Interviu: John Arcudi pe Dark Horse’s Dead Inside

Această publicație este depusă sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri, precum și coloane

Mort în interiorul nr. 1 copertă Dave Johnson

John Arcudi a scris Rumble, Aliens, The Mask, precum și mult mai mult, inclusiv co-scrierea loturilor B.P.R.D. serie. Acum își transformă interesul către infracțiunea în închisoare în Dark Horse’s Dead în interior. Arcudi îi spune lui Roger Ash de la Westfield mult mai multe despre această nouă serie atrăgătoare.

Mort în interiorul #1 credință pe care Erin Hicks îl acoperă

Westfield: Care este geneza seriei?

JOHN ARCUDI: Am descoperit despre investigațiile privind infracțiunile penale din pușcărie cu mult timp în urmă, precum și am sperat întotdeauna cu adevărat că voi ajunge să compun o poveste, inclusiv acest element de aplicare a legislației într -o metodă sau alta. Lucrurile au continuat să întârzie, oricum chiar aici suntem.

Dead Inside #1 Previzualizare pagina 1. Art de Toni Fejzula.

Westfield: Există un sentiment extrem de autentic al seriei. Exact câți studiu de cercetare ați făcut înainte de a scrie?

Arcudi: Cercetez acest lucru de ani buni. Nu atât pentru funcțiile acestei povești, în special, însă doar că m -a interesat întotdeauna.

Dead Inside #1 Previzualizare pagina 2. Art de Toni Fejzula.

Westfield: Ce puteți spune vizitatorului despre poveste, precum și cine sunt câteva dintre personajele implicate?

ARCUDI: Investigațiile infracțiunii penale din pușcărie, brațul de aplicare a legislației nu este atât de cunoscut, cu toate acestea, la fel ca în „exterior”, infracțiuni dedicate în închisoare, precum și cerințele zidurilor închisorii de a fi cercetate. Despre asta este vorba despre această poveste. Caracterul primar este detectivul Linda Caruso, principalul detectiv al ceea ce pare a fi un caz deschis și închis. Nu este deloc asta. Locotenentul ei, Eleanor Payton, nu este de mare ajutor, cu toate acestea, Linda primește un ajutor improbabil de la un asistent social al închisorii, adjunct al șerifului, precum și chiar un deținut sau doi.

Dead Inside #1 Previzualizare pagina 3. Art de Toni Fejzula.

Westfield: Det. Caruso este un personaj extrem de bine rotunjit. Acestea fiind spuse, există, fără îndoială, lucruri despre ea pe care vizitatorul nu le cunoaște. Vei expune mult mai mult din trecutul ei pe măsură ce seria continuă?

Arcudi: În problema nr. 2 descoperim cu adevărat o mare parte despre cine este Linda Caruso, precum și exact cum a ajuns acolo unde a făcut -o. Întregul ei peisaj emoțional informează metoda pe care o derulează această investigație.

Dead Inside #1 Previzualizare pagina 4. Art de Toni Fejzula.

Westfield: Mă bucur cu adevărat de arta lui Toni Fejzula din carte. El poate trece între o scenă groaznică la un cadru de birou cu ușurință. Ce poți afirma despre colaborarea ta?

Arcudi: Ce este de spus? El este minunat! El poate desena orice vrea, precum și este vorba despre la fel de mare laudă pe cât pot oferi orice tip de artist.

Westfield: Dacă această serie merge bine, aveți mult mai multe planuri pentru Det. Caruso?

Arcudi: Aceasta a fost intenția mea de la început.

Mort în interiorul nr. 2 Dave Johnson Cover

Cumpărare

Mort în interiorul nr. 1 și 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post James Gunn este aproape terminat cu filmul Suicide Squad
Next post Gail Simone, precum și partener de acoperire a asigurărilor pentru călători pentru comic de conducere distrasă