Știrile lui Bob despre lucruri !!!

Această publicație este depusă sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri, precum și coloane,
Știri despre magazinul cu amănuntul Westfield

Deadpool & The Mercs for $ venind în februarie

Deadpool & The Mercs for Money #1 (din 5) de Cullen Bunn, care a scris mini-serie mini-serie Deadpool, debutează în februarie!

Pe lângă Dark Knight III, Frank Miller, precum și Brian Azzarello sunt co-scrise un prequel al Knight Dark Knight, cu 10 ani înainte de originalul Dark Knight cu artistul John Romita, Jr., numit Dark Knight Returns: The Last Crusade care vine în februarie!

Fanii lui Neal Adams vor avea o zi de câmp (lună?) În februarie, când DC va face copertine cu totul noi ale lui Neal Adams pentru 25 dintre titlurile lor!

Steven World se întoarce într-o nouă miniserie cu 4 probleme de la Boom! Studiouri în februarie!

Ar trebui să vedem un nou comic Doom Patrol în viitorul apropiat prin metoda Gerard, precum și Becky Cloonan!

Titan Comics va oferi doctorului lui Tom Baker, împreună cu Sarah Jane, propriul său medic cu 5 probleme care: al patrulea medic mini-serie din luna martie!

Raina Telgemeier (zâmbet, dramă, surori) are o nouă carte grafică care apare în aproximativ un an intitulată Ghosts!

Quentin Tarentino a scris o scurtă poveste de benzi desenate pentru viitoarea sa poză de filmare urăște opt pe playboy.com!

Este oficial! Jeffrey Dean Morgan a fost distribuit ca Negan pe The Walking Dead al AMC!

Un nou trailer Deadpool Motion Picture se datorează până la sfârșitul anului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Știrile lui Bob despre lucruri !!!

Acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane,
Știri despre magazinul cu amănuntul Westfield

*USA Today are o previzualizare exclusivă a noului Punisher #1 din august de Greg Rucka și Marco Checchetto. Spre deosebire de titlul Punisher Max, noua serie este setată în Universul Marvel și „va implica violența și, în schimb, va arăta reacțiile la acesta, care, în unele cazuri, este mult mai eficient pentru poveste.”

*USA Today dezvăluie, de asemenea, că Daredevil se va alătura noilor Avengers cu numărul 16 în noiembrie. De asemenea, acel mini-serial al lui Brian Micheal Bendis și David Mack: Mini-seria Sfârșitul zilei ar trebui să fie, de asemenea, în această toamnă și să prezinte artă de Klaus Janson, Bill Sienkiewicz și Alex Maleev.

Se pare că Ryan Reynolds încă vorbește despre jocul lui Wade Wilson într -un film Deadpool.

*Joe Casey și Nathan Fox vor fi noua echipă de creație pe bântuirea Image, începând cu numărul 19.

*Mark Millar a replicat că și -a încheiat activitatea pentru Marvel după ce și -a încheiat scenariul pentru Comics Suprem: Avengers vs New Ultimates #6 (din 6). Niciun cuvânt în acest moment cu privire la modul în care acest lucru afectează problemele viitoare ale Kick Ass 2 sau Superior.

*Marvel a anunțat că Uncanny X-Men #544 va fi numărul final al seriei. Dar vor relansa seria și când?

*Playtone Productions de la Tom Hanks dezvoltă o serie de șase sezoane, deschisă pentru HBO, bazată pe romanul premiat al premiatului lui Neil Gaiman, American Gods.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Știrile lui Bob despre lucruri !!!

Această publicație este depusă sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri, precum și coloane,
Știri despre magazinul cu amănuntul Westfield

*John Byrne lansează primul său nou loc de muncă comic, precum și original în 10 ani din septembrie de la IDW. Războiul chilly este o piesă de epocă care îl introduce pe agentul truc Michael Swann, fostul MI6 al Marii Britanii, care lucrează independent pentru guvern.

*IDW lansează câteva H.P. Titluri Lovecraft în octombrie, inclusiv o adaptare a The Dunwich Horror de Joe R. Lansdale.

*Fanii care așteaptă cu răbdare pentru Mark Millar, precum și pentru superiorul #5 al lui Leinil Yu vor fi fericiți să înțeleagă că cartea a fost aranjată pentru septembrie.

*Noul film de excepție Spider-Man este încă la aproximativ un an distanță, cu toate acestea Entertainment Regular are câteva imagini noi de înaltă re-resare ale distribuției, precum și costum!

*Câteva solicitări de rată de dobândă provenind de la benzi desenate Picture în octombrie, inclusiv: Feel Mult Better Now Now, o nouă romană scrisă, precum și desenată de Jonathan Hickman, CBLDF Liberty Annual 2011, o nouă mulțime de titluri de sezon pilot, precum și un mers pe jos Cutie de prânz mort!

*V -am povestit despre cartea grafică a Castelului Marvel (venind în septembrie) acum câteva luni, acum puteți inspecta primele câteva pagini!

*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Teen Titans: Anul unu – Fapt sau ficțiune?
Next post Brainul febrh al lui Markley: atunci și acum