Interviu: Bryan J.L. Glass on Dark Horse’s Furious

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri, precum și coloane

Furios #1

Bryan J.L. Glass este scriitorul unor astfel de benzi desenate precum șoarecii, precum și Thor: First First Thunder. Acum face echipă cu artistul templier al șoarecilor Victor Santos pentru seria de supereroi deținută de dezvoltatori, Furious, de la Dark Horse. Roger Ash de la Westfield a luat legătura recent cu Glass pentru a descoperi mai multe despre acest proiect care urmează.

Westfield: Care a fost Geneza lui Furious?

Bryan J.L. Glass: Am dezvoltat chiar prima încarnare a personajului care a devenit în cele din urmă furioasă în 1988. Din motive mult prea provocatoare pentru a intra în acest moment, ea a fost direct inspirată de lectura mea despre Daredevil de Frank Miller și David Mazzuchelli: Born Again Again Again , precum și exact modul în care acea poveste a luat un personaj recunoscut, precum și i -a dezbrăcat în mod sistematic de orice a crezut cititorul, scăzându -le la miezul lor primordial înainte de a le reconstrui în cele din urmă. Asta a făcut un astfel de efect al meu, încât am încercat să imaginez aceeași tehnică de povestire aplicată la cel mai puțin așteptat personaj.

În timp ce această întrupare nu s -a materializat niciodată, complotul particular al distrugerii unui personaj iubit, precum și răsucirea sa au rămas cu mine prin mai multe permutări în următorii douăzeci de ani. Indiferent la ce altceva aș lucra, inevitabilul deconstrucție a acestei femei nu a fost niciodată departe de gândurile mele inovatoare. În cele din urmă, mi -am dat seama că nu va zbura niciodată, accidenta și arde, precum și va renaște fără o revizuire esențială majoră.

În cele din urmă, trecerea cântăreței Whitney Houston a oferit inspirația căută de mult timp pentru a-mi reinventa personajul în întruparea ei actuală ca furioasă. Un coleg interpret a remarcat trecerea lui Houston, exact cum toată lumea reacționează ca și cum moartea ei ar fi fost o tragedie bruscă și neașteptată. Interpreta a fost atât tristă, cât și furioasă, în cele din urmă, declarând exact cum nu a fost o surpriză; Toți au văzut -o „ucigându -se în mișcare lentă”, precum și nimeni nu a făcut nimic pentru a o opri.

În multe feluri, Furious a sfârșit prin a fi o explorare supereroică a celebrității în afara controlului, precum și a traducării puterii stelelor într-o putere foarte mare.

Furious teaser 1

Westfield: Ce ne puteți spune despre povestea din miniserie, precum și cine sunt unele dintre personajele pe care le vom întâlni?

Sticlă: Seria urmărește ascensiunea turbulentă a super -eroinei furioase, chiar primul supererou al lumii sale, precum și exact modul în care autoritățile, precum și publicul răspund la prezența ei, precum și coliziunea ei inevitabilă cu un starlet cu probleme, numit numit, numit, numit cu probleme Cadence Lark. Reprezentând noi mass -media versus vechi, cei doi apar destinați unui conflict public îngrozitor, deoarece faima implică ceva diferit pentru fiecare femeie.

Reporterul de televiziune Jesus Martinez vede, de asemenea, supereroina ca un implică restabilirea propriei sale cariere eșuate. El este primul care ignoră numele ei intenționat ca „Beacon”, precum și o șterge cu eticheta „Furious”. Astfel, încă de la început, furios se luptă cu nu numai adevărata ei identitate, cu toate acestea, cu bagajul cu care o șorpează cu acest reporter.

Două dintre personajele mele preferate sunt o pereche de adolescenți iubitori de benzi desenate, Dwayne, precum și Richard, care toamna îndrăgostită de întruchiparea vie, care respiră fandomul lor. Cu toate acestea, atunci când au sfârșit prin a fi suspecți într -o situație de crimă, Furious este obsedat de aducerea justiției vigilente, iubita lor eroină de benzi desenate poate să -și arate sfârșitul … și al ei, întrucât unele acțiuni nu pot fi niciodată anulate.

Andrew Bales, supraveghetorul obișnuit, ascunde un secret îngrozitor în labirintul apartamentului său în stil Hoarders, care poate nu numai să vrăjească capătul aprins al furiosului, cu toate acestea, foarte bine îl poate face unul dintre cele mai disprețuite personaje, precum și înspăimântătoare în toate benzile desenate.

Și apoi există Tragic Jodie, o prostituată adolescentă, care a scăpat, care nu este doar primul care a fost salvat vreodată de supereroină … dar, de asemenea, primul trădat de ea de sub control foarte puternice.

