Black Crown anunță noua serie Eutanauts și House Amok

Release Media-Clasa conducătoare a titlurilor bazate pe creatori își continuă domnia în această vară, deoarece trupa de greșeli a lui Shelly Bond continuă să crească în număr și talent. Redactorul Black Crown și -a pus în vedere următoarele două serii ale amprentei și sunt la fel de originale ca primul val de titluri în prezent în sălbăticie.
Scriitoarea Tini Howard nu ia prizonieri cu actuala sa alergare pe asasinisti (cu artistul Gilbert Hernandez) și va fi scufundat în teribilul dincolo de Eutanauts, cel de -al doilea titlu al coroanei negre. I se va alătura artistului Nick Robles (Alien Bounty Hunter) pentru a răspunde la întrebarea supremă: Ce se întâmplă cu noi după ce murim?

Două femei obiective de a afla în această serie care combină exploratorii clasici intripide cu anxietățile noastre despre moarte și dincolo – cu mentalități psihonautice care să se potrivească. Primul arc va începe în iulie.

„Eutanauts este o carte despre moarte și moarte ca un concept universal”, a spus Howard. „Cum contribuie aceste idei la relația noastră cu un spațiu de moarte pe care nu l -am descoperit încă și ce se află în spatele luminii la capătul tunelului?”

„Îl spun pe Pals că simt că am găsit o casă creativă cu eutanauts”, adaugă Robles. „Sunt inspirat și încântat să văd unde ne duce Tini.”

De parcă asta nu ar fi suficient pentru a vă atrage, îndrăznim să vă invităm să intrați în casa de casă. De la echipa de centre creativă a lui Christopher Sebela (Hard Crimes) și Shawn McManus (The Sandman: Game of You), această miniserie cu 5 probleme sunt părți egale cu o realitate sângeroasă, conspirație întunecată și fantezie magică. Intră într-un studiu bazat pe personaje al unei familii nucleare deteriorate, în timp ce urmăm surorile gemene într-o călătorie claustrofobă, de mare viteză americană, de la Portland până la coasta de est.

„Groaza a fost întotdeauna prima mea adevărată poveste de dragoste cu povești”, a spus Sebela. „A face echipă cu oameni precum Shawn, Shelly, Lee și Aditya pentru a face o poveste întunecată, înfiorătoare, precum House Amok – plină de toate lucrurile care m -au pus pe margine și să mă țină la sfârșit noaptea – este tot ceea ce aș fi putut Sper că atunci când eram îngrozit de povești de genul acesta când eram copil. ”

Adăugă McManus, „Nu m -am distrat atât de mult desenând benzi desenate pentru că Fables.”

“Acum un an, am anunțat Black Crown la Emerald City Comic Con”, a spus redactorul Shelly Bond. „Este locul ideal pentru a debuta cele mai noi titluri. Eutanauts și House Amok împărtășesc ireverența disfuncțională pe care ați așteptat -o de la Cross Street of Comics + Haos. V -am salvat cea mai bună masă de la Black Crown Pub, iar melodia ta preferată este pe Jukebox. 2018 abia începe! Viva Comics! ”

Despre IDW
IDW Media Holdings, Inc. (OCTQX: IDWM) este o companie media complet integrată, care include publicarea, jocuri, divertisment și galeria de artă de benzi desenate din San Diego.

Catalogul de benzi desenate și romane grafice IDW Publishing include unele dintre numeroasele mărci populare de divertisment pentru locuințe din lume, inclusiv Transformers, My Little Pony, Star Trek, Teenage Mutant Ninja Turtles, Ghostbusters și personajele clasice ale Disney. La IDW’s Core este angajamentul său față de benzi desenate deținute de creatori, inclusiv 30 de zile de noapte, Locke & Key, Wormwood, Ragnarök, V-Wars și Arhanghel de către cel mai vândut autorul de știință William Gibson.

IDW Publishing este, de asemenea, acasă la aprecierile și premiate amprente; TOP RAFL, Biblioteca de benzi desenate americane, Yoe! Cărți și ediții de artiști, care prezintă cea mai mare artă originală publicată vreodată în benzi desenate americane.

Diverse linii IDW Games include fenomenul internațional Machi Koro, precum și jocuri autorizate, cum ar fi X-Files, Back to the Future, The Godfather și TMNT.

IDW Home Entertainment servește ca distribuitor mondial al Wynonna Earp care se difuzează pe canalul Syfy din S.U.A. și produce ușor Dirk BBC America, bazat pe bestseller -ul lui Douglas Adams cu Elijah Wood și Samuel Barnett.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Lodgerul lui David și Maria Lapham ajunge la lansarea IDW Black Crown ImprintMedia-David și Maria Lapham, legendele creative din spatele serialului de benzi desenate de lungă durată Eisner, câștigător al benzilor desenate, Stray Bullets, Bring Lodger, un thriller psihologic brutal, la Black Crown, Amprenta deținută de Creatorul IDW pentru independența înverșunată …
21 iulie 2018in „benzi desenate”

Amprenta Black Crown de la Shelly Bond anunță titlul de debut și lansarea creatorsMedia-la începutul acestei luni, Shelly Bond a făcut titluri când a anunțat Black Crown, noua sa amprentă deținută de creatoare în timpul panoului ECCC al IDW. S -a întors din nou la ea, de data aceasta la Wondercon, cu detalii suculente pentru a divulga despre cum este Crown Negru …
1 aprilie 2017in „benzi desenate”

Shelly Bond pentru lansarea lui Black Crown de la Creator la lansarea IDW PublishingMedia-IDW Publishing este încântat să anunțe sosirea Shelly Bond în rândurile sale editoriale. Unul dintre cei mai respectați și admirați editori dintre colegii săi, Bond a servit anterior ca VP-executiv Enull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Privește drept înainte
Next post J-Live-His His Self