Spotlight: American Mytology’s Pink Panther

Această publicație este depusă sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri, precum și coloane

Pink Panther #1 Acoperire cu cheltuieli Galvan

Acea felină capricioasă, Pink Panther, urmează să se întoarcă într -o nouă serie din American Mytology! Scriitorii Mark Arnold (Think Pink: The Depatie-Freleng Story, produs, precum și creat de producții de televiziune generale), precum și S.A. Inspectate (Sci-Fi, precum și romancier de fantezie), precum și artiștii cheltuieli Galvan (Archie, The Simpsons) La fel ca și Adrian Ropp (Archie, Chim Chum) își împărtășesc gândurile cu privire la această serie viitoare cu Roger Ash de la Westfield.

Westfield: Panterul roz a vorbit doar la câteva evenimente din desene animate. Este ceva cu care rămâneți? Dacă da, care sunt provocările/recompensele de a face o poveste tăcută?

S.A. Check: Pentru mine, Pink Panther este echivalentul animat al unor comedianți tradiționali precum Charlie Chaplin sau chiar mult mai contemporan Mr. Bean. Folosim circumstanțe, precum și acțiuni/reacții pentru a atrage emoția de la vizitator, fără a beneficia de dialogul din personajul primar. Aceasta este provocarea, permițând scenei să se modeleze în jurul lui folosind indicii vizuale, narațiuni, precum și dialog din partea celorlalte personaje. Recompensa oferă vizitatorului să obțină acces la personaj, precum și să le permită cu adevărat să se strecoare, practic devenind, roz pe toată durata poveștii. Când o lovești corect, recompensa este emoția/empatia pe care vizitatorul le lasă sentimentul pentru el.

Bill Galvan: Aleg poveștile în care pantera nu vorbește, este mai bine la ceea ce am crescut vizionând în desene animate, precum și în filme. Este mult mai dificil, cu toate acestea, îi împinge pe creatori să se afle cu ceva diferit de orice este cel mai bun acum.

Adrian Ropp: Cred că există ceva special în ceea ce privește acele desene animate originale Pant Panther. Există un farmec universal care este dificil de dublat atunci când este făcut corect. În poveștile mele, încerc să tac roz, în timp ce permit celorlalte personaje să vorbească atunci când are sens. Este o provocare … trebuie să utilizați cu adevărat vizualurile pentru a interacționa ceea ce gândește rozul. Se poate îndepărta rapid de tine dacă nu îl planifici extrem de vizual. Cu toate acestea, atunci când a făcut cel mai bine, devine o poveste larg atractivă.

Mark Arnold: Pentru poveștile mele Pink Panther, rămânem cu o panteră tăcută, deoarece asta este vorba de cei mai mulți fani ai versiunii. Alte personaje din povești vor vorbi despre evenimente neobișnuite, cum ar fi Bit Man. Pantera roz poate avea cuvinte sau fotografii în gândurile sale, tip de Snoopy în „Peanuts”. Dificultățile de a face o poveste esențială tăcută sunt transmiterea a ceea ce implicați unui artist, așa că trebuie să fiți extrem de descriptivi despre modul în care îl vedeți desfășurând pentru a obține acțiunile, precum și pentru a -l face amuzant.

Pink Panther Story de S.A. Check, Art de Kris Carter

Pink Panther Story de S.A. Check, Art de Kris Carter

Westfield: Pentru tine, care este esența Pink Panther?

ROPP: Pentru mine, este extrem de similar între doi actori de film silențios, Buster Keaton, precum și Charlie Chaplin. La fel ca Chaplin, Pink Panther începe frecvent o poveste ca subdog, trambulul pentru care ne înrădăcinăm cu toții. Cu toate acestea, ca numeroase povești care se desfășoară, au sfârșit prin a fi mult mai fizice, precum și nebunești. Descoperirea unui echilibru între aceste două motivații poate fi destul de satisfăcătoare.

Verificare: rozul este într -adevăr un personaj Everyman. El traversează toate granițele, precum și este plăcut de băieți, fete, tineri, precum și bătrâni deopotrivă. Nu este un sportiv foarte plin de somn, de un geniu de mega bogat în mega sau de un tânăr geniu. El este o rutină de șase metri înălțime a panterelor de mers pe jos, care sunt luate din viața de zi cu zi, precum și el face tot posibilul pentru a obține cu ei. În unele cazuri, el iese deasupra, alteori, nu atât de mult, cu toate acestea, el revine întotdeauna pentru mai mult. Este un mesaj universal de a combate marea luptă, precum și de a nu lăsa niciodată viața să te dea jos.

Galvan: Adrian mi -a furat tunetul! Îmi place să cred și la el ca un personaj de tip Charlie Chaplin, care declanșează greșeli, precum și unele aspecte pentru inspector, precum și „omul mic”. De asemenea, el este capabil să spargă al patrulea zid pentru a obține un avantaj sau a face povestea mai amuzantă. Nu există nicio limită la ceea ce puteți termina cu pantera, pentru că poate sări doar de pe pagină!

Pink Panther #1 Copertă tradițională roz de Adrian Ropp

Westfield: Ați văzut vreun tip de desene animate tradiționale ca studiu de cercetare pentru benzi desenate?

ROPP: Am avut setul total de box de ani de zile, precum și am revizuit câteva dintre episoadele mele preferate pentru a obține o actualizare. Întotdeauna am încântat să crească desenele animate, așa că nu a durat mult să mă readuc în demersul lucrurilor. Practic m -am simțit vinovat afirmând că este o cercetare.