Furious Teaser 2

Westfield: Ce puteți spune despre colaborarea dvs. cu artistul Victor Santos în carte?

Glass: Victor este al patrulea artist care și-a transformat talentele la o anumită încarnare a acestui personaj, precum și cu aproape trei probleme înfășurate la momentul acestui interviu, el s-a dovedit co-creator pe care această carte îl aștepta.

Am lucrat cu Victor de mai bine de cinci ani la șoarecii templieri, precum și este un vis absolut pentru care orice tip de scriitor cu care să lucreze. El este unul dintre acei colaboratori rari care îți iau ideile scripturi, precum și în a le face pe ale sale, îi duce la niveluri vizuale de povestire cu mult dincolo de orice am conceput. Furious nu este diferit.

În calitate de creion, Inker, precum și Colorist, Victor este în grafică noilor tehnici de povestire îndrăznețe, în Furious, care mă obligă să fiu în vârful jocului meu. El spune că scenariile mele îl influențează, cu toate că adevărul este că mă inspiră!

Furios tEsider 3

Westfield: Exact cât de mult din lume, precum și personaje incluse în Furious, ai lucrat înainte de a începe să scrii miniserie? Poate că o modalitate mult mai bună de a spune este exact cât de multă clădire a lumii ai făcut înainte de a începe să scrii?

Sticlă: Sunt un mare credincios în clădirea mondială, precum și știu unde se întâmplă povestea, precum și arcurile de personaje înainte de a mă angaja să scriu orice tip de prim număr. Am dezvoltat lumea, istoria, personajele, precum și mitologia șoarecilor templieri de peste patru ani înainte de problema nr. 1 a văzut vreodată tipărit.

Deși Furious a avut o dezvoltare mult mai fluidă pe parcursul a 25 de ani, cea mai nouă încarnare a ei a fost doar cu mine în ultimii trei ani. Editorul Jim Gibbons s -a arătat indispensabil în a mă ajuta să sortez printr -o miasmă de personaj din spate pentru a obține nuggeturile esențiale ale vieții sale pentru a crea această poveste de debut particulară. Fiecare fațetă a furiosului este modelată de un trecut tulburat, precum și ispita a fost puternică pentru a -i aduce pe toți să suporte într -o saga îngrozitoare a proporțiilor de pază. Jim m -a dus din nou pe tabloul de desen, din nou, precum și din nou timp de aproape șase luni, provocându -mă să protejez sau să reconsidere fiecare opțiune pe care am făcut -o, precum și până la urmă cred că m -a făcut să spun o poveste mult mai bună decât dacă aș Am acceptat primele mele alegeri.

Furious Teaser 4

Westfield: Aveți mai multe povești furioase pe care doriți să le spuneți dincolo de această miniserie?

Sticlă: Îmi place acest personaj, mai ales că dintre toate alegerile slabe pe care le face. Astfel, ea a săpat o astfel de gaură infernală, încât scriitorul meu nu vede niciun sfârșit al complicațiilor. Am descris -o drept primul supererou al lumii ei. Ramificarea este că ea nu rămâne singura ființă foarte alimentată. Vizualizez universul furios care se extinde cu fiecare nou arc, creând o tapiserie mare de experiență incredibilă, precum și consecințe devastatoare.

Sper în mod deosebit să spun într -o bună zi povestea care a inspirat -o pe prima dată dezvoltarea ei în urmă cu 25 de ani … dar are o mulțime de kilometri de zburat înainte de a putea fi povestită.

Furios

Westfield: Există vreun tip de alte proiecte la care lucrați la care doriți să menționați?

Sticlă: Nu am voie să vorbesc în acest moment. Cu toate acestea, fiți în căutarea unei abordări cu adevărat distincte asupra zombilor care va fi anunțată ca următoarea mea serie deținută de creatori cândva în 2014.

Westfield: Orice tip de comentarii de închidere?

Sticla: personajul Furious îmi rupe inima aproape la fel de mult ca și să -i spun povestea ei. Cred că atunci când un dezvoltator îi pasă atât de mult pentru personajele lor … se întâmplă magia. Sper că această carte îi înfurie pe cititori; că îi face să râdă; Că mă sperie dracu din publicul ei, precum și apoi aduc o lacrimă la ochi. Niciun dezvoltator nu ar trebui să se străduiască vreodată pentru mai puțin.

Cumpărare

Furios #1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Interviu: Erin Mehlos în următorul oraș
Next post Pentru luarea în considerare: DC’s Showcase prezintă: Căpitanul Carrot