Markley’s Febned Brain: Past and Future

Această publicație este depusă sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane

de Wayne Markley

Întrucât acesta este ultimul meu blog pentru 2016, am crezut că voi privi înapoi în 2016 și în față spre 2017, în ceea ce privește lucrurile pe care le aștept în plus, pe lângă lucrurile în care am avut plăcere în 2016. De -a lungul metodei, voi sublinia și atât The Pozitive și negative ale ambilor ani, așa cum îi văd și ne voi oferi tuturor ceva la care să privim înainte.

Snotgirl. Un designer s -a bucurat de titlul Wayne.

În lumea benzi desenate, 2016 a fost plină de o serie de ascensiuni și coborâșuri. A fost un an excelent pentru noii creatori care se exprimă cu o serie de stiluri și editori. La fel ca în ultimii ani, este una dintre cele mai creative perioade pentru benzi desenate, cu un spectru atât de larg de genuri și subiecte publicate astăzi. Cu siguranță există ceva pe gustul tuturor. Pe de altă parte, piața de benzi desenate s -a aruncat din nou spre cel mai mic dominator comun ca retaileri și editori, a jucat jocul „Variants” și ediții restrânse, care par să funcționeze întotdeauna pe termen scurt, dar pe termen lung toată lumea este arsă de aceasta. Comercianții cumpără departe de multe cărți, astfel încât să poată obține o „variantă” pe care apoi o pot marca în preț, intenționând să echilibreze costul cărților suplimentare pe care le -au obținut pentru a obține ediția restrânsă. Rareori funcționează. Editorii când au repornit din nou/reporniți/redactați liniile de publicare în încercarea de a îmbunătăți vânzările și de a obține cota de piață, care din nou în termen de timp funcționează, dar pe termen lung le oferă fanilor șansa de a înceta să obțină cartea, deoarece există un Îndepărtați punctul final. Și o mulțime de fani își asumă aceste șanse să renunțe la titluri. Este neobișnuit să mai ai un comic care să fie peste 100 de probleme. În afara The Walking Dead, ce este? ) Numerele actuale, pe lângă ambele au avut 52 de probleme care nu au fost în afara numeroasei. În general, văd o piață de benzi desenate care face în continuare exact aceleași erori pe care le -a făcut în ultimii 30 de ani în plus ale pieței directe și descopăr asta trist. Dar, acum, la mult mai multe lucruri pozitive.

Superman: Trial of the Incredibild Sons

În 2016, titlurile mele preferate de regenerare DC a fost Superman de Pete Tomasi și Patrick Gleason. Această carte spune povești despre Lois, Clark și fiul lor, Jon. Această carte este un amestec de acțiune și dramă gospodărească. Varietatea poveștilor de la Agenții Frankenstein de umbră până la gospodărie care vor merge la The Specify Fair Together. Poate că povestea mea preferată a fost povestea incredibil de fii, fiul lui Superman, Jon, a ajuns să stea cu fiul lui Batman, Damian. Această poveste din două părți a fost la fel de caldă pe cât a fost amuzantă ca și copiii care erau băieți, iar Superman și Batman trebuie să fie părinți. Aceasta a fost cu ușurință una dintre poveștile mele preferate din 2016.

Low and Bet, 2017 ne aduce un nou titlu numit Incredibild Sons, despre, da, Jon și Damian și este scris de Peter Tomasi cu Art de Jorge Jimenez. Dacă această carte este la fel de distractivă ca povestea din Superman, atunci aceasta ar putea crește cu ușurință în vârful listei mele de favorite. Oferind creatorii, am foarte mari speranțe pentru această carte.

Avengers: Standoff

În 2016, au existat o serie de evenimente crossover de la o serie de companii, ambele personaje care amestecă de la diferite afaceri (JLA/Power Rangers, Tarzan/Planet of the Apes) până la traversările interioare (cum ar fi Războiul Civil al lui Marvel). Dar am crezut că cel mai bun al anului și, pentru a fi sincer, acest lucru nu a fost dificil ca o mulțime de traversări în care nu a fost atât de bun, a fost Răzbunătorii: Standoff. Acesta a fost un crossover destul de mic cu o problemă alfa, și omega și alte 13 titluri, pe care nu a trebuit să le verificați pentru a obține povestea, dar au ajutat cu adevărat să -i ia în evidență imaginea de ansamblu. Crossover -ul a fost scris în general de Nick Spencer și a spus povestea unui truc de top S.H.I.E.L.D. Închisoarea a numit Pleasurable Hill. Practic, fiecare problemă este plină de răsuciri și viraje și surprize adevărate. Această poveste este de sine stătătoare și citește excelent într-o singură ședință, dar duce la evenimentele actuale din Captain America și Thunderbolts. Este disponibil într -o colecție de copertină spiffy.

