Action Lab Entertainment December 2014 Solicitări

The Kind Folks at Action Lab Entertainment au furnizat Comiclist cu solicitările lor pentru benzi desenate și alte produse prezentate în previzualizările din octombrie 2014, programate să fie expediate începând cu decembrie 2014.

Crimson Society #4

Scriitor (S): Mike Hunau
Nume artist: Carlos Trigo
Artist de copertă: Carlos Trigo

Trecutul lui Jack își întâlnește prezentul, iar blestemul său recent „modernizat” este pus la încercare, deoarece el și aliații săi sunt prinși pe partea greșită a orașului. Când un atac complet amenință ceea ce contează cel mai mult pentru Jack, poate să se ridice la provocare?

32 pg. / cititori maturi / FC 3,99 USD

Teoria EHMM: Totul și dozele mici #3

Scriitor (i): Brockton McKinney
Nume artist: Larkin Ford
Artist de copertă: Larkin Ford

Concluzia la toate și doze mici este aici. Bătălia finală cu asasinul care jeping în timp, Mister, totul este luptat. Descoperirea a ceea ce a fost și a trecutului său secret sunt dezvăluite. Planurile lui Dominika de a găsi un portal la bun sfârșit în timp ce eroii noștri, Gabe și șoapte, luptă pentru viața lor!

32 pg. / Cititori maturi / FC 3,99 USD

F1Rst Hero TPB

Scriitor (S): Anthony Ruttgaizer
Nume artist (e): Phillip Sevy (Art), Fred C Stresing (litere/culori)
Artist de copertă: Lee Moder

Toți cei care manifestă superputeri devin nebuni și devin o amenințare pentru societate … cu excepția lui Jake Roth. Când Jake manifestă superputeri, dar cumva își păstrează sănătatea, el trebuie să decidă dacă se va pune sau nu în pericol folosind noile sale abilități pentru a ajuta oamenii sau a face nimic și a se salva în timp ce oamenii nevinovați din jurul său se rănesc. De la Afganistanul sfâșiat de război până la străzile din sudul Philadelphiei, este o luptă totală pentru supraviețuire pentru primul erou!

128 pgs ./teen / fc 14,99 USD

Luptă ca o fată # 2 (din 4)

Scriitor (S): David Pinckney
Numele (numele) artistului: Soo Lee
Artist de copertă: Soo Lee

RUNDA 2! Amarosa a supraviețuit primul său proces, dar următorul poate fi mai mult decât se poate descurca. Amarosa se va confrunta cu o teamă pe care a pierdut -o, dar și -a recăpătat într -o nouă modă, în timp ce ea împlinește o luptă împotriva unui robot colosal responsabil pentru eradicarea rasei umane.

32 pg. / Teen / FC 3,99 USD

Herald: Lovecraft și Tesla #1

Scriitor (S): John Reilly
Nume artist: Tom Rogers, Dexter Weeks
Artist de copertă: Tom Rogers, Colin Dyer (copertă variantă)

Când logodnicul lui Nikola Tesla, Amelia Earhart, fură un motor prototip periculos pentru un zbor trans-atlantic, Tesla caută expertiza interdimensională a HP Lovecraft pentru a o salva. Totuși, Lovecraft are probleme ale sale, deoarece investighează identitatea Heraldului lui Cthulhu. Variantă acoperire de Colin Dyer, limitată la 1.500 de exemplare!

32 pg. / Teen / FC 3,99 USD

Herocats of Stellar City #3

Scriitor (S): Kyle Puttkammer
Numele artistului: Marcus Williams, Ryan Sellers, Omaka Schultz
Artist de copertă: Marcus Williams

Ce este nevoie cu adevărat pentru a fi o pisică erou? Aflați pe măsură ce Ace îl conduce pe Cassiopeia printr -o pregătire cu întârziere. Va supraviețui călătoriei de la civil la soldat? Cel mai nou hit al acțiunii laboratorului!

32 pg. / Toate vârstele / FC 3,99 USD

Iepurele Bitty Bitty in Rainbow Pixie Candyland TPB

Scriitor (S): Dean Rankine
Nume artist: Dean Rankine
Artist (i) de copertă: Dean Rankine

Luați ceva timp pentru o aventură într-o lume magică, cu doi iepurași drăguți-două cu gură neplăcută, folosind droguri, iepurași dezbrăcați cu fund, care continuă aventuri adorabil ofensatoare, insultător de hilar! Călătoria dvs. în distracția de culoare off în culori începe aici, cu acest amestec de timp de aventură și subteran Comix! Colectează primele trei probleme speciale din lucrările de desene animate neclintite ale lui Dean Rankine.

32pgs. / Cititori maturi / FC 3,99 USD (reg) 4,99 USD (VAR)

Planeta Gigantic #3 (din 4)

Scriitor (e): Eric Grissom
Nume artist: David Halvorson, Phil Sloan
Artist de copertă: David Halvorson

Yuri se confruntă cu un dușman trecut în timp ce Valentina și Lyana pătră împotriva unui centipede uriaș. De asemenea, în această problemă: Lyana, căutătorul călătorește în epava subacvatică a unei mărite mari. Când ajunge, în curând își dă seama că există mai mult decât comoara îngropată acolo.

32 pgs./ toate vârstele/ fc 3,99 USD

Shinobi: Ninja Princess #5 (din 6)

Scriitor (S): Martheus Wade
Nume artist (e): Martheus Wade (creioane și cerneluri), Gene Faye (colorist)
Artist de copertă: Tressina Bowling

TESUTO: Pe măsură ce pumnii, picioarele și săbiile zboară în timpul testului Masters al lui Shianndrea, ninja Azumi localizează fortăreața și atacul Toshigawa. Urmează o luptă uriașă și Shianndrea se confruntă cu răul Kokoro. Cu Kim, Gaudient și restul stăpânilor Toshigawa ocupați apărarea fortării, depinde de Hamasuke și Shianndrea să se apere împotriva liderului ninja Azumi.

32 pgs./ toate vârstele/ fc 3,99 USD

Sfânta f*ck #1

Scriitor (S): Nick Marino
Numele (numele) artistului: Dannull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Comiclist: Dark Horse pentru 31/10/2012
Next post Digital Manga solicită fanilor să-și cumpere în prealabil pentru avansarea copiilor YAOI