Beauology 101: Avenging Comics

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane

“Ați dori să vedeți imaginea de film Avengers cu mine …. în ca … 40 de ani?”

de Beau Smith

Am fost la școală în anii ’60, când Marvel Comics a dezlănțuit primul număr al The Avengers. Dacă mi -ai fi spus atunci că, în viața mea, i -aș vedea pe Răzbunători nu numai pe ecranul de film, ci ca cea mai mare imagine de deschidere a casei de la box office, de la început, micul meu cap ar fi explodat.

Avengers Motion Picture Poster

A fost nevoie de tehnologia realizării de film de peste 40 de ani pentru a fi la curent cu ce benzi desenate au reușit să facă, având în vedere că anii 1930, dar după ce am văzut filmul Avengers, a meritat să aștepți. Nu numai că tehnologia a avansat până unde poate scoate acțiunea și incredibil de eroici și o face să pară realistă, dar mult mai important, respectul pentru cărți de benzi desenate și personaje de benzi desenate a ajuns acolo unde trebuia.

În curând, cavalerul întunecat se ridică

Pălăriile sunt înclinate scriitorului/regizorului Joss Whedon, Christopher Nolan și Jon Favreau pentru că au muncit din greu, foarte greu, pentru a surprinde și îmbunătăți personajele care au fost tipărite în benzi desenate de zeci de ani. Respectul lor este ceea ce face filme precum Iron Man, Batman și acum Răzbunătorii strălucesc cu adevărat. Zicala este adevărată: „Oricine poate mânca o plăcintă, dar este nevoie de un bucătar pentru a face asta.” Trebuie să existe o adevărată grijă ca un regizor/scriitor să poată traduce ceva cel mai bun în propria formă și să -l aducă la un alt nivel de divertisment. În calitate de scriitor și cititor de benzi desenate, sunt foarte mulțumit de aceștia mai sus a subliniat bărbații pentru îngrijirea pe care au avut -o pentru a nu face doar cea mai bună imagine de film pe care ar putea -o, ci și pentru a respecta și o formă de artă care nu a fost întotdeauna dată Credit scor atât de bogat merită.

Au fost alții în industria cinematografică care au fabricat doar filme de benzi desenate, aproape că le -au aruncat și le -au lăsat să mintă. Puteți vedea și simți lipsa de respect și interes, a fost întotdeauna o rușine. Nu mă înțelegeți greșit, benzile desenate și -au făcut partea lor de a arunca lucrurile acolo, mai ales în aceste zile cu statutul de celebritate pe internet 24/7. Când un designer și un editor cred cu adevărat într -un personaj, o serie și o poveste, acesta arată la fel ca și cu filmele. Când se întâmplă asta, câștigăm cu toții.

Poster de film Iron Man

În calitate de scriitor și cititor, speranța mea este că poveștile de succes ale filmului precum The Avengers, Batman și Iron Man vor stârni chiar și mai multe imagini de benzi desenate bazate pe benzi desenate din toate punctele gamei, din titlurile cunoscute ale Marvel și DC Benzi desenate, la editorii mai mici, unde locuiesc atât de multe personaje și povești grozave. Peisajul din benzile desenate este într -adevăr larg, de la supereroii mainstream până la povești mai edgier, ciudate, ale căror tipărire sunt la fel de mari ca cele ale căpitanului America sau ale Superman. Sistemul de fabricare a filmului are un câmp imens de proprietăți din care să verificați și, eventual, să alegeți. Cred că aceasta este o oportunitate excelentă nu numai pentru participanții la mișcare, ci și pentru benzi desenate. Oferă cărților de benzi desenate o modalitate de a se extinde în cele din urmă unui public de lectură mai larg și cititorilor tineri care vor intra în cititori de viață și vor înmâna plăcerea de citire a copiilor lor. (Am menționat că oferă și scriitorilor ca mine o șansă de a -și opune personajele pe ecranul de argint?)

Avengers #1 de Stan Lee și Jack Kirby

Am primit ce păr mic am tăiat a doua zi, iar doamna care mi -a tăiat părul a comentat cum a mers cu copilul ei să vadă filmul Avengers. Ea mi -a anunțat că nu a citit niciodată o carte de benzi desenate în viața ei. Nu avea habar cine era vreunul dintre aceste personaje și totuși … a iubit imaginea de film și a văzut -o de două ori. Copilul ei i -a oferit câteva cărți de benzi desenate Avengers și le -a citit … și le -a iubit. Mi -a spus că este ca și cum cineva și -a deschis ochii la ceva care fusese în fața feței pentru totdeauna, dar nu a văzut niciodată. A fost mângâiată și chiar m -a aruncat cu tot felul de întrebări despre cum este să scrii și să creezi benzi desenate. Nu numai că benzile desenate au avut acum respectul ei, dar chiar am plecat de pe fum și am avut un pic mai mult respect. (Și o tunsoare grozavă aș putea adăuga.)

Aceasta este o poveste mică, dar dacă este înmulțită de mai multe ori, puteți vedea creșterea masivă pe care ar putea să o aibă pentru benzi desenate. Este de bază și se poate întâmpla. Nu spun că se va întâmpla peste noapte, dar s -a întâmplat treptat și se face o diferență. Tot ce putem face la capătul benzi desenate este să continuăm să facem povești și personaje convingătoare, să le spunem altor oameni despre benzi desenate și să creștem respectul pe care îl merită forma noastră de artă. Facem fericire și plăcere tipărită în benzi desenate, împărtășim cu cineva de care vă pasă sau cu cineva pe care nici măcar nu îl cunoașteți. Avenge benzi desenate!

Beauvengers asamblează!

Beau Smith

Ranch Flying Fist

www.flyingfistranch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Știrile lui Bob despre lucruri !!!
Next post Asta, asta și un alt lucru!