Comet TV – Excelent pentru a -și aminti favoritele fanilor

Comet TV tocmai a început să -și promoveze rutina pentru decembrie, ceea ce implică că ajung să văd dacă femeile de pământ sunt simple este la fel de multă distracție vibrantă pe cât îmi amintesc. Jeff Goldblum (în prezent pe ecran ca un alt tip de străin ciudat colorat în Thor: Ragnarok), Geena Davis, Charles Rocket, Jim Carrey, Damon Wayans, precum și Julie Brown vedetă în acest muzical Sci-Fi, regizat de Julien Temple ca precum și pe baza melodiei lui Brown.

Femeile Pământului sunt aerii simple pe cometă vineri, 15 decembrie, la 8 pm est/19:00 Central sau prin aplicația lor. (Cu repetări sâmbătă, 16 decembrie, la 8 pm est/19:00 Central, precum și sâmbătă, 30 decembrie, la ora 18:00 Est/17:00 Central.)

Puncte mari suplimentare care vin luna aceasta:

Rebeliunea post-apocaliptică a lui Tank Girl se desfășoară vineri, 29 decembrie, precum și sâmbătă, 30 decembrie, la 8 pm estul/19 pm Central.

Costul Vincent primește un reflector în perioada 11-15 decembrie, ceea ce implică cele două filme Dr. Goldfoot arată din nou! Primul, dispozitivul de bikini (cu Frankie Avalon, precum și Dwayne Hickman), se desfășoară joi, 14 decembrie, la 16:00 Est/3 pm Central, cu al doilea, The Woman Bombs (co-jucând Fabian în absența lui Avalon), respectând cu exact aceeași oră a doua zi.

Și pentru mult mai mult din anii 80, o femeie din centrul comercial din anii 80, care acționează, noaptea cometei se difuzează în această miercuri, 6 decembrie, la ora 18:00 Eastern/5 PM Central.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Comet TV care transmite medicul care filmează! Oooh, setați DVR -ul! În această lună, Comet TV va difuza cele două filme teatrale Dr. Who, cu Peter Cushing ca călător în timp. Acum, rețineți, nu sunt cu adevărat extrem de buni, cu toate acestea, dacă sunteți fan, există încă o dorință de înțelegere de a le inspecta. Dr. Who și …

Comet TV Airs Silent Horror Classics Halloween NightAsthis este un concept excelent – având o casă confortabilă de Halloween anul acesta? Inspectați Comet TV, rețeaua de difuzare digitală total gratuită, care difuzează trei clasici de groază silențioși pe 31 octombrie a acestui an. Maratonul de Halloween “Hushaween” începe de la 10 estul/9 Central cu vampiric Nosferatu (1922), cu Max …

Câștigă o swag de artizanat excelent de la Comet TVThat Fantastic Young Witches Film The Craft se arată în Comet TV în weekendul următor – duminică, 21 ianuarie, la 6E/5C/6P, precum și luni, 22 ianuarie, la 8E/7C/8P. Dacă nu sunteți necunoscut, patru adolescenți – interpretați de Robin Tunney, Neve Campbell, Rachel True, precum și Fairuza Balk – încercați vrăjitorie, cu toate acestea, când …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Misun-All pentru Leyna (Billy Joel Cover)
Next post Petrecerile de lansare Avengers vs X-Men Start Tomorrow