Trailerul de film Avengers lansat

The Avengers de Marvel (aparent numele oficial al filmului) va fi lansat în teatre 4 mai 2012. Iată primul trailer:

Tu ce crezi? Biturile mele preferate sunt comentariile Snarky Robert Downey, Jr., dar apoi, el este super -eroul meu preferat de film. Îmi doresc foarte mult să existe mai mult de o femeie și nu sunt un fan al lui Scarlett Johansson. Sunt mai dornic să -l văd pe Thor acum, pentru că Chris Hemsworth pare că se distrează.

Robert Downey, Jr., Joss Whedon, Chris Hemsworth și Chris Evans pe setul Avengers

Scarlett Johansson în calitate de văduvă neagră și Jeremy Renner ca Hawkeye

Mi -ar fi plăcut să fi văzut mai multe imagini ale eroilor împreună, nu tăieturi de la unul la altul, iar materialele generice de explozie nu îmi spune nimic despre film, dar, în general, trailerul și -a făcut treaba: m -a făcut mai interesat Văzând filmul. Și Samuel L. Jackson este întotdeauna mișto.

Chris Evans ca căpitan America

Samuel L. Jackson ca Nick Fury

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Avengers: Age of Ultron Blu-ray Detalii anunțate să urmărească Marvel’s Avengers: Age of Ultron din nou și din nou? Vei putea în această toamnă, deoarece filmul devine disponibil pentru închiriere digitală pe 8 septembrie, versiunile cu discuri vor apărea.

Marvel’s The Avengers on Blu-raywe a avut câțiva prieteni pentru o petrecere de previzualizare a DVD-ului Avengers, cu pizza și filmul de care știam deja că ne vom bucura. Acesta este cel mai bun mod de a viziona acest film, cred – cu colegii fani. Am văzut -o în teatru la fel și reacțiile comune …

Următorul film al lui Marvel Slatefollowing Warner’s Superhero Film Anunț în urmă cu câteva săptămâni în urmă, Marvel a prezentat specificul planurilor lor de film în acest videoclip. Sau, așa cum au spus, detalii despre „universul cinematografic”, care sună mult mai interesant! Vizualele sunt în mare parte logo -uri, iar primul cuplu este așteptat …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Capace pe fridaze …
Next post Cea mai mare dintre toate melodiile Tribute lui Warren Zevon Partea a treia: anii 1990