Teen Titans: Anul unu – Fapt sau ficțiune?

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane,
Recenzii despre produse

KC Carlson. Art de Keith Wilson

O coloană KC de KC Carlson

Cred că am menționat acum câteva coloane că am încercat în sfârșit un inventar complet al colecției mele DC Comics. La fel s-a întâmplat așa că încercam să-mi obțin (patru cutii scurte care merg pe cinci, sau undeva la nord de 800 de probleme) de benzi desenate (și înrudite) de benzi desenate, într-un anumit aspect de ordine, când acest aspect ciudat cu șase probleme Miniserie a sărit la mine din stive.

Teen Titans: Anul unu

Teen Titans: Anul unu a fost publicat inițial în 2008. (Deci, acum are 10 ani. La naștere încântată!) Și a fost publicat inițial într -o epocă în care îmi este rușine să spun că am fost prea ocupat să citesc tot ce am cumpărat Ideal. mare greșeală.

Este scris de Amy Wolfram (cunoscut și pentru Teen Titans Go! Și Ben 10) și ilustrat de Karl Kerschl (aventuri ale lui Superman, Majestic, Gotham Academy și alții) și Serge LaPointe (Civil War: X-Men, Ghostbusters, Gamora) . În față, aceasta este o distracție pură, precum și opera de artă fiind strălucitoare, dar totuși convingătoare. Și colorarea (creditată lui John Rauch în #4-6; niciun nume dat anterior) ajută cu adevărat să conducă o mulțime de stări de spirit ale acestei povești.

Copii mai întâi!

Teen Titans: Anul 1 #2

Lucrul meu preferat despre această serie este că cei care nu sunt încă încă sunt desenați ca copii. Copii de gangly, nervoși, nesiguri, dar încă încrezători. Și, din păcate, pentru ei, mentorii lor (Batman, The Flash, Wonder Woman și Aquaman) par să nu fie în ziua de azi … și dintr-un motiv întemeiat, după cum vom afla mai târziu. Acești titani sunt mult diferiți de versiunile Marv Wolfman/George Pérez cu care mulți dintre voi sunteți mult mai familiarizați.

Tot ce trebuie să știți despre această serie este în paginile de deschidere ale numărului unu. Robin (Dick Grayson) se află în Batcave discutând online cu Kid Flash (Wally West), iar Wally se descurcă despre cât de lent răspunde Robin. Dick, desigur, răspunde în timp real, în timp ce Wally-ul din ce în ce mai important face curge în jurul dormitorului său gemând „Come Onnn…” în timp ce adună sodă după sodă la Super-Speed ​​(cofeină mult?) Și studiază concomitent, urmărind televizorul, citind, citind TV, citind , și hrănindu -și animalul de companie. (O broască țestoasă. Brilliant.) În cele din urmă (câteva secunde mai târziu), foamea lui a scăpat de el, așa că el se aruncă pentru o secundă sau două pentru mult mai multe gustări. Unele frite de pomme. Din Franta. De ce nu? Între timp, înapoi la Batcave, Batman pare mult mai obsedat decât în ​​mod normal în ceea ce privește zdrobirea criminalității din Gotham și îl sună pe Robin departe de computer pentru a ieși în patrulă.

Bine, este ciudat …

Teen Titans: Anul 1 #3

Între timp, Aqualad este aparent îngrozit de pește. (Aceasta ar putea fi o problemă pe drum.) Și Wonder Girl este undeva în marele oraș (în căutarea femeii Wonder) și aparent devine senzorială supraîncărcată de toate. Ea se prăbușește (bineînțeles) o persoană convenabilă hunky – și nu observă în niciun fel – iubita lui foarte enervată. (Se agravează după ce ea scârțâie „Un băiat! Iloveyou” la el.)

Mai târziu, devine evident pentru Robin că Batman este mult mai obsesiv și mai furios decât în ​​mod normal (într -adevăr?), Care culminează cu faptul că Robin este la capătul primitor al unei palmele brutale din spate care îl trimite zburând prin cameră. „Ne -am trezit”, se strecoară Batman. „Nu vă deranjați să veniți acasă.” Nu!

În problemele ulterioare, Aquaman nu are timp sau răbdare cu timidul Aqualad, Barry Allen Flash se aruncă din Wally West Flash cu un Curt „Nu suntem o echipă. Nu suntem nimic. Bate -o, copil! Nici măcar nu suntem legați. ” Nu este încă rapid-titan rapid are probleme similare cu săgeata lui mentor verde. În numărul 3, Wonder Girl (a ajuns recent în echipă) descrie conflictele sale cu Wonder Woman noilor ei coechipieri și izbucnind în super-teri, plânge: „Sora mea mă urăște! Bwahhh! ”

Toți își dau seama că ceva despre acest lucru nu este ideal și împărțit în echipe. (Aleși cu atenție, astfel încât să nu fie nevoiți să se lupte direct cu mentorii. Dar există o ultimă problemă după ce luptele s -au terminat, iar copiii intenționează să formeze o echipă – un Batman acum vindecat insistă ca Robin să se întoarcă cu el la Gotham.

