Blogger Dome: ASM #129 Vs. Amazing Hulk#181

Bine ați venit înapoi la Blogger Dome! Aici, bloggerii vor argumenta diferite subiecte care implică piața de benzi desenate și industria. Aceasta va fi o combinație a teoriei Big Bang se întâlnește cu WWE. Smack Talk amestecat cu dezbaterile de benzi desenate. Bloggerii merg unul la altul pentru a -i amuza și educa pe cititorii noștri. Și vrem să auzim ce ai de spus despre asta. Subiectul de astăzi este „Amazing Spiderman #129 vs Amazing Hulk #181”. Așadar, acordați -vă, obțineți confortabil și hai să mergem!

Ding ding! Permiteți -mi să vă prezint cei mai noi luptători în inelul Dome Blogger … Norman și Alan! Luptă!

Luptător #1: Norman

Prima apariție completă a unui personaj este considerată de numeroși ca fiind principalul esențial pentru acel personaj. Pare un alt grup mai mic de premii de colecționari prima apariție cameo. Presupun că acesta este un argument pe care se poate învârti prin eoni. Dacă ne uităm doar la primele apariții complete care domnește suprem între a spune, Punisher și Wolverine? Este o carte de benzi desenată Spider-Man #129 sau uimitoare Hulk #181?

Acești doi anti-eroi au fost favoriți minunați, deoarece debutează în epoca bronzului. Născut într -o perioadă de crimă înaltă și tulburări sociale, amândoi au aprins hacking -ul, tăierea, smulgerea și sacrificarea, dacă preferați.

Juxtapunerea dintre acești eroi și cei care veniseră înainte, la fel ca Răzbunătorii, a fost diferența dintre noapte și zi. Care dintre acești soldați ai morții au cele mai bune tendințe, Punisher sau Wolvie? Și mai mult și mai important, care este canina de top a cheilor primare din epoca bronzului? În cele din urmă, și aici cred că Punisher va rămâne victorios în cupola bloggerului; Care este investiția mai bună pentru următorii cinci ani?

Luptător #2: Alan

Bine ați venit înapoi la cupola de luptă. Unde doi bloggeri intră și doar unul pleacă cu faimă și aclamare. Bătălia din această săptămână are doi dintre numeroșii bloggeri la cerere ale lui GoCollect,* Alan Harper și Norm Robinson, care se ocupă de meritele a două dintre cărțile clasice de primă apariție din 1974-Spider-Man #129 (prima apariție Punisher) și The Punisher) și The Punisher) și The The Punisher) și The the There Uimitor Hulk #181 (Primul aspect Wolverine). Cine și -ar fi putut imagina că ar putea ieși lucruri atât de grozave din 1974?!

*Fapt complet alcătuit.

Nu pentru că seria 2004 Wolverine/Punisher, au fost reunite aceste două personaje. Norm ia partea ASM #129 (Punisher) a argumentului și se găsește ca copilul asociat cu bunicul Joe la Family Reunion Picnic Race cu trei picioare-începând într-o gaură adâncă și nu se îmbunătățește. Pe de altă parte, voi cânta laudele celui mai bun lucru care va ieși din Canada, deoarece sirop de arțar și inovația Teatrului Imax, apariția inițială a lui Wolverine în uimitorul Hulk #181. Norm, îmi lipsește ceva?

Runda 1 Primul sânge!

Norman: Tendința de întoarcere

Titlu
Grad
Tendința de returnare YTD
Tendința de întoarcere de cinci ani

Amazing Spider-Man #129
8.0
+84,9%
+134%

Hulk incredibil #181
8.5
+79,7%
+130%

În acest meci dintre Wolverine și Punisher, Frank Castle a livrat un lunetist împușcat prin priza ochilor la 1000 de metri. Pe măsură ce Punisher se reîncărcă pentru a se asigura că elementul de vindecare al lui Wolverine nu îl poate salva, să aruncăm o privire asupra prețurilor generale. Bine, „Bub”?

Prima apariție a lui Wolvie în uimitorul Hulk #181 a vândut cea mai recentă copie pentru 11.998 de dolari. Din păcate, Punisher nu este nicăieri aproape de acest număr. Trebuie să recunosc că IH #181 este cheia mult mai scumpă. Punisherul cu Spider-Man #129 remarcabil a vândut numeroasele sale benzi desenate recente pentru doar 2900 USD.

Pentru a -l cita pe presa mea preferată, Steve, „Cred că această carte a fost subestimată serios de ceva vreme.” Runda unu la Punisher cu un asterisc cu privire la prețurile reale.

ALAN: Cel mai bun premiu de personaje noi merge la….

ALAN – Uimitorul Hulk #181 a oferit lumii unul dintre cele mai bune personaje din toate timpurile, Wolverine. Marvel l -a prezentat ca un „domn gâfâit” și i -a dezvăluit puterea, ghearele și infrastructura Adamantium. Puterile sale mutante doar aruncă o privire în timp ce se lupta cu Hulk și Wendigo. Wolverine este perenă unul dintre supereroii preferați ai lumii. În timp ce Punisher este un anti-erou foarte apreciat, el nu are profunzimea puterilor sau caracterului ca Wolverine.

Știm cu toții că Wolverine continuă să alimenteze unele dintre cele mai bune povești și artă din toate timpurile din seria X-Men și a născut un număr aparent nelimitat de alte cărți și traversări. De ce toată atenția, s -ar putea să întrebi? Logan este un suflet torturat, dur la margini. Dar până la urmă, el este un erou pe care îl iubim (chiar dacă este greu de iubit). El este cel mai complex și relatabil supererou pe care îl avem, un samurai eșuat pe care nu l -am obosit niciodată să urmărim.

Este posibil ca Wolverine să se fi născut în Hulk #181, dar adevărata magie s-a întâmplat în The Uncanny X-Men (Problemele nr. 140-142) și în miniserie auto-intitulată din 1982. Hugh Jackman a jucat genial pe Wolverine în filme de aproape două decenii. Care a fost ales să -l aducă pe Frank Castle la viațănullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Comiclist Week in Review 18.43
Next post Delta rutină țigări și coșmaruri de cofeină