Markley’s Febned Brain: Spring Reading

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane

Wayne Markley

de Wayne Markley

În timp ce împingem rapid în Anul Nou, m -am gândit că voi lua câteva momente pentru a mă opri și a privi o serie de cărți noi noi care au ieșit recent. Acesta este un amestec de romane grafice, atât originale, cât și reimprimări, și noi titluri lunare. În următoarele luni, atât DC, cât și Marvel își fac propriul curățare și anulare, re-stabilește, schimbând și, de obicei, provoacă tulburări pentru vânzători și fani și nu am nicio îndoială că toate aceste modificări și re-boot-uri vor fi cele Subiectul numeroaselor bloguri care urmează. Dar, înainte de toate aceste viitoare, vreau să recomand câteva cărți pe care le -ați putut trece cu vederea în caz că, ca și mine, sunt oprite de toate aceste cascadorii și reporniri.

Sculptorul

În primul rând, avem, sculptorul, primul nou roman grafic al lui Scott McCloud în practic douăzeci de ani. Scott ar putea fi cel mai cunoscut pentru cartea sa clasică de știință-ficțiune/super-erou, Zot. Mi -a plăcut Zot când a fost publicat pentru prima dată cu mai mulți ani de Eclipse (apoi colectat de Kitchen Sink, care a ieșit compania înainte de a colecta întreaga serie și apoi de Harper Collins, care nu a terminat niciodată colectarea seriei. Posibil IDW o poate ridica și Termină -l? Cu siguranță merită). După Zot, a făcut noile aventuri ale lui Abraham Lincoln, a făcut o pauză lungă, apoi s -a întors în cele din urmă la ficțiune cu cea mai nouă lucrare a sa, sculptorul. Dar, între Old Abe și sculptor, a făcut o serie de cărți cele mai vândute despre ceea ce face o carte de benzi desenate în benzile desenate clasice, iar secvelele care fac benzi desenate și reinventarea benzilor desenate. Cu sculptorul, o frumoasă copertă alb -negru, McCloud se întoarce la romanul grafic de formă lungă, luând practic 500 de pagini pentru a spune povestea lui David Smith, care este un sculptor (deci titlul) care își dă viața pentru arta sa, chiar dacă acesta S -ar putea să -l coste singura iubire adevărată. Mi -a plăcut foarte mult această carte. Era bine ritm, iar arta și povestirea erau capricioase și puternice în același timp. Povestea ia o serie de răsuciri diferite, dar fiecare are sens ideal în contextul poveștii de ansamblu. În timp ce citeam uneori, eram îngrijorat că povestea a sărit rechinul. McCloud le aduce cu stăpânire pe toate la sfârșit cu un final foarte satisfăcător. Povestea (despre care nu vreau să vorbesc în mod special pentru îngrijorarea de a oferi oricare dintre surprize) mi -a amintit mult de un film Frank Capra. O poveste puternică povestită într -un mod ușor, cu un punct moral puternic de făcut. Asta nu înseamnă că această carte are mintea convențională care se termină. Am găsit această carte o încântare de citit și aș recomanda -o practic oricui. (Nu pentru cititorii mai tineri din cauza nudității și a limbajului, dar mă îndoiesc că povestea ar interesa fanii mai tineri sau mulțimea de supereroi).