Căutare viitoare

2016 a văzut întoarcerea personajelor Hanna Barbara în benzi desenate de la DC Comics. În esență, au încercat să actualizeze personaje clasice, despre care rareori cred că merge bine, iar acest lucru nu a făcut excepție. Dintre cele patru titluri pe care le -au făcut, Future Quest de Jeff Parker și Doc Shaner a fost preferată, deoarece a prezentat Johnny Quest, zona Ghost și o mulțime de celelalte personaje de aventură HB. De asemenea, a fost cel mai adevărat conceptelor originale. Ceilalți precum Goofy Raceland, Flintstones și Scooby Apocalypse au variat de la destul de grozav (Scooby Apocalypse), la Downright teribil (Wacky Raceland). Putem privi înainte 2017, ceea ce ne va aduce o serie de anuale, cu personaje DC care traversează personajele Hanna Barbara. La prima viziune, acestea par a fi mult mai mult în standardul zadarnic, precum Viitorul Quest decât versiunile „modernizate” ale personajelor HB, deși fiecare anual va avea o poveste de rezervă cu o versiune „actualizată” a unui personaj clasic Hanna Barbara ( Oh nu!). Titlurile dezvăluite până acum includ Lanterna ecologică/Ghost Space și alți trei.

Supergirl: Omnibul din epoca de argint

În cele din urmă, 2016 a înregistrat o serie de colecții excelente de materiale istorice reimprimate dintr -o serie de locuri. Ai avut IDW să -și continue colecțiile excelente de bandă de ziare, inclusiv Superman, Batman, Rip Kirby, Bit Orphan Annie, Dick Tracy și multe altele. Toate acestea vor continua în 2017 și, în mod ideal, vom vedea în sfârșit benzile complete ale ziarului Ben Casey de Neal Adams. Fantagraphics a continuat cu reimprimările lor fantastice ale lucrărilor lui Carl Barks și Don Rosa. În plus, au început reimprimarea lucrărilor complete ale lui Guido Crepax, despre care trebuie considerat a se crede. Al doilea volum tocmai a ieșit și, la fel ca primul, este de fapt mintea să sufle. Și, desigur, există, de asemenea, o fantagraphică lentă, dar excelentă, o reimprimare completă a Pogo -ului lui Walt Kelly. Toate acestea, și să nu uităm, reimprimarea lor de capodoperă a lui Hal Foster, Prince Valiant, vor continua în 2017. De asemenea, un strigăt puternic către fantagraphics pentru completarea reimprimării tuturor arahuturilor lui Charles Shultz. O feză fantastică. și o lectură excelentă. (Colecțiile de duminică sunt cu adevărat uimitoare, culorile sunt fantastice). De asemenea, pentru a nu fi lăsat afară, Marvel și -a continuat reimprimarea liniei legendare în secvența întregii lor biblioteci de benzi desenate și materiale Star Wars. Pentru a nu fi lăsat în urmă, DC a început, de asemenea, un program similar în acest an, cu colecțiile de la Golden Age Batman și Superman, pe lângă colecțiile Silver Age de Flash, Eco-Friendly Lantern, Justice League of America și multe altele. DC a lansat, de asemenea, poate colecția mea preferată din 2016, Supergirl Omnibus, o călătorie cu adevărat veselă pe banda de memorie. Toate aceste colecții vor continua, de asemenea, în 2017 și aștept cu nerăbdare să -mi umplu rafturile de cărți cu ele.

Femeie de lună și dinozaurul Diavolului

Asta o înfățișează pentru mine pentru 2016. Au fost o mulțime de cărți excelente în acest an, multe dintre acestea pot fi descoperite în blogurile mele anterioare. Am o speranță ridicată pentru 2017, cu o mulțime de abilități noi, făcându -și metoda în benzi desenate și cu editori gata să încerce noi genuri și formate. (Imaginea ar trebui să aibă cu adevărat un raport de credit pentru diversitatea lor de titluri). De asemenea, există o mulțime de editori noi, din păcate, mai mici, care fac o muncă fantastică, care, din nou, din cauza structurii pieței de benzi desenate, rareori sunt văzuți de o audiență mare, dar merită căutate. Sunt întotdeauna surprins de cărți pe care oamenii mi le trimit la evaluare că nu am avut niciun concept și exact cât de mari sunt. În plus, există alegerea lunară a benzilor desenate pe care am ajuns cu toții să le înțelegem și să le iubim. Eu personal am fost încântat de pasul către povești mai ușoare, cu titluri precum Moon Woman și Devil Dinosaur, unul dintre titlurile mele preferate de Marvel. Verificați -l.

Tot ce am scris aici, atât pozitiv, cât și defavorabil sunt punctul meu de vedere și nu arată gândurile sau opiniile benzilor desenate din Westfield sau ale angajaților lor. Ce v -a încântat în 2016? Ce te -a remarcat? Ce cărți îmi lipsesc? Aș vrea să știu. Pot fi contactat la adresa mfbway@aol.com sau pe Facebook la Wayne Markley. Sper cu adevărat că 2017 este un an excelent pentru noi toți din întreaga lume, în ciuda exact cât de nefavorabil poate arăta lumea uneori. Ca întotdeauna,

Mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Regenerarea DC reexaminată remedial
Next post Probleme mitice#1-8 colectate în Paperback comercial în această versiune de media din iunie