Obligațiune vs. Bond: Numeroasele fețe din 007

lansate practic în urmă cu un an, Bond Vs. Bond: Numeroasele fețe din 007 sunt o reeditare actualizată cronometrată pentru a se lega de ceea ce urma să fie lansarea celui de -al 25 -lea film James Bond, No Time To Die. Evident, ceea ce, cu închiderea teatrelor de film, nu s -a întâmplat, dar cartea este încă aici.

O așteptam cu nerăbdare ca o retrospectivă a unuia dintre cele mai cunoscute personaje din cultura populară britanică. Este asta, dar este în același timp atât extinsă, cât și superficială, cel puțin în zonele pe care voiam să le cunosc.

Înainte de a ajunge la scurte scrieri ale fiecăreia dintre filmele Bond-care se concentrează pe elemente de complot, inclusiv ceea ce Bond demonstrează în ceea ce privește cunoștințele sale despre alimente și alcool-există capitole despre viața lui Ian Fleming, prezentări generale ale tuturor romanelor ( Atât cele pe care le -a scris, cât și cele autorizate), o piesă din benzile desenate, cât și alta despre producțiile audio. Barele laterale acoperă mașinile, armele, gadgeturile, fetele, băieții răi și Fatales Femme.

Ca non-fan, mi-am dorit mult mai multe informații despre scenele filmelor, despre cum și de ce a fost realizat fiecare. Există note scurte despre fiecare film despre producătorul și schimbările de distribuție, dar este nivelul de profunzime al unei piese de ziar de umplutură. Fiecare film primește doar aproximativ trei pagini, ceea ce reprezintă o mare parte a problemei. Cartea ar fi trebuit să fie de două ori mai mult decât să facă ceea ce îmi doream.

Cel mai evident, există referințe făcute în trecerea procesului Thunderball, care a continuat ani de zile și au permis unei alte companii de producție să facă niciodată să nu mai spună niciodată, dar nu există o explicație reală a detaliilor sau un rezumat al ceea ce s -a întâmplat de fapt cu aceasta. Nici nu există niciun tratament major al modului în care personajul s -a schimbat sau a fost reacționat de -a lungul deceniilor.

Deși cartea pare extinsă în subiect, atunci când se referă la tratamentul real al conținutului, este superficială. Fanul orientat către detalii, care ar putea aprecia varietatea de materiale discutate aici, probabil îi cunoaște deja pe multe; Cititorul ocazional, cel puțin în cazul meu, nu va găsi numeroase cârlige care să le atragă atenția. Cu toate acestea, este o carte destul de frumoasă, cu un aspect lizibil, bine conceput. (Editorul a oferit o copie de recenzie.)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Altele, Izakaya Nobu Volumul 8i nu am scris despre această serie de ceva vreme, dar am continuat să mă bucur. Este o plăcere liniștită, mai ales că continuăm să ne rotim prin momentele din viața distribuției sale recurente de clienți și oaspeți. Restaurantul japonez continuă să servească mâncăruri de bază de la acea bucătărie la medieval …

Volumul secret 3well, asta a fost brusc. Habar n -aveam că această serie de „răzbunare dintre supraviețuitorii studenților ai unui accident de autobuz” a rulat doar trei volume, făcând din aceasta concluzia seriei. Totuși, asta se mișcă repede, așa cum sperasem. Și este timpul. Am aflat cine au promis cei trei ucigași …

Kickass Theron Atomic Blonde Un film de benzi desenate! Charlize Theron are o deschidere de film în iulie, care a obținut o mulțime de zumzet recent, deoarece au renunțat la următorul trailer restricționat (cu bandă roșie): este un spion sexy în acest thriller de acțiune și The Trailerul blond atomic este greu pe scenele de luptă și sexul fetei/fetei pentru a obține …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Pur! Rushs Gândiți -vă la agenții#1 la o a doua imprimare
Next post 10 motive pentru care am descoperit că le place din Montreal