Alicia Keys scrie pentru IDW Once in a Blue Moon

lansare media-Astăzi, 15 ori câștigând premiul Grammy®, Alicia Keys, a anunțat extinderea aplicației sale de povestire inovatoare, Mama Mae & Leelee, într-o carte viitoare a copiilor de la IDW Publishing. În 2012, Keys și -a debutat aplicația interactivă digital The Journal of Mama Mae & Leelee, cufundând utilizatorii într -o poveste vibrantă și plină de inimă. Prima poveste din apreciatul aplicație, Blue Moon: From The Journals of Mama Mae și Leelee, va fi publicată în cartea de carte în luna august.
Jurnalele Mama Mae & Leelee oferă o experiență înflăcărată și interactivă, care se învârte în jurul lui Leelee, o tânără creativă care se luptă să se mute într -un oraș nou. Ajutat de bunica ei Mama Mae, Leelee este introdusă în poveștile construite în jurul celor patru piloni ai Mama Mae: autenticitate, împuternicire, încredere în sine și explorare. Cu aceste povești deschizându -și ochii către noi personaje și circumstanțe, Leelee învață să -și recunoască potențialul interior. Cu o muzică originală și exclusivă de la Alicia Keys, aplicația oferă o experiență cu adevărat dinamică pentru utilizatorii de copii.

„Îmi place cuvântul scris! A fost o inspirație pentru mine întreaga mea viață! Și a fi o parte din povestea mamei Mae și Leelee înseamnă atât de mult pentru mine și este atât de aproape de inima mea! Este ceva care este menit să fie împărtășit de toate generațiile ”, a spus Alicia Keys. „Ceea ce îmi place la carte este că păstrează spiritul și valorile pe care le admirăm despre Mama Mae și Leelee în viață, în timp ce le introduce în noi personaje care aduc propriile lor personalități și lecții din viața reală în lumea magică. Sunt încântat să construiesc pe mesajul puternic al aplicației și să evoluez această poveste frumoasă într -un mod care continuă să atingă inimile copiilor, părinților și bunicilor. ”

Adaptarea hardcover a IDW Publishing din Blue Moon prezintă personaje îndrăgite Leelee, Mama Mae, și introduce povestea inspirată a lui Abey, o tânără fată americană din secolul al XVII -lea, ale cărei aventuri extraordinare îi provoacă curiozitatea și își testează curajul. Deși obstacolele stau în calea ei, Abey își găsește drumul spre casă cu puțină credință în ea însăși și ajutor din partea noilor prieteni. Scrisă de Alicia Keys, Jessica Walton, Cheryl Abood și Victoria Racino, această nouă carte este adusă la viață de aceleași imagini captivante de la Bento Box Interactive.

Fanii lui Mama Mae și Leelee și Alicia Keys pot descărca aplicația originală prin intermediul iTunes App Store. În plus, o aventură cu totul nouă în cea mai nouă poveste Mookey the Tiger, este disponibilă și acum.

Despre AK la nivel mondial
AK Worldwide, Inc. servește ca bază a operațiunilor pentru toate eforturile Alicia Keys în industria divertismentului. Keys, cântărețul, compozitorul și producătorul câștigător al premiului Grammy de 15 ori a fondat AK Worldwide în 2009, cu misiunea de a investi în „Business of Inspiration”. Prin intermediul companiei, Keys hrănește proiecte de care este pasionată de la inițiativele filantropice la film și producții digitale. În 2012, AK Worldwide a lansat seria de aplicații interactive pentru copii, The Journals of Mama Mae & Leelee în parteneriat cu Bento Box Interactive. Cel mai recent, AK Worldwide a produs filmul nominalizat la premiul Spirit Spirit, inevitabilul înfrângerii lui Mister și Pete.

Despre Bento Box Interactive
Bento Box Interactive („BBI”), produce și distribuie experiențe interactive de povestiri pentru mai multe platforme, de la cărți de povești interactive îmbunătățite audio până la aplicații pentru mobile, tabletă și alte dispozitive digitale. Titlurile includ Jurnalele Mama Mae & Leelee cu Alicia Keys, aplicația de povestire premiată The Paper Fox și 26 de episoade de Sweet Pickles, bazate pe seria clasică. Bento Box Interactive este fratele interactiv al media a studioului de animație premiat, Bento Box Entertainment. Pentru mai multe informații, vizitați www.benboxent.com.

Despre publicarea IDW
IDW este un editor premiat de benzi desenate, romane grafice și Paperback-uri comerciale, cu sediul în San Diego, California. Renumit pentru catalogul său divers de titluri autorizate și independente, IDW publică unele dintre cele mai de succes și populare titluri din industrie, inclusiv: The Transformers de la Hasbro, G.I. Joe și micul meu ponei; Star Trek al lui Paramount; Teenage Mutant Ninja Turtles ale lui Nickelodeon; Judecătorul Dredd din 2000AD; Racheta; Godzilla lui Toho; Vrăjitorii magiei coastei: adunarea și temnițele și dragonii; V-WARS de la New York Times cel mai vândut autor Jonathan Maberry; Ragnarök de la Walter Simonson, câștigătorul premiului Eisner; Winterworld, creat de Chuck Dixon și Jorge Zaffino; și Little Nemo din duo-ul premiat al lui Eric Shanower și Gabriel Rodriguez. IDW este, de asemenea, acasă la Biblioteca American Comics Imprint, care publică reimprimări clasice de benzi desenate, Yoe! Cărți, un parteneriat cu Yoe! Studio și amprenta mai multiplă a artistului premiat.

Seria IDW și apreciată de fani se deplasează continuu în medii noi. În prezent, Jerry Bruckheimer Films și Disney creează un lungmetraj bazat pe Worlnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Detective Comics#1 câștigă a patra imprimare
Next post Blackheart Honeymoon-Mountains Speak