3 Motivele pentru care trebuie să citiți „Șapte la Eternitate” de Remender și Opeña

, un cadru exotic, bogat cuprinzător și teme universale atrag cititorul în epicul Rick Remender și Jerome Opeña.

Toate cele mai bune benzi desenate, indiferent de gen, servesc în esență ca o mașină de evacuare care ne salvează din tediul vieții noastre de zi cu zi. Acest lucru este valabil mai ales pentru cărțile care doresc să creeze un loc în nișa care se diminuează rapid a benzilor desenate fantastice. Hit -uri recente, precum Monstresses, au dovedit că, atunci când au fost făcute bine, Fantasy Comics poate rezona profund cu cititorii și se poate traduce în vânzări puternice pentru creatori și editori.

În căutarea lui Adam Osidis de a -și șterge numele de familie și de a pune capăt orientării regelui demențial al noroiului, Remender (Avengers Uncanny, Low) și Opeña (The Avengers) au conceput o saga îngrozitoare pe un cadru ingenios de magie și intrigă. Sofisticat, dar întemeiat, șapte până la eternitate filtrează căutărea arhetipală fanteziei printr -o fascinație distinctă americană cu noțiunile de frontieră și vestice de un discurs total liber și cu gândire total liberă. Și totuși, datorită frumoaselor imagini ale lui Opeña și coloristului Matt Hollingsworth, seria păstrează un fantastic fler european care amintește de clasici fantastici atât de proză, cât și de benzi desenate.

Dar suficient maxilar. Este timpul să vă înnebuniți și să vă îndreptați pe potecă. Iată trei motive pentru care trebuie să citiți șapte în eternitate de Remender și Opeña.

#1 Setare imersivă

Se pare că Remender și Opeña au creat șapte în eternitate pe parcursul câtorva ani și arată. Cadrul criminal, cu aromă vestică și conflictul central al cărții sunt bine gândite și răcoritoare originale. Chiar de la prima pagină, Remender își scufundă publicul în lumea bogată, dinamică a lui Zhal, folosind un dispozitiv de încadrare în proză pentru a stabili scena pentru călătoria epică care urmează. Vocea distinctivă a lui Adam Osidis îl întâmpină pe cititor într -o lume de magie totemică neobișnuită, o viață severă de frontieră și o regulă opresivă.

Aceasta este o lume în care armele și gloanțele sunt denumite „ciocane” și „unghii”; În cazul în care o achiziție căzută de cavaleri se luptă cu disperare pentru a răsturna ghidul unui rege rău și unde șoaptele pot aduce atât vise, cât și coșmaruri la viață. Este un loc extrem de exotic, a făcut tot mult mai șocant de familiaritatea sa. Gândiți-vă că Star Wars îl întâlnește pe Lord of the Rings stabilit în Vechiul Vest și veți avea o idee corectă a construcției cuprinzătoare a lumii prezentate în Seven to Eternity.

#2 Sfera operațională

Epopeea și intimul se ciocnesc în feuda continuă a clanului Osidis cu regele de noroi și armata sa de acoliți. Exilat atunci când patriarhul familiei și legendarul cavaler Mosak Zebediah au refuzat să îndoaie genunchiul sub stăpânirea regelui noroiului, familia Osidis a trăit izolat de zeci de ani, ostracizat de Pal și de dușmani deopotrivă. Cu toate acestea, în bine sau mai rău, sunt o familie destinată unui rol mai mare în lume.

Deși inițial a fost stimulat de o devotament profund pentru familia sa, călătoria lui Adam Osidis de a se întâlni cu nemesisul tatălui său se cristalizează rapid într-o luptă pentru viitorul lui Zhal-o căutare a făcut tot mai disperată de starea sa respiratorie terminală. Cu toate acestea, acesta se încadrează în Adam și un mic grup de cavaleri, care să -l aducă pe regele noroiului în justiție, o sarcină de semnificație istorică transmisă unei trupe de inadvertențe rupte.

Începând cu teme universale ale familiei, justiției și răscumpărării, Remender atrage cititorul din ce în ce mai adânc în lupta pentru libertatea lui Zhal, pe măsură ce viitorul tărâmului se împletește cu supraviețuirea lui Adam.

#3 imagini cinematografice

Să se spună aici și acum că arta lui Opeña în șapte până la eternitate este una dintre cele mai bune din cariera sa. His use of substantial panoramic establishing shots draws the reader into the Land of Zhal with disturbing ease, depicting alien vistas that keep just enough of the familiar to sink the hooks in, before immersing us in a dynamic world of exotic shades and bizarre fauna and flora .

Modelele sale de personaje și piesele seturilor sunt foarte distinctive și recunoscute, infuzate cu detalii spectaculoase care susțin și consolidează farmecul rustic și atmosfera crudă a lui Zhal. Totul are sens în limitele mecanicii interne a poveștii, evocând un sentiment mai mare de realism care face totul mai simplu pentru cititor să cumpere în existența sa. Ca toate lumile secundare grozave din ficțiunea fantezistă, Zhal este un personaj viu, care respiră, în cele mai bune sale – datorită în cea mai mică parte a lucrărilor de design deosebite ale Opeña și capacității de a stabili scena corect.

Seven to Eternity este în prezent în desfășurare din Image Comics și pot fi găsite oriunde sunt vândute benzi desenate fine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Weekend -urile sunt pentru single -uri cu New Bob Marley, The Beatles și multe altele
Next post Copertine pe Fridaze: All Beats Edition