Benzi desenate în trend: Sub-Mariner, Jubilee și SDCC

San Diego Comic-Con a zguduit cele mai populare benzi desenate din această săptămână, precum și reverberațiile ar putea fi resimțite de sus în jos. Să trecem la benzile desenate în trend!

Marvel Studios a zguduit casa la SDCC, precum și știrile au oferit cumpărătorilor o mulțime de probleme calde de vizat. După cum era de așteptat, a susținut piața secundară. Ce probleme făceau metodele lor pe scară? Să aruncăm o privire mai bună.

3. Marvel Super-Heroes ‘Wars #1 (+19)

Este dificil să restrângem cea mai semnificativă surpriză a lui Marvel din partea SDCC, cu toate acestea, un dezacord poate fi produs Avengers: Trick Wars. Tot ce înțelegem este că filmul va capta faza 6 în 2025. trecut, este o speculație pură, însă nu este cea mai bună parte a MCU?

Așa cum a fost, cumpărătorii au sărit în Trick Wars #1 din 1984. Destul de interesant, benzile desenate originale SW au fost produse în special pentru a oferi jucării, precum și Marvel Comics a fost un maestru al jocului de publicitate pentru jucării la acea vreme. După ce Mattel a făcut o ofertă pentru a crea o linie de figuri de acțiune Marvel, au avut nevoie de povești pentru a ajuta la oferirea conceptului copiilor. Voila, Jim Shooter a reunit povestea Beyonderului în timp ce a strâns eroi, precum și răufăcători într -o confruntare legendară pentru amuzamentul său.

65. Uncanny X-Men #244 (nou pe listă)

O altă țintă SDCC After Effects a fost Uncanny X-Men #244, prima apariție a Jubileului. Ea a fost gluma în colțul X-Men al Marvel-616 de ani buni. Provine din puterea ei de a face artificii din degete. Cel puțin ea economisește bani pe 4 iulie, precum și la Anul Nou.

Există o rată din ce în ce mai mare a dobânzii în debutul ei, datorită dezvăluirii X-Men ’97. Jubilee a fost un personaj prezentat în seria X-Men: The Animated din 1992, precum și va reveni pentru desenul animat Disney+. S-ar putea să aibă o funcție mai mare în emisiune, precum și asta ar putea să o pună și pe radarul cu acțiune live.

80. Sub-Mariner #1 (nou pe listă)

Un alt concurent pentru cel mai semnificativ moment la SDCC a fost trailerul Black Panther: Wakanda. Din toate remorcile Marvel, Ryan Coogler ar fi putut crea una dintre numeroasele previzualizări ale companiei, precum și emoționale.

Momentul autentic plăcut al fanilor a fost să-l vadă pe Tenoch Huerta apărând ca Namor în MCU. Acest lucru a influențat încă un val de plăcere pentru prima apariție a epocii de argint a regelui Atlantis în sub-marinarul nr. 1.

98. Invincible Iron Guy #1 (nou pe listă)

Vorbind despre Wakanda Forever, am aruncat prima noastră privire despre Dominique Thorne ca Riri Williams. Ea a fost văzută aducând un omagiu poveștii de origine a lui Tony Stark în timp ce își dezvoltă armura Ironheart.

Ce funcție va juca în continuarea Black Panther nu a fost încă dezvăluită, cu toate acestea înțelegem că ea va fi esențială în MCU mai mare. După Wakanda Forever, ea va fi prezentată în Armor Wars, precum și în propria serie Ironheart.

100. Ageless #1 Humberto Ramos Variant (nou pe listă)

Iată o problemă care a fost la fel de bine și din primele 100 de benzi desenate din ultimele luni. Ageless este concentrat pe Kang the Conqueror, precum și ar putea fi un indiciu despre ceea ce MCU are în magazin pentru despotul care călătorește în timp.

Problema are, de asemenea, câteva prime pentru a atrage cumpărători, cum ar fi debutul emblemei de mână a lui Punisher, precum și personaje noi Anatoly Petrov împreună cu încă un pumn de fier, Lin Lin. Apoi, există această variantă specifică, cu Miss Minutes pe prima ei copertă de benzi desenate.

Țineți pasul cu toate cele mai recente în benzi desenate în trend!

Benzi desenate în trend: Luând un joc de noroc pe gambit

Benzi desenate în trend: apare un viitor concurent

Știri de casting Wolverine: benzi desenate în trend

*Orice îndrumare de investiții percepută este cea a scriitorului de blog independent, precum și nu reprezintă îndrumări în numele GoCollect.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest1

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Benzi desenate în trend: Trick Kang Warsthose Marvel SDCC Anunțurile au fost iluminarea balizelor de pe piața secundară, precum și Trick Wars #1 au condus acuzația. Să ne scufundăm în analiza benzilor desenate din această săptămână! A fost încă o săptămână, precum și asta face încă o săptămână în care San Diego Comic-Con After Effects se înclină cu piața secundară. Fie că …
6 august 2022in „benzi desenate”

SDCC: X-Men ’97, Spider-Man: Freshman Year, precum și Marvel Zombieseven după un an de neegalat în ceea ce privește volumul de material produs, Marvel își păstrează piciorul pe pedala de gaz. În ziua a doua a San Diego Comic-Con (SDCC), Marvel a lansat detalii suplimentare despre viitoarele locuri de muncă animate, inclusiv, Spider-Man: Freshman Year, X-Men ’97, precum și Marvel Zombies. Exact cum a fost …
26 iulie 2022in “Colecția de benzi desenate 101”

Benzi desenate să nu cumpere după ce SDCCMarvel (și într-o măsură mai mică, DC) a dezlănțuit un torent de știri despre versiunile viitoare la San Diego Comic-Con (SDCC). Cu toate acestea, sunt aceste investiții grozave? Chiar aici sunt un Fenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Muncie Girls-from Caplan până la Belsize
Next post 2020: Anul Charizard