Probleme mitice#1-8 colectate în Paperback comercial în această versiune de media din iunie

-scriitorul nominalizat la Eisner Phil Hester (Green Arrow, Univers Invincible) face echipă cu artistul câștigător al Eisner John McCrea (Hitman, The Boys) pentru Interesant fantezie folclorică TP Mythic, care colectează problemele nr. 1-8 în Paperback comercial în luna iunie.
Știința este o minciună, o opiacee pentru mase. Realitatea este că magia face lumea să meargă. De asemenea, când magia se rupe, miticul o rezolvă. Apache Shaman Waterson, grecesc Immortal Cassandra, precum și vânzătorul de telefonie mobilă Nate Jayadarma au sarcina de a menține angrenajele lumii supranaturale – și nu ai înțeles vreodată despre asta.

Mythic TP (ISBN 978-1-63215-736-2) atinge magazinele de benzi desenate miercuri, 22 iunie, precum și librăriile marți, 28 iunie, precum și vor fi oferite pentru 16,99 USD. Poate fi cumpărat de comercianți de la Diamond Book Distribuitori cu codul de diamante Mar160637. Poate fi precomandat acum pe Amazon, Barnes & Noble, Indiebound, precum și pe Indigo.

Laudă pentru mitic:

„O scufundare răcoritoare în partea supranaturală a scenei indie.” – sângeros dezgustător

„Miticul este o fericire de citit. Vino, precum și experimentați creativitatea nerecunoscută a doi dintre cei mai buni creatori din benzi desenate. Sau nu. Nu sunt managerul tău. Oricum ar trebui. ” – Rick Remender (Low, Tokyo Ghost)

„O experiență înrădăcinată pentru o lume plină de magie … și nu este doar bine. Este minunat. ” – Comics Alliance

„Îmi place ceea ce acești oameni fac individual, precum și ei le plac chiar și mult mai mult.” – Mark Millar (Huck, moștenirea lui Jupiter)

„Ceva destul de minunat; Unul dintre cele mai favorabile debuturi ale anului. ” – Nerdspan

„Amestecați mixul, precum și magia, precum și rezultatul este cu adevărat mitic!” – Dave Gibbons (Watchmen, Kingsman: The Trick Service)

„Miticul este o fericire de citit.” – Rick Remender (Low, Tokyo Ghost)

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Hester, precum și McCrea, oferă o nouă serie supranaturală Mythicmedia Release-Bestselling Eisner, scriitor Phil Hester (Green Arrow, The Coffin), se alătură artistului premiat al lui Eisner, John McCrea (Hitman, The Boys) pentru Mythic, un nou serial supranatural despre o echipă improbabilă însărcinată cu păstrarea (și C …
26 februarie 2015in „benzi desenate”

Darkly Folcloric Cry Havoc este colectat în MyThing în ActionMedia Release-de la scriitorul Simon Spurrier (X-Men: Legacy), precum și artistul superstar Ryan Kelly vine întunericul folcloric Cry Havoc, Volumul 1: Mything in Action, care colectează problemele nr. 1 -6 în Paperback comercial în luna august. Satisfy Lou: Un muzician de stradă Sava …
24 iunie 2016in „benzi desenate”

Pur! Echipele de studiouri cu plăcere mitică pentru a oferi articole speciale în joc Angeles- 13 noiembrie 2008- Boom! Studiourile au dezvăluit astăzi că viitoarea lor hârtie comercială, Warhammer: Crown of Distrugere, include un produs special în joc pentru MMORPG, MMORPG, Warhammer® Online: Age of Reckoning. Fiecare copie a Warhammer: Coroana de daune constă dintr -un cod special pentru a debloca …
13 noiembrie 2008in „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Markley’s Febned Brain: Past and Future
Next post Markley’s Febned Brain: Spring Reading