Știri de benzi desenate, precum și hilaritate

, au modificat total deschiderea către The Walking Dead.

Acum, lovește pauză pentru oferte mari mai multă prostie, inclusiv cele mai recente din filmul Batman „Real”, The Condition of the Deadpool Flick, Eco-friendly Arrow’s Show, New Garth Ennis Work, precum și cel mai recent pe The Walking Dead .

A trecut ceva timp de când am făcut o actualizare, atât de multe oferte de spus. Să începem cu lumea filmului …

Filme despre benzi desenate

Cavalerul Întunecat se ridică. La fel de bine ca acum este sigur: filmul va include Talia Al Ghul ca tânără.

JOCUL MORȚII. În rolul lui Ryan Reynolds. Este o mers (sau la fel de specific pentru a fi un lucru așa cum este orice la Hollywood vreodată) pentru a începe să filmezi anul acesta. precum și va fi evaluată R. Regizorul va fi Tim Miller, un tip FX din filmele X-Men, precum și încă mai lucrează cu scenariul de la Rhett Reese, precum și Paul Wernick, care a compus Horrorcom Zombielland remarcabil. O lovitură scursă de Reynolds în costum apare la dreapta.

Thor, Tony, Cap, precum și Fury. Marvel Studios îl înfășoară pe Thor 2 în acest an, începând să filmeze pe Iron Guy 3 în mai, precum și apoi să introducă în Captain America 2, precum și atunci … un film Nick Fury. Este cu adevărat ceea ce toată lumea clamorează? Aș mai prefera să văd ceva ca un Punisher sau Daredevil sau filmul cu tipul de furnici pe care ne -au apelat, sau chiar DOC Strange Flick care este în mod evident în dezvoltare. Furia este cea mai fină ca personaj lateral, chiar și în benzi desenate.

OMUL LUP. De asemenea, este un lucru, precum și va mai juca Hugh Jackman.

Kick Ass 2. Nu va fi regizat de Matthew Vaughn. precum și volumul 2 al benzilor desenate nu se apropie de vol. 1. Deci există un pericol mare de suport aici. Totuși, mi -a plăcut chiar primul film …

OS. Da, cartea strălucitoare a lui Jeff Smith este adaptată ca film de animație de Animal Logic, gașca din spatele „Happy Feet 2”, precum și „Legends of the Guardians: The Owls of Ga’hoole”. Este scris de Patrick Sean Smith, creatorul emisiunii TV „grecești” a ABC, cu P.J. „Nunta lui Muriel” Hogan pentru a regiza. Nu pot afirma că orice tip de acest lucru mi se pare deosebit de atrăgător … Sper că Jeff va scoate cel puțin ceva din asta.

GOON. David Fincher, unul dintre regizorii mei preferați din toate timpurile, creează adaptarea cărții de benzi desenate apreciate critic, precum și Paul Giamatti este semnat la Voice Franky, The Goon’s Sidekick. Filmul este prevăzut ca producție CGI, cu toate acestea este încă în dezvoltare timpurie.

Hack/Slash. Comicul horror din Picture va fi echivalat în film de Marcus „Conan the Barbarian”, precum și remake -uri șchiop din „The Texas Chainsaw Massacre”, precum și „Vineri 13” Nispel. Să afirmăm doar că Sfera Magic 8 nu îi place aspectul.

Hancock 2. O, Doamne, te rog. Nu. Faceți -l să se oprească.

Sunt la fel de încântat de filmele de mai sus în ordinea în care apar aici. (Am fost unul dintre puținii cărora le -a plăcut foarte mult filmul Wolverine.) La fel de bine ca acum pentru tubul de boob:

Emisiuni de televiziune despre benzi desenate

SĂGEATĂ. Show-ul Eco Arrow Action Online TV pe care l-am raportat la câteva săptămâni în urmă are acum un titlu. La fel ca și cele mai grave vești, acestea sunt create, precum și scrise de tipii care au compus filmul ecologic Lantern. Listarea distribuției a fost lansată, precum și include funcții pentru Black Canary, precum și pentru Tommy Merlyn (versiunea ecologică a săgeată a Lex Luthor). De asemenea, există un fost soldat numit „John Diggle”, despre care presupun că este un nod pentru Andy Diggle, care a compus cea mai bună poveste de săgeată ecologică din toate timpurile, Eco-Friendly Arrow: Anul One. Acesta este un tip de nejudecat, cu laude slabe, totuși, în afară de câteva dintre vechile lucruri Neal Adams Eco-friendly Lanter/Green Arrow, benzi desenate ecologice săgeată au fost constant plictisitoare. Voi urmări acest lucru, însă nu aștept cu respirație momeală.

Zombie. O mulțime de oameni legați de serial fac presa Junket în pregătire pentru întoarcerea emisiunii. Făcând acest lucru, au oferit/au dezvăluit câteva articole fascinante:
Micchone nu va apărea în acest sezon, cu toate acestea va apărea în anotimpurile viitoare.

Trupa va părăsi ferma în acest sezon … și Shane va fi în continuare pentru călătorie.

De asemenea, echipa va satisface cu „alți supraviețuitori” care ar putea să -i ajute … Îmi dau seama că trebuie să fie echipajul guvernatorului, mai ales că Robert Kirkman tocmai a compus o carte despre tip.

Darabont a verificat că a părăsit emisiunea, deoarece nu i -ar oferi planul bugetar, el a considerat că trebuie să facă dreptate proiectului.

Și în sfârșit, cel mai important mediu al tuturor mass -media …

Benzi desenate despre benzi desenate

Garth Ennis înțelege ce răul pândește în inimile oamenilor. Dynamite Publishing a semnat Garth pentru a compune un nou Comic Shadow, bazat pe vechiul erou serial radio. Lucrurile lui Ennis sunt rareori rele, așa că sunt de speranță. Nu am verificat un comic de umbră excelent de la cartea lui Howard Chaykin din anii ’80. precum și vorbind despre Ennis …

Ennis înapoi pe Cross a fost încrucișat. „Crossed”, cartea „Hard-evaluată” despre o ciumă care transformă Pnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Previzualizări ale comiclistului: Cent Terori#9
Next post Imagine a zilei (cu o coloană sonoră!)