Ape Entertainment, precum și Sesame Atelier în Negocierile

Release Media – Ape Entertainment a dezvăluit astăzi că în prezent negociază cu Sesame Workshop pentru dreptul de a crea o serie de cărți de benzi desenate care prezintă distribuția show -ului pentru copii, Sesame Street. Ape Entertainment speră într -adevăr să lucreze cu Sesame Workshop pentru a produce o serie de cărți de benzi desenate care vor fi atât academice, cât și distractive pentru cititorii tineri. Sub rezerva negocierilor de succes, benzile desenate vor fi create în culori complete, precum și oferite în ediții tipărite, pe lângă ediții digitale, care vor fi oferite cu Sesame Street Store pe iTunes Apple în 2012.
„Suntem incredibil de încântați de negocierile noastre actuale cu Atelierul Sesame, precum și de posibilitatea de a -și putea aduce cunoștințele în educarea, precum și distracția copiilor la benzi desenate”, a declarat coo -ul Ape Entertainment, Brent E. Erwin. El a continuat să spună: „Îmi place conceptul de producere a benzi desenate academice care vor învăța atât la fel și de distracție a copiilor. precum și posibilitatea de a lucra cu Elmo, uriașă pasăre, monstru cookie, precum și Grover, bine … asta este doar un vis devenit realitate. ”

Sesame Workshop este o organizație academică nonprofit, cu scopul de a face o diferență semnificativă în viața copiilor din întreaga lume, abordând nevoile lor cruciale de dezvoltare. Sesame Workshop creează Sesame Street de peste patruzeci de ani.

Ape Entertainment înseamnă să -și continue obiectivul de a crește piața benzilor desenate prin creșterea înțelegerii despre benzi desenate între o nouă generație de cititori. Ape Entertainment speră într -adevăr tinerii vizitatori, precum și părinții lor, vor găsi lumea interesantă a benzilor desenate, precum și vor începe să viziteze un magazin regional de benzi desenate.

Pentru mai multe informații, accesați www.apecomics.com sau www.sesameworkshop.org.

Despre atelierul de susan
Sesame Workshop este organizația academică nonprofit care a revoluționat programarea televiziunii pentru copii cu Landmark Sesame Street. Atelierul creează programe regionale de susan de sus, observate în peste 150 de țări, precum și alte spectacole apreciate, inclusiv The Electric Company, pentru a ajuta la decalajul de alfabetizare. Dincolo de televiziune, atelierul creează materiale pentru mai multe platforme media pe o mare varietate de probleme, inclusiv alfabetizarea, sănătatea și sănătatea, precum și desfășurarea forțelor armate. Eforturile satisfac nevoile specifice de a ajuta copiii mici, precum și gospodăriile să stabilească abilități cruciale, să obțină obiceiuri sănătoase, precum și să dezvolte rezistență emoțională pentru a le pregăti pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Descoperiți mai multe pe www.sesameworkshop.org.

Despre Ape Entertainment
Fondată în 2003, Ape Entertainment este creierul devotaților de benzi desenate pe tot parcursul vieții David Hedgecock, precum și Brent E. Erwin. Ape Entertainment este casa de benzi desenate pentru noi titluri ingenioase, precum Bit Eco-Friendly Men, Scouts, precum și eroici. Ape este, de asemenea, editorul din America de Nord pentru proprietățile autorizate Shrek, Pinguinii din Madagascar, Kung Fu Panda, Richie Rich, Casper, Shortcake de căpșuni, precum și tăierea frânghiei. Mergeți la Ape Entertainment pe Internet la.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

APE Entertainment pentru a crea lansarea Sesame Street SeriesMedia – Ape Entertainment a dezvăluit astăzi că au intrat într -un contract de licențiere cu Sesame Workshop, Organizația Academică nonprofit, pentru a crea o serie de tipăriri, precum și benzi desenate digitale cu distribuția The Chreadished Theerished Theerished Theredished Theerished Theredished Theerished Theredished Theerished Theredished Theerished Theredished Theerished Theredished Theerished Theredished Theerished Theredished Theerished Theredished Theerished Theredished a fost prețuit Chi …
6 aprilie 2012in „benzi desenate”

Ape entertainment gos to Sesame street for free Comic book DayMedia release — Ape entertainment today revealed in partnership with Sesame Workshop, the nonprofit academic organization, the release of the very first comic book featuring the cast of the cherished children’s show Sesame street to coincide with naţional…
1 mai 2013 „benzi desenate”

Scout Comics ‘Stabbity Bunny #3 se întoarce cu o a 2-a lansare de imprimare-Scout Comics, precum și Entertainment anunță că hit-ul lui Scout pentru 2018, Stabbity Bunny de Richard Rivera, precum și Dwayne Biddix, și-a continuat modelul de vânzare ca fiind ca bine, precum și problema nr. 3 a revenit la o a doua imprimare. Iepuraș de Stabbitate …
20 aprilie 2018in „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Dincolo de hype … Noile benzi desenate din epoca bronzului care se deplasează pe piață
Next post Amintiți -mi mâine de Sharon Van Etten