Super-Villains Unite: Team-Up-ul complet super-răufăcător

Am auzit de la cititorii acestui blog că sunt anti-superhero. Ei bine, pot spune sincer că nu este adevărat. Sunt povestitor anti-bad, indiferent de gen. Așadar, următoarea mea sugestie este o altă carte lungă, peste 450 de pagini, și este o colecție completă a unuia dintre benzile desenate preferate din anii mei mai tineri, se numește Super-Villains UNITE: The Complete Super-Villain Team-Up. Este colecția completă de echipă super-ticăloasă, cele două probleme de dimensiuni uriașe, toate problemele lunare, problemele Avengers în care povestea a trecut peste și problema Campionilor care a continuat povestea. Ideea de bază din spatele cărții, cel puțin la început, a fost Doctor Doom încercând să-l determine pe sub-marinarul să fie partenerul său în preluarea lumii. Există diverse răsuciri și întoarceri, deoarece Namor nu se bazează pe Doom, iar acest lucru duce la tot felul de conflicte. Această carte a fost, de asemenea, o continuare a cărții Sub-Marinars, care a fost anulată până la apariția acestei cărți, așa că o mulțime de povești din cartea lunară a sub-marinerului au fost transmise în poveștile de aici. Dar nu vă faceți griji, toate acestea sunt explicate și este ușor de înțeles. În problemele ulterioare devine Doctor Door și The Red Craniul și chiar mai târziu în fugă, Doom părăsește cartea și este Craniul Roșu și Mongerul de ură. Toate aceste povești sunt doar distracție de modă veche, cu sub-comploturi care se joacă de-a lungul seriei, iar există vedete de oaspeți, precum The Avengers, Fantastic Four, și chiar The Gișar, care face prima sa apariție aici. Unul dintre lucrurile mult mai interesante despre această carte și a fost o problemă la Marvel în momentul în care a apărut acest lucru, a fost că echipele creative se schimbă continuu, practic problema pentru a fi emisă. Este rar în aceste serii să aibă aceiași creatori să dureze mult mai mult de trei probleme. După ce Roy Thomas a lansat seria, ai avut o varietate de scriitori precum Tony Isabella, Steve Englehart și Bill Mantlo, toți cei care au făcut o muncă grozavă. Artiștii au fost un mix și mai mare, cu artiști atât de diverși precum John Buscema, Sal Buscema, GEOrge Evens și chiar Jim Shooter au creionat o problemă. Da, acel trăgător Jim. Cine știa că poate creion și să scrie? Cu această carte nu veți primi paznici sau planetari, dar veți primi o citire distractivă în stilul Marvel convențional și o experiență foarte plăcută.

Unul roșu

Vreau să subliniez pe scurt câteva versiuni noi de la Image Comics de care m -am bucurat cu adevărat. Acestea se bazează doar pe primele probleme, dar am crezut că toate acestea merită citite. Primul oprit este unul roșu de Xavier Dorlson și Terry Dodson. Aceasta este o poveste a unei spații rusești care este trimisă în America. Arta este doar uluitoare, iar povestea se mișcă într -un ritm foarte rapid, iar sfârșitul m -a lăsat să vreau mai mult. (Aceasta este cea mai bună artă a lui Dodson în mai mulți ani). Crononajii de Mark Millar și Sean Murphy este o poveste a călătoriei în timp a greșit. Mă încântă practic tot ce scrie Millar, chiar dacă știu o serie de oameni care nu. Pe baza primei probleme, acest lucru pare la fel de interesant și fascinant ca toate celelalte lucrări ale sale (Kick-Ass, Secret Service, Nemesis, War Civil etc.). A treia carte este Republica neobservabilă de Corrinna Bechko și Gabriel Hardman. În primul rând, mi -a plăcut ce au făcut cu Planet of the Apes: Cataclysm (disponibil în trei meserii și merită citit) și în romanul grafic original Kinski. Republica neobservabilă este o poveste de ficțiune științifică, care este cu atât mai mult (politică și aventură, de exemplu). Prima problemă este bogată și complexă, iar arta este excelentă, unele dintre cele mai bune pe care le -am văzut de Hardman. Ca și în cazul celor două cărți anterioare, sunt agățat după un număr și abia aștept să citesc mai multe. Ultima mea selecție rapidă este ei8ht de Rafael Albuquerque și Mike Johnson de la Dark Horse Comics. Acesta a fost inițial un Albuquerque Comic Web în Brazilia natală, dar Dark Horse o colectează într -o miniserie cu cinci probleme. Spune povestea unui grup de oameni prinși în trecut, prezent, viitor și în altă parte complet. Arta este excelentă, iar colorarea face ca această carte să iasă în evidență, deoarece culorile sunt astfel în parte integrantă a poveștii. După ce am citit doar primul număr din toate acestea, cu excepția EI8HT, pe care le -am citit primele două probleme, aș recomanda cu mare drag toate aceste patru cărți.

Aceasta este pentru această dată, un mix de roman grafic original, o colecție a unui comic clasic Marvel și patru serii noi (toate fiind deținute de dezvoltatori!).

Tot ce am scris aici este părerea mea și nu reflectă în niciun fel gândurile sau opiniile benzilor desenate din Westfield sau angajaților lor. Dacă ați citit oricare dintre aceste cărți, vă rog să -mi spuneți ce credeți. Te -ai încântat la fel de mult ca mine? De ce nu? Aș vrea să știu. Comentarii, sugestii sau poștă generală de ură pot fi trimise la adresa mfbway@aol.com. Ca întotdeauna,

Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Probleme mitice#1-8 colectate în Paperback comercial în această versiune de media din iunie
Next post Cărți de benzi desenate That Time a uitat: The Original Life with Archie#21