Seria de benzi desenate limitate Kong of Skull Island debutează în iulie

Release Media-Premiat editura Boom! Studiourile, precum și Devito Artworks LLC sunt încântate să dezvăluie Kong of Skull Island, o serie originală, restricționată de benzi desenate, care debutează în iulie, cu celebrul gargantuan Ape, King Kong, produs de Merian C. Cooper, precum și în pământ în artist/autor/autor Joe DeVito, rezidențială literară sau proprietate comercială Insula Skull de proprietate comercială. Kong of Skull Island este autorizat exclusiv, precum și aprobat de gospodăria Cooper ca prequel oficial al regelui Kong Kong/Skull Island, precum și de sechestră de origine. Seria de benzi desenate Boom! Va fi scrisă de James Asmus (All-New Inhumans), precum și ilustrată de Carlos Magno (Planet of the Apes).
„Regele Kong este progenitorul unei întregi secțiuni de ficțiune de gen. Este cu adevărat o onoare să fii o parte din acea moștenire gigantică ”, a declarat Boom! Studios Președintele Publishing și Publicitate Filip Sablik. „Suntem încântați să lucrăm cu Joe Devito pentru a produce o serie de benzi desenate care este autentică pentru originile Kongului.”

Seria de benzi desenate Kong of Skull Island din BOOM! Două civilizații fracturate, precum și combative, sunt necesare pentru a se alătura pe măsură ce se aventurează pe Insula Skull, noua lor casă, pe care sunt în curând îngrozite să o recunoască este o casă pentru dinozauri, creaturi uriașe … și Kongs.

„Este emoționant să lucrezi cu boom! Studiouri, precum și un astfel de grup de scriitori, precum și de artiști. Acest minunat Kong din seria Skull Island sapă adânc! ” a declarat Joe Devito.

Kong of Skull Island #1 (din 6) apare în magazinele de benzi desenate pe 13 iulie, cu o copertă primară de Felipe Massafera (Green Lantern: War of the Eco-Friendly Lanterns) pentru costul de 3,99 USD. De asemenea, oferite sunt copertine de recompense ale lui Nick Robles (Clockwork Angels), precum și Eric Powell (The Goon), precum și copertine de licitație cu amănuntul de Ryan Sook (Superman: American Alien), precum și Paul Pope (Batman: Anul 100). Comercianții cu amănuntul vor avea de ales să citeze pe Sook, precum și pe copertele Pope pentru a -l asigura doar pentru magazinul lor. Cereți retailerului regional detalii.

Termenul final al comenzii pentru retaileri este 20 iunie. Nu sunteți sigur unde să descoperiți cel mai apropiat retailer de benzi desenate? Utilizați comicshoplocator.com sau findaComicshop.com pentru a descoperi unul!

Despre Boom! Studiouri
Fondată de Ross Richie în 2005, Diamond Gem premiat „Cel mai bun editor” Boom! Studiourile (boom-studios.com) produce New York Times cel mai bine-ciupit Eisner, precum și cărțile de benzi desenate premiate Harvey, precum și romane grafice. Pur! Studiourile sunt alcătuite din patru amprente unice: amprenta „Studios” este House to the Woods, Klaus Grant Morrison, precum și dificultăți uriașe în Bit China; Imprimă „Boom! Box ”publică Lumberjanes, Munchkinul lui Steve Jackson, precum și zile uriașe; Alop-uri amprente „Kaboom!” Publică Peanuts -ul lui Charles Schulz, Garfield al lui Jim Davis, precum și timpul de experiență al rețelei de animație. La fel ca și amprenta „Archaia” este House to Mouse Guard, Cow Boy, precum și numeroase proprietăți de afaceri Jim Henson. Din 2013, Boom! Studios a avut o conexiune unică de film cu funcție pentru primul aspect cu 20th Century Fox, precum și din august 2014 Boom! a avut o conexiune similară pentru primul aspect cu studioul de televiziune Fox pentru a stabili proprietăți pentru micul ecran.

Despre Devito Artworks
DeVito Artworks, LLC este un studio Transmedia, condus de artiști, dedicat dezvoltării, precum și avansarea proprietăților cu mai multe fațete, inclusiv Skull Island, War Eagles, precum și primordiale. Devito ArtWorks este înființat, precum și condus de renumitul artist, ilustrator, precum și de autor, Joe Devito. Domnul Devito a pictat, precum și cele mai recunoscute icoane ale culturii pop sculptate, inclusiv Doc Savage, Superman, precum și Batman, precum și a avut lucrările sale expuse în muzee, precum și în galerii din întreaga lume. Devito Artworks este reprezentat exclusiv de Festa Entertainment, precum și de Grupul de branding dimensional.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

King Kong din Insula Skull pentru a obține benzi desenate, precum și GamesDynamite se unesc cu Devito Arthondworks pentru a crea o nouă linie de benzi desenate, precum și jocuri de masă bazate pe King Kong din Insula Skull. Urmează comunicatul de presă: Release media – Regele a revenit! Dynamite face parteneriat cu Devito Artworks pentru a crea o nouă linie interesantă de benzi desenate, precum și bord …
7 august 2022in „Comiclist”

Este Ape On Ape Violence in Kong on the World of the Apemedia Eliberarea – Boom! Studiouri, DeVito Artworks LLC, precum și produsele de consum Twentieth Century Fox sunt încântate să dezvăluie Kong on the World of the Apes, o serie de benzi desenate reunind două dintre cele mai mari icoane ale divertismentului pentru prima dată! …
10 august 2017in „benzi desenate”

Previzualizare a comiclistului: Kong of Skull Island #1Medianull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Blackheart Honeymoon-Mountains Speak
Next post Aniversare fericită la diamante de la Sierra Leone de Kanye West, Jay-Z și Lupe Fiasco (2005)