Brian Wood este arhitectul din spatele lansării media Titan All-New Robotech Comics

-Titan Comics este încântat să anunțe că cel mai bine vândut scriitor Brian Wood (DMZ, Briggs Land, Northlanders) va acoperi noul brand Seria de benzi desenate Robotech de la Titan Comics, care va fi lansată în 2017 – bazată pe legendarul animație din anii 80 de Harmony Gold.
Primul difuzat în SUA în 1985, Robotech a fost poarta către anime pentru numeroși fani-surprinzându-și imaginația cu povestea sa generațională epică care implică război, romantism și, desigur, luptătorii Veritech transformatori care apără pământul împotriva atacurilor extra-terestre.

Produs de Harmony Gold USA, seria originală de 85 de episoduri s-a aruncat în lupta umanității împotriva unei serii de invazii extraterestre, de la enormul Zentraedi până la misteriosul Invid, luptând pentru controlul tehnologiei extraterestre avansate, care aterizat pe Pământ.

Acum, reveniți la Robotech Saga cu Titan Comics și Brian Wood pentru aventuri noi!

„Suntem încântați să avem ocazia să lucrăm cu Brian pentru a extinde universul Robotech.” a spus Tommy Yune de la Robotech, „Metoda lui îndrăzneață de povestire este gânditoare și va fi plină de surprize pentru fani.”

Cu întâlniri și convenții globale anuale, urmează o rețele de socializare în creștere rapidă, precum și o piață de colecționare avidă pentru jucării și mărfuri, fanii robotechului sunt susținători pasionați ai acestei remarcabile francize de cult-și o adaptare spectaculoasă Wan (Aquaman, Furious 7) este în prezent în dezvoltare la Sony.

Căutați și mai multe detalii despre echipa de creație foarte curând.

Pentru a fi la curent cu știri despre benzile desenate Robotech de la Titan, urmați benzile desenate Titan pe Facebook, Twitter sau Tumblr.

Despre Harmony Gold SUA
Harmony Gold a activat în producția, achiziția și distribuirea programării de calitate la nivel mondial, deoarece înființarea sa în 1983, cu o bibliotecă de titluri care include hitul serial animat Robotech. Sony Pictures dezvoltă un lungmetraj în acțiune live de Robotech, cu James Wan setat să regizeze. Compania deține, de asemenea, The Harmony Gold Preview House, un reper de screening de ultimă generație și facilitate de evenimente.

Pentru mai multe informații despre Robotech, vizitați:

Despre benzi desenate Titan
Titan Comics oferă benzi desenate uimitoare și romane grafice din cele mai mari proprietăți autorizate din lume, alături de benzi desenate deținute de creatori din talente noi și de renume mondial și romane grafice clasice re-stăpânite pentru publicul nou.

Pentru mult mai multe informații, vizitați:

Conectați -vă cu benzi desenate Titan:

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Moartea unui personaj robotech major se încheie prima poveste de poveste Arcmedia – un personaj major va fi ucis în noua serie Robotech, Harmony Gold USA și Titan Comics anunțate astăzi, deschizând calea pentru un nou arc spectaculos, creat de fanul favorit al fanilor, Brian Brian Brian Brian Brian Brian Brian Brian Lemn (DMZ, Briggs Land) și legendarul Tran …
22 septembrie 2017in „benzi desenate”

Titan aduce renumitul robotech de anime-ficțiune din anii 80 la ComicsMedia Lansare-Titan Comics Ignite Motoarele din seria Cult 80s, Robotech, gata să implementeze o serie de cărți de benzi desenate noi! Prima difuzare în SUA în 1985, Robotech a surprins imaginațiile publicului cu poveștile sale generaționale epice implică …
18 iunie 2016in „benzi desenate”

Coperta nouă, dezvăluită pentru robotech #1 a treia versiune PrintingMedia-Titan Comics este încântat să anunțe că, datorită cererii uimitoare a fanilor și a vânzătorului, a doua imprimare a Robotech #1 Cover A de Stanley ‘Artgerm’ Lau s-a vândut din nou la distribuitor nivel și acum merge la o a treia tipără remarcabilă. Thi …
6 septembrie 2017in „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sare de Katie Kim
Next post Comiclist Preview: Experience Time#58 ​​