Arnold: Am văzut desenele animate în ultimii ani pentru cartea mea Believe Pink: The Depatie-Fleleng Story, astfel încât desenele animate sunt destul de proaspete în mintea mea.Conceptele au venit destul de ușor, din moment ce am înțeles ce nu s -a mai făcut până acum în desenele animate tradiționale. Există nenumărate lucruri pe care roz poate intra în dificultate, precum și ne place să vedem unde ia o poveste.

Verificați: Pink Panther este unul dintre acele personaje cu care creșteți împreună. Am verificat câteva dintre benzile desenate tradiționale, care vor fi sărbătorite împreună cu noul material din noile benzi desenate ale mitologiei americane, pe lângă câteva dintre desene animate. Când mi s -a oferit șansa de a contribui la carte, m -am retras în câțiva dintre clasici pentru a -mi revitaliza înțelegerea personajelor. Este un pic intimidant, deoarece doriți să faceți justiția personajului, însă ceea ce un scriitor poate contribui la istoria dinamică a Pink Panther.

Galvan: Da, înainte de a obține primul meu proiect, am început să vizionez desenele animate, precum și introducerea filmului pentru a -mi revitaliza memoria despre ce a fost Pantera. A restaurat o mulțime de amintiri fantastice de a merge să văd filmele când eram mai tânăr.

Pink Panther #1 Pink Buddies Cover de S.L. Galant

Westfield: În afară de Pink Panther, există povești cu Ant & The Aardvark, inspectorul, precum și altele în comic. Dintre personajele care nu sunt pantaloni, există vreun tip de voi în special să lucrați?

Verificați: În timp ce am verificat câteva dintre poveștile grozave de la ceilalți contribuabili, inclusiv o serie de prieteni ai lui Pink, am rămas concentrat pe roz cu poveștile mele. Am văzut întotdeauna Aardvark -ul ca „Wile E. Coyote” al Pinkiverse, precum și ar dori să compună câteva povești axate atât pe el, cât și pe furnică. Cred că există, de asemenea, o poveste cu Misterjaw, precum și un spectacol de adevăr de pescuit extrem, care a greșit, care trebuie spus și.

Arnold: Nu am scris încă niciun tip de niciun tip de celelalte personaje, cu excepția Pink Panther, cu toate acestea, voi prelua dificultatea de a compune un inspector sau un Ant & Aardvark.

ROPP: Ant și Aardvark sunt două dintre personajele mele preferate. Există o dinamică specială între ele, precum și îmi plac absolut desenele lor. Mă bucur cu adevărat să produc povești pentru ei.

Pink Panther #1 Copertă de recompensă vintage

Westfield: Cu povestea mai scurtă, precum și amestecul de personaje, acesta pare a fi vechiul spectacol de sâmbătă dimineața sub formă de comic. Pentru asta te duci?

Verificați: mitologia americană se referă la a rămâne fidel tipului de licențe pe care le restabilesc fanilor. Aș imagina că numeroși dintre contribuitorii cărții au crescut cu problema desenelor animate de sâmbătă dimineață, așa că este firesc ca cartea să imite asta într -o formă. Nu cred că încercăm să spunem o saga mare legendară cu Pink Panther. Este mult mai mult ca instantanee ale personajului pentru a aduce în mod ideal un zâmbet înapoi fanilor existenți, precum și a introduce unele noi pe o pictogramă tradițională de animație.

ROPP: Cu siguranță cred. Sunt nostalgic de fiecare dată când lucrez la ceva pentru serie.

Galvan: Da, simt că seria este mult mai mult o antologie cu povești de sine stătătoare în cea mai mare parte, fiecare dezvoltator aducând ceva la personajele unice. Este foarte distractiv să vezi exact cum toată lumea interpretează Pink Panther, precum și ceea ce îi implică personajul.

Arnold: Deoarece personajele au apărut inițial teatral, cred mult mai mult în acest fel. În orice tip de caz, vreau să fiu la fel de adevărat pe cât pot pentru materialul sursă.

Povestea Pink Panther de Adrian Ropp, Art by Chieding Galvan & Bob Smith

Povestea Pink Panther de Adrian Ropp, Art by Chieding Galvan & Bob Smith

Westfield: Orice tip de comentarii de închidere?

ROPP: Cred că oamenii vor descoperi că acest comic este o muncă de dragoste. Este o metodă ideală pentru a introduce o nouă generație pentru a descoperi despre Pink Panther, precum și despre prieteni. Oricine a crescut citind Old Whitman sau Dell Comics va simți un sentiment autentic de glumă atunci când vor ridica acest lucru.

Verificare: Lucrul cu mitologia americană la acest loc de muncă a fost o experiență fantastică. Sunt la fel de pasionați, precum și încântați de prezentarea unui personaj renumit cu Pink Panther, precum și cu toți amicii săi ca toți cei care au contribuit la carte. Personal, să -mi pot atârna pălăria cu o colecție atât de uimitoare de alți scriitori, precum și artiști este într -adevăr o onoare. Cred că toți avem numeroase povești mult mai multe delegate, precum și să judecăm după reacțiile incredibile ale fanilor de până acum, cred că vom avea posibilitatea de a le spune.

Arnold: Sunt cu adevărat încântat să am această șansă de a compune pentru personaje de animație atât de cunoscute precum aceasta, pe lângă seria celor trei Stooges ale American Mytology, precum și sper că ambele serii sunt un succes fantastic.

Cumpărare

Roz Panther #1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pentru luarea în considerare: DC’s Showcase prezintă: Căpitanul Carrot
Next post Weekend -urile sunt destinate single -urilor cu asul de bază, Slug, Homeboy Sandman și multe altele!