Becky și Bob își aduc neplăcerile la lansarea media Moonstone

– Moonstone anunță un nou comic Zombies vs Cheerleaders de designerul Steven L. Frank. De data aceasta, Frank își concentrează eforturile pe cuplul puțin probabil Zombie/Cheerleader din Becky și Bob.
„Becky și Bob sunt personaje foarte distractive cu care să lucreze”, spune designerul Steven L. Frank. „În timp ce ZVC este amuzant, este, de asemenea, foarte răsucit. B&B este doar distractiv. Ei se ceartă și se luptă ca un cuplu căsătorit, care este un ochi pentru conceptul de zombie versus majorete. ”

Mai mult, se pare că Steven L. Frank și-a ascultat fanii: „Becky & Bob s-a prezentat ca o poveste de rezervă în Zombies vs Cheerleaders #6, iar acțiunea a fost copleșitoare, în mare parte bună, Ha Ha. Bob s -a prezentat de fapt în ZVC #3 în propria sa poveste. Sperăm că oamenii vor considera că aceste neplăceri ale lui Becky și Bob One-shot sunt o explozie. ”

Pe partea artistică există o mulțime de noi și vechi, având în vedere că „vom avea un amestec de artiști pentru această carte, este o antologie precum ZVC. Nou -venitul Danielle Soloud, care a deservit povestea originală pe B & B, este pe ea, precum și veteranul ZVC David Namisato și alții. ”

Se pare că Steven L. Frank și -a dat seama, dar el are încă un lucru mult mai mult de spus: „Al doilea comerț apare mai târziu în acest an, iar titlul recurent încă se vinde foarte bine, așa că va fi numărul 7 Luna viitoare, cu multe alte probleme care vin! ”

Iată blurul complet rulat într -un singur pachet zombilicios:

Zombies vs Cheerleaders Presents: The Misadventures of Becky și Bob #1

Drept din paginile Zombies vs Cheerleaders!

Becky și Bob au fost introduși în Zombies vs Cheerleaders #6. Un majorete, Becky, s-a împrietenit cu un zombie de vârstă mijlocie, Bob. Bob vrea doar să ducă o viață obișnuită, deși insistența sa de a atârna cu majorete pare ciudată pentru cei mai mulți! Becky, după ce a salvat „viața” lui Bob de la unii băieți de fraternitate, se simte obligat să -l asigure și să -l ajute să se simtă mult mai uman. Citiți acest număr de debut al Misadventures of Becky și Bob, în timp ce intră în liceu ireverent și nebun Hi-Jinks!

Scris de Steven L Frank, cu opere de artă de Danielle Gransuall, David Namisato și alții!
Cover de Danielle Gransaull și o variantă de 1:10 de Justin Ridge (Star Wars: Clone Wars).

32pgs, culoare, 3,99 USD

Verificați -l în acest prim număr spectaculos! Unul este fierbinte și celălalt este un zombie!

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

3 imprimeuri cu degetele mai 2013 Solicitările de la 3 imprimeuri cu degetele au furnizat benzi desenate cu solicitările lor pentru benzi desenate și alte produse prezentate în previzualizările din martie 2013, programate să fie expediate începând cu mai 2013. Zombies Vs. Cheerleaders Volumul 2 #2 (W) Steven L Frank, Eri …
7 martie 2013 „benzi desenate”

Zombies vs Cheerleaders este renăscut la lansarea cu 3 degete printsmedia – Zombies vs Cheerleaders, bazat pe seria de schițe de succes de la 5finity Productions, a fost publicat, având în vedere că 2010. A fost constant unul dintre cele mai vândute benzi desenate indie de presă mici din ultimul doi ani în plus. șapte eu …
9 ianuarie 2013 „benzi desenate”

ASYLUM PRESS SEPTEMBRIE 2022 Solicitări, tipii de la Asylum Press au furnizat Comiclist cu solicitările lor pentru benzi desenate și alte produse programate să fie expediate începând cu septembrie 2022. Comunicatul de presă urmează: Release media – Asylum Press anunță lansarea previzualizărilor sale din 2021 din septembrie 2021 Solicitări Disponibil de la Diamond Comics Distribuitori, inclusiv Vampire Macabre: Nosferatu …
16 iulie 2022in „Solicitări avansate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Delta rutină țigări și coșmaruri de cofeină