Prima privire la Titan Comics „The Plunder#1

Release Media – Titan Comics este încântat să dezvăluie o previzualizare extinsă de artă a Plunder#1 – de la scriitorii Ollie Masters (The Kitchen) și Alex Paknadel (Assassin’s Creed: Reprising ) și artiști Budi Setiawan (Rex Royd, Savage Dragon) și Brad Simpson (Wolfenstein)-o poveste cu totul nouă cu sediul în World of Martial Arts Motion Picture Masterpiece, The Raid!
Punctul și lovindu-și drum în magazine în august 2018 cu numărul 1, noua serie din patru părți a lui Titan Comics aduce acțiunea de arte marțiale cinematografice de crudare a oaselor la The Bloodied Page. Cititorii sunt invitați să depășească imaginea de film pentru a descoperi povestea șocantă din spatele personajelor preferate de fani, Hammer Girl și Baseball Bat Man.

În premieră în 2011, imaginea de filmare a artelor marțiale indoneziene The Plunder (cunoscută și sub numele de RAID: Redemption) a trimis impulsuri de curse la Festivalul Internațional de Film din Toronto și a asigurat laude vitale unanime, rachetă la statutul de film de cult de pe glob.

Imaginea de mișcare a capturat publicul cu coregrafia sa, coregrafia inventivă și narațiunea sa de pompare a pistonului atunci când o echipă SWAT singură, izolată, sunt prinse de un mafiot nemilos și de armata sa de ucigași și tâlhari în interiorul unui bloc de locuințe și trebuie să se lupte cu drumul lor în partea de sus.

Regizat de Gareth Evans și produs de Pt. Filme Merantau și XYZ Films, franciza de înaltă octan a obținut un succes grozav, având în vedere că lansarea sa. Primul film a avut 10 nominalizări la premiile Maya din 2012 și a fost urmat, în 2014 de The Plunder 2, care a prezentat personajul Rama care se întoarce la lupta împotriva corupției în propria forță de poliție.

Noua serie de benzi desenate a lui Titan, gestionată de designerul de serie Gareth Evans, este cel mai bun însoțitor al viitoarei reimaginări americane a miturilor de jefuire, care este adusă la viață de către directorul distins Joe Carnahan.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Prima privire la lansarea „The Plunder #1Media” a lui Titan Comics – Titan Comics este încântat să dezvăluie o previzualizare extinsă a artei asupra jefuirii #1 – de la scriitorii Ollie Masters (The Kitchen) și Alex Paknadel (Assassin’s Creed: Uprising) și artiștii Bidi Setiawan (Rex Royd, Savage Dragon) și Brad Simpson (W …
7 iulie 2018in „benzi desenate”

Ollie Masters și Alex Paknadel pentru a scrie lansarea The Raidmedia – Titan Comics sunt încântați să anunțe că scriitorii Ollie Masters (The Kitchen) și Alex Paknadel (Assassin’s Creed: Uprising) fac echipă cu artiștii Budi Setiawan (Rex Royd, Savage) Dragon) și Brad Simpson (Wolfenstein) la Helm A B …
23 mai 2018in „benzi desenate”

Previzualizări ale comiclistului: The Plunder TpThe Martial Arts Motion Picture Hit-ul își lovește drumul pe pagină, într-o nouă poveste care se bucură de oase, în timpul celui de-al doilea film! Ollie Masters (The Kitchen) și Alex Paknadel (Assassin’s Creed) fac echipă cu artistul Budi Setiawan (Rex Royd) T …
14 iulie 2019in „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post O altă credință Erin Erin Hicks a reeditat în culori
Next post Previzualizări ale comiclistului: Garfield Homecoming#1