Citirea de vară Archaia continuă cu o privire asupra lansării media Sanpaku

– Boom! Studios este fericit să încheie Archaia Summertime Reading, un reflector de o săptămână pe puternica versiuni originale de cărți grafice din amprenta premiată în următoarele luni, cu o primă privire prelungită la Sanpaku.
Ajungând în magazine în luna august, Sanpaku, de la caricaturistul Kate Gavino (lectura de aseară) oferă voce nesiguranțelor care bântuie adolescenții din toate culturile povestite cu ochii lui Marcine, o tânără fascinată de conceptul japonez de Sanpaku – care văzând albul alb În jurul irisului ochilor tăi este un om sărac. Cu toate acestea, peste tot, Marcine arată – bunica ei o are, unii colegi de clasă de la instituția catolică o au, JFK a avut -o … chiar și Marcine ar putea experimenta din această stare ciudată. Mâncarea unui plan de dietă macrobiotic strict, precum și meditarea este de așteptat să ajute, oricum, indiferent de cât de mult dorește Marcine, nu poate salva viața bunicii sale sau să -și facă zilele la instituție mai ușor.

„Sanpaku este una dintre acele cărți pe care nu le -am putut da jos prima dată când am verificat -o. Scrisul frumos imaginativ al lui Gavino, precum și desenul animat Stark, produc o poveste sălbatic fermecătoare, interesantă, care vine de vârstă, legată de religie, superstiție, precum și asumarea riscurilor pentru adolescenți ”, a declarat Sierra Hahn, redactor principal, Boom! Studiouri. „Gavino este pregătit să fie una dintre cele mai originale voci ale generației sale.”

Archaia este o casă pentru romane grafice sofisticate, de înaltă calitate, precum Mouse Guard de David Petersen, realistul de ASAF Hanuka, precum și Rust de Royden Lepp, împreună cu serii influențate de proprietăți de renume mondial, prețuite, precum Jim Henson, Fraggle Rock, precum și de Jim Henson Rock Ca labirint al lui Jim Henson: încoronarea. Amprenta premiată a generat o serie de hituri recente apreciate de critici, inclusiv Jane de Aline Brosh McKenna, precum și Ramón K. Pérez în septembrie 2017; Bolivar de Sean Rubin în noiembrie 2017; La fel ca și viitoarea femeie din Himalaya de David Jesus Vignolli, oferită în magazine în această lună.

Copii tipărite ale Sanpaku vor fi oferite disponibile pentru vânzare în august 2018 la magazinele de benzi desenate regionale (utilizați Comicshoplocator.com pentru a descoperi cel mai apropiat), librării sau la Boom! Studios Webstore. Copii digitale pot fi cumpărate de la furnizori de materiale, inclusiv Comixology, iBooks, Google Play, precum și Boom! Aplicația Studios.

Pentru știri continue despre Sanpaku, precum și multe mai multe previzualizări de la Boom! Studiouri, rămâneți la curent cu www.boom-studios.com, precum și respectați @boomstudios pe Twitter.

Despre Boom! Studiouri
Pur! Studiourile a fost înființată de Ross Richie în 2005, cu accentul singular al producerii de benzi desenate de clasă mondială, precum și a poveștilor de cărți grafice pentru toate publicul. Odată cu avansarea a patru amprente unice – Boom! Studiouri, boom! Cutie, Kaboom!, Precum și Archaia – Boom! a creat lucrări originale premiate, inclusiv Lumberjanes, The Woods, uriașe zile, Klaus, precum și mouse Guard, în timp ce a rupt un teren nou cu licențe recunoscute precum WWE, Mighty Morphin Power Rangers, Rețeaua de animație, precum și Jim Proprietăți de afaceri Henson. Pur! De asemenea, va aduce la viață serialul lor original cu conexiuni distincte cu primul aspect cu 20th Century Fox pentru film, precum și cu a 20-a televiziune pentru micul ecran. Vă rugăm să accesați www.boom-studios.com pentru multe informații.

Web: www.boom-studios.com
Twitter: @boomstudios
Facebook: @boomstudioscomics
Instagram: @boom_studios
Tumblr: boomstudios.tumblr.com

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Kate Gavino merge într -o călătorie de carte de vară cu lansarea Sanpakumedia – Boom! Studiourile au dezvăluit astăzi o călătorie de carte de vară în sprijinul Sanpaku, noua carte grafică originală originală de la caricaturistul Kate Gavino (lectura de aseară) oferă voce nesiguranțelor care bântuie adolescenții tuturor culturilor. ACC …
7 august 2018in „benzi desenate”

Experimentați călătoria pentru a vă descoperi adevăratul dvs. sine în lansarea Sanpakumedia a lui Kate Gavino – Boom! Studios este fericit să dezvăluie Sanpaku, o nouă carte grafică originală (OGR) de la caricaturistul Kate Gavino (lectura de aseară) care oferă voce nesiguranțelor care bântuie adolescenții din toate culturile. Afișare în magazine august 2018, THI …
15 februarie 2018in „benzi desenate”

Previzualizări ale comiclistului: Sanpaku Hcmarcine este fascinat de teoria japoneză a Sanpaku. Specifică că a vedea albul în jurul irisului ochilor este un om sărac. Cu toate acestea, peste tot, Marcine arată – bunica ei o are, câțiva dintre colegii ei de clasă de la instituția catolică o au, JF …
25 august 2018in „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Parkas/două ore de trafic!
Next post Răul căzut de D1C3