URA! Lucruri retro!

Teen Titans: Anul 1 #4

Numărul nr. 4 continuă lucrurile în stilul clasic Titans. Toți titanii (cu excepția „prins în Gotham” Robin) co-găzduiește o emisiune TV pentru adolescenți (cu trupa de rock Flips! Wonder Girl este înfățișată ca un pic prea nebun aici, dar scena este salvată de o tăietură care prezintă o discuție din inimă la inimă între Alfred și Robin (în timp ce urmărește concertul la televizor), care îl readuce pe Dick în echipament când The Ant Ant (Un alt dușman de timp de mult timp uitat de timpuri) atacă în culise concertul-dar, din păcate, Robin Over-Shadows Kid Flash în timp ce face acest lucru.

Teen Titans: Anul 1 #5

Problema nr. 5 este în esență fără acțiuni, majoritateaLy despre prima dată reală a lui Quick și Wonder Girl (care prezintă, de asemenea, amuzant o scenă de a cere rapid săgeată verde pentru cheile automobilului pentru data menționată). Desigur, automobilul este în cele din urmă furat în timp ce copiii se netezesc în altă parte. De obicei, ți -aș spune cine a luat -o pe ce ticălos, dar este mult prea prost un dușman pentru a conta atât de mult. (Sugestie: numele lui rimează cu Bing Bong Baddy.) Din păcate, Roy suflă uimitorul său (nu ceva ce vezi zilnic), astfel încât potențialul romantism pentru adolescenți titani este oprit, iar problema se încheie în inimă.

Teen Titans: Anul 1 #6

Coșmarurile par a fi tema nr. 6, în timp ce Robin visează că toți ceilalți titani mor oribil, iar fantomele lor îl bântuie. ) mâncând mult. Toate acestea cumulează într -o scenă mult mai potrivită pentru o imagine de o groază decât o carte de benzi desenate despre adolescenți – dar, din nou, povestea nu se încheie cu adevărat – deși se pare că echipa are un final optimist, până când Confuzând ultima pagină. Puncte pentru asta, din păcate. Acest lucru a mers atât de bine până la această problemă.

În mod normal, v -aș spune despre istoria Teen Titans: Anul 1, de ce a ieșit și în ce a legat, dar sincer nu am idee. Se pare că s -a smuls, nu s -a descurcat foarte bine (poate din cauza artei, care este extrem de stilizată și poate a fost prea neobișnuită pentru cititorii de bază) și a fost uitată. Miniserie a fost colectată inițial atât în ​​formate de copertă hard, cât și în hârtie, deși sunt destul de sigur că coperta hard este cu mult timp în urmă. De fapt, nici măcar nu sunt sigur de hârtie, deși o mulțime de copii folosite sunt disponibile la Amazon. (Nota editorului: este disponibilă. De fapt, îl puteți obține aici.)

Rezumând: O mulțime de lucruri amuzante și ciudate, dar sfârșitul seriei nu se simte ca un final. Poate că toată lumea era prea încrezătoare că va exista o monitorizare. Se întâmplă mult mai tipic decât ai putea crede. Cu toate acestea, mi -ar plăcea să știu mult mai multe despre cele întâmplate mai târziu. Cumva acest lucru pare neterminat.

_____________________________________

KC Carlson îi plac lucrurile distractive. Batman psihopat, nu atât de mult. chiar și astăzi. Bănuiesc că săptămâna trecută nu a fost săptămâna lui Batman.

Westfield Comics nu este responsabil pentru lucrurile stupide pe care le spune KC. Mai ales acel lucru care te -a iritat cu adevărat. Nu m -a iritat cu adevărat, dar mi -aș dori ca această serie să fi funcționat mai bine. Aici era foarte mult potențial.

Bonus Trivia pentru această săptămână: Aceasta poate fi singura săptămână în benzi desenate în care există un Spider-Man incredibil #1 și un Superman #1 care lovește rafturile în aceeași zi. Luați un moment pentru a reflecta astăzi, în timp ce faceți noile achiziții de benzi desenate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post C este pentru comentarii: Link Blogging!
Next post Știrile lui Bob despre lucruri !!!