Petrecerile de lansare Avengers vs X-Men Start Tomorrow

Release Media-Mâine, fii primul care a experimentat deschizătorul exploziv la un eveniment de benzi desenate din an, Avengers Vs. X-Men, la magazinul dvs. de benzi desenate locale! Este ideal adevărat credincios, mâine seară la 20:00 (ora locală)*, fii primul în linie la unul dintre peste 1.100+ Avengers Vs. X-Men lansează petreceri pentru a afla ce îi trimite pe cei mai puternici eroi ai Pământului pe țărmurile Utopiei pentru războiul all-out! Este cel mai mare eveniment comic al secolului și vrem să intri în emoție.
Stai cu Răzbunătorii? Sau X-Men? Am încărcat magazinele de benzi desenate participante cu Avengers (sau X-Men) tematice postere exclusive, butoane, variante, litografii și multe altele, dar singura modalitate de a le obține este să apară!

În plus, nu pierdeți ocazia de a întâlni unii dintre creatorii din spatele acestui eveniment epic la aceste magazine de benzi desenate selectate!

Midtown Comics – Times Square
Oaspeți speciali: Adam Kubert, Axel Alonso, Tom Brevoort și Nick Lowe
Special Avengers Vs. Varianta X-Men #1 de Skottie Young și o ediție limitată Avengers Vs. X-Men New Era Cap disponibilă
200 W 40th St
New York, NY 10018
www.midtowncomics.com

Benzi desenate de elită
Invitat special: Jason Aaron
11842 Quivira Rd
Overland Park, KS 66210
www.elite-comics.com

Meltdown Comics
Invitat special: Ed Brubaker
Ediție limitată Avengers Vs. X-Men New Era Cap disponibilă
7522 West Sunset Boulevard
Los Angeles, CA 90046
www.meltcomics.com

Excalibur Comics
Oaspeți speciali: Matt Fracty & CB Cebulski
2444 Se Hawthorne Blvd
Portland, sau 97214

Doriți să vedeți dacă participarea comerciantului dvs.? Consultați Marvel.com () pentru o listă completă de comercianți care găzduiesc Avengers Vs. Petreceri de lansare X-Men!

Nu puteți ajunge la niciunul dintre aceste evenimente? Reglați -vă pe Marvel.com, Facebook.com/marvel sau gplus.to/marvelentantertainment începând cu în jurul orei 8 PM Morrow, 3 aprilie pentru acoperirea live a The Avengers Vs. X-Men Launch Party la Midtown Comics din New York, cu Adam Kubert, Axel Alonso, Tom Brevoort și Nick Lowe!

Ce echipă va domni suprem? Alăturați -vă conversației pe Twitter cu #AVX!

Pentru mult mai multe despre Avengers vs X-Men, vă rugăm să vizitați

Avengers Vs. X-Men #1 (Jan120625)
Scris de Brian Michael Bendis
Creioane de John Romita Jr
Cover de Jim Cheung
Vânzare mâine!

*Avengers Vs. Orele de început ale petrecerii de lansare X-Men poate varia, consultați comerciantul local pentru detalii.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Toți cei care sunt orice individ vor fi prezenți în Onesbrian Michael Bendis și Jacob Edgar lansează noua serie de supereroi. Urmează comunicatul de presă: lansare media-de la New York Times Bestselling, Peabody și scriitorul premiat multi-eisner care v-a adus Illuminati Marvel, New Avengers, Mighty Avengers, Avengers, Avengers Adună X-Men, totul nou …
19 august 2022in „Comiclist”

Noile evenimente încep în ziua de benzi desenate gratuite a lui Marvel: Avengers/X-Men #1 Vă puteți consulta acum copertele și aflați multe mai multe despre ziua de benzi desenate gratuite: Avengers/X-Men, în magazine. Eliberare media-Marvel Comics va sărbători ziua de benzi desenate gratuite în acest an, cu trei fotografii comice complementare separate, inclusiv ziua de benzi desenate gratuite: Avengers/X-Men #1. …
2 februarie 2022in „Comiclist”

Ziua Judecății vine pentru tehnicile Marvel Universkieron Gillen și Valerio Schiti Tehnicile Zilei Judecății în problemele viitoare ale Răzbunătorilor, Immortal X-Men, Eternals și X-Men. Comunicatul de presă urmează: Release media – un conflict se produce între unii dintre jucătorii majori ai Universului Marvel și, în final, toate vor fi judecate. Vara aceasta, The Avengers, The …
10 martie 2022in „Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Comet TV – Excelent pentru a -și aminti favoritele fanilor
Next post Publicul, fanii și marketingul pentru femei