2020: Anul Charizard

a marcat anul acesta un an mare pentru colecționari precum mine; Ne -am vândut cărțile Charizard. Aceasta nu a fost o decizie ușoară, deoarece au făcut parte din colecția mea personală Pokémon de peste 20 de ani. În calitate de colecționar moderat tânăr, pentru ca un articol să fie în posesia mea timp de 20 de ani este o afacere mare, la fel cum ar fi pentru mulți alții. Deci, de ce mi -am vândut Charizards? De ce le -au vândut atât de numeroși alții? De ce a fost cererea atât de mare? Acestea au fost câteva dintre întrebările pe care le -am avut în vedere înainte de a decide să -mi vând toate Charizards. Următoarea a fost rațiunea mea care poate ajuta pe alții care se confruntă cu o dilemă similară.

Achiziția de 220.000,00 USD a rapperului

Nu toate Charizards sunt la fel. Deși primul set de baze Pokemon Cards a dat cărți „la prima ediție”, adevăratele prime tipăriri au granițe fără umbră. Nu numai că cărțile de frontieră fără umbră valorează mult mai mult decât granițele umbrite, dar sunt și ele mai rare. Acest lucru le conduce valoarea. Acesta este motivul pentru care un card Charizard fără umbră și holografic este una dintre cele mai scumpe cărți Pokémon existente. Vândând anterior pentru aproximativ 100.000,00 USD, acel record a fost spulberat la începutul lunii octombrie 2020 de cunoscuta logică rapper. Logica a spulberat recordul anterior al unui Charizard holografic fără umbră prin mult mai mult decât dublarea acesteia. În ciuda faptului că a fost o vânzare record substanțială, în decembrie 2020, această înregistrare a fost înregistrată din nou cu peste 50.000,00 USD.

Deschiderea pachetului YouTuber Leonhart de 55.000,00 USD

În mai 2020, YouTuber Leonhart a avut un videoclip remarcabil de deschidere a pachetelor de pachete de set de bază de bază. Aceste pachete au o valoare medie de 5.000 $-7.000 USD nedeschisă și nu garantează că deschizătorul va recupera acest cost cu oricare dintre cărțile din interiorul lor. Cu toate acestea, una dintre cele mai importante cărți este Charizardul holografic de primă ediție, pe care Leonhart a tras-o în videoclipul său. Desigur, el a arătat o fericire imensă și exuberanță la descoperire.

Un lucru care îl stabilește pe Leonhart în afară de numeroși YouTubers de orice conținut este pozitivitatea și entuziasmul său infecțios, ceea ce este ușor evident în toate videoclipurile sale, mai ales când a tras acest Charizard. Publicului adoră să vadă că lucrurile bune se întâmplă cu oamenii buni, iar videoclipul lui Leonhart a devenit viral, răspândindu -și dragostea și încântarea de Pokémon față de alții. Din păcate, în iunie 2020, Leonhart a făcut un videoclip care discuta despre Charizard a fost pierdut în tranzit de USPS, dar a fost recuperat câteva luni mai târziu în octombrie. Un final sălbatic la un videoclip imens popular.

Covid-19 și Lockdown Nostalgia

Unul dintre efectele bune, dacă este cazul, al blocajului Covid-19 a fost faptul că a adus o mulțime de colecționari vechi sau pensionari în joc. De asemenea, a adus o mulțime de oameni noi care, eventual, așteptau o oportunitate de a începe colectarea cărților de tranzacționare, a benzilor desenate, a jocurilor video sau a oricărui număr de hobby -uri. Plictisirea și izolarea blocajului au îmbunătățit dorul oamenilor de divertisment din copilărie. Acest lucru se datorează faptului că o mare parte din divertismentul pentru adulți, cum ar fi barurile și cluburile de noapte, nu mai era disponibilă. Timp suplimentar acasă și bani în plus pentru a se distra cu a condus o mulțime de oameni înapoi în colectarea cărților Pokémon. Dacă acești colecționari vor dura până în 2021, vom vedea. Totuși, Covid-19 nu pare să plece în curând. Astfel, nostalgia va continua probabil. Odată cu sărbătorile, a fost o furtună ideală pentru Pokémon.

Concluzie

După ce am văzut că aceste știri s -au răspândit și propria mea nostalgie personală crește ca și altele, știam că 2020 a fost anul Charizard, care implica să vândă. Pentru mulți, Charizard este mulți iubiți Pokémon și ușor un favorit al fanilor. Deși aș fi putut cădea în acea tabără în urmă cu 20 de ani, în unele cazuri, gusturile și preferințele colecționarului se schimbă în timp. Deși multe dintre distracțiile din nostalgie sunt în achiziționarea de cărți Pokémon, am avut o senzație similară în trecerea charizardilor mei către un nou colecționar care i -ar plăcea și îl prețuiesc mult mai mult decât aș face -o în prezent. Este rar ca acest tip de furtună ideală să aibă loc pentru orice hobby sau personaj colectiv. Cu toate acestea, Charizard a fost în știri de obicei, de obicei, încât a stârnit interesul de colectare a numeroaselor persoane și a fost foarte sănătos pentru piață. Va dura până în 2021? Cred că mulți probabil o vor face.

Până la gradul tău. Consultați astăzi calitatea de membru Premium de la GoCollect!

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest2

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Top 5 multe rachete scumpe de echipe de echipe nelimitate Pokémon, care se îndepărtează de setul de bază și de cărți Pokémon fără umbră, în acest scurt articol ne uităm la cele mai recente vânzări de PSA/CGC 10 din setul de echipe Rocket Limitless. Seturile care au denumirea „nelimitată” de la ele indică faptul că nu sunt cărți de ediție din acel set. In schimb,…
11 martie 2021in „Speculația investițiilor”

Pokémon: Top 5 Multe scumpe Set de bază de bază pentru prima ediție set la umbră la 20 de ani de la lansarea lor inițială, cărțile Pokémon au devenit acum articole de investiții Staple pentru colecționari și speculenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Benzi desenate în trend: Sub-Mariner, Jubilee și SDCC
Next post Un loc pe care îl voi merge mereu pe Palehound