Interviu: Erin Mehlos în următorul oraș

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane

Următorul oraș peste vol. 1

Erin Mehlos este un caricaturist nominalizat la Eisner și dezvoltator al Web Comics Hell’s Corners și următorul oraș. Următorul oraș este acum disponibil în tipar, iar Roger Ash de la Westfield a contactat Mehlos pentru a afla mult mai multe despre asta.

Westfield: Care a fost geneza următorului oraș?

Erin Mehlos: De fapt, a început ca o glumă cu sora mea. Am fost un fel de criticat cu o poveste pe care a scris -o în care acțiunea se mișca doar fără niciun motiv evident din loc în loc, în timp ce protagoniștii ei au distrus orașul după oraș, doar întâmplător. Aceste locuri nu au fost niciodată dezvoltate sau chiar numite; Personajele ei s -ar referi doar la ele drept „următorul oraș”. Doar ca să fiu un snot, am spus „Voi face o întreagă poveste, tocmai a sunat la următorul oraș, unde nu se întâmplă nimic, ci două persoane care strică orașul după ce se luptă unul cu celălalt, complet orbi de daunele colaterale pe care le provoacă, care distruge în mod esențial toate aceste vieți ale acestor orașe fără chip ”.

… Și așa am făcut -o, cu excepția faptului că nu am putut să mă descurc complet cu garanția de a avea tot ce este vorba; S -a transformat într -o poveste destul de încurcată.

Westfield: De ce ai decis să faci un occidental?

Mehlos: Mi -au plăcut întotdeauna occidentalii. Filmele lui Sergio Leone, Silverado … chiar și cele groaznice precum doi muli pentru sora Sara sunt minunate. Vestul este vărul de tehnologie scăzută de știință; Au aceleași tipuri de teme, într -adevăr: civilizațiile care se răspândesc în frontiere și intră în conflict cu viața și culturile autohtone, încercând să -și impună propriile idei de drept și ordine, tehnologie care explodează și schimbând modul în care oamenii trăiesc în moduri destul de dramatice. Dar, vezi, sunt un proiectant îngrozitor și toate liniile curate solicitate de o setare cu adevărat tehnică mă sperie! Deci, occidentali este: caii sunt mult mai simpli de desenat decât navele spațiale.

Vane Black și John Henry Hunter se luptă în următorul oraș.

Westfield: Ce ne puteți spune despre următorul oraș? Ce pot aștepta cititorii în poveste și cine sunt unele dintre personajele pe care le vor întâlni?

Mehlos: Următorul oraș este cam ca Aeon Flux sau, probabil mult mai potrivit, Spy vs. Spy Set în The Strange West: în loc de Spion Negru, obțineți Black, această femeie inclinată mecanic și medical, care poate sau nu sau nu Fii strigoi, și ea este neplăcută după spionul nostru alb, John Henry Hunter, un dapper, vrăjitorul lui Rogue, care este la fel de vorbit ca Vane este tăcut. Multe dintre povești se concentrează pe aceste două, dar trecutul lor împărtășit este destul de misterios, iar acest mister este un fel de interes principal al comicului. Toată acțiunea este despărțită de flashback -uri care își dezvăluie încet istoria ciudată și aruncă o lumină asupra motivului pentru care Black este după Hunter, de ce sunt atât de puternici inumani, etc., dar dacă tot ce nu este suficient pentru tine, există și un ansamblu de Petreceri nedreptățite – ceea ce prietenul meu numește „înșurubați” – bulgări de zăpadă în urma lui Black și Hunter. Aceștia sunt toți cei mai neplăcuți care au afectat toate daunele colaterale despre care vorbeam – cu excepția cazului în care nu sunt lipsite de chip. Sunt propriile lor personaje distincte ale căror povești s -au intersectat trist cu protagoniștii … dacă îi poți numi chiar și protagoniști.

Westfield: De ce ai făcut acest lucru ca serie web și cum a fost această experiență pentru tine?

Mehlos: De fapt, am început să nu am în minte, dar editorii care erau interesați de el (și nu existau multe; comicul este destul de diferit în ceea ce privește aspectul și tonul și ceea ce nu și foarte puține ținute au vrut să se deranjeze cu cheltuiala unui Comic de culoare completă, ei nu erau siguri cu ce să facă) au vrut să -l produc într -un ritm care era în afara mesei într -un moment în care aveam să ne gândim să avem primul nostru copil sau să -și dorească proprietatea de 50% IP, sau altul Lucruri care m -au oprit să încerc să parcurg acel traseu. Am făcut un webcomic în trecut, dar a fost înainte de introducerea lui Kickstarter și a proiectat minunat, social media și tablete și alte mii de lucruri care tocmai au făcut mult mai simplu să obții un comic în fața Cel mai bun cititor. Nu mai vorbim de mai simplu să vă vedeți cititorii crescând prin tweet -uri și bloguri și pingback -uri. A fost foarte fain.

Mai multe acțiuni din orașul următor.

Westfield: O parte din finanțarea dvs. pentru tipărirea comicului a fost oferită printr -o campanie Kickstarter. Cum a fost acea experiență?

Mehlos: A fost minunat! Am cerut 6500 de dolari și am obținut 11500 de dolari, permițându -mi să imprim o carte mult mai snzzier, precum și o copertă de cârpă cu ediție limitată, cu o slipscase Neato și o grămadă de suplimente. Fanii comicilor au trecut cu adevărat și aș dori să cred că și ei au o valoare de bani. Am de gând să imprim cel de -al doilea volum la fel … cu excepția faptului că nu am un copil. De fapt, am intrat în muncă cu copilul nostru la câteva săptămâni după începerea campaniei Kickstarter, ceea ce a implicat să pună cartea împreună și să transporte recompense și ce nu cu un nou copil. unele dintre cele mai lungi,Cele mai grele zile din viața mea, cu mâinile în jos! Dar nu m -am simțit niciodată atât de norocos.

Westfield: Aveți comentarii de închidere?

Mehlos: Da. În ciuda a ceea ce vedeți în orașul următor, omorul de cai nu este niciodată în regulă.

Cumpărare

Următorul oraș peste vol. 1: Poate data viitoare SC

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Valiant, precum și Groupees, dezvăluie Valiant World Digital Bundle
Next post Interviu: Bryan J.L. Glass on Dark Horse’s Furious