James Gunn este aproape terminat cu filmul Suicide Squad

Unul dintre cele mai așteptate filme de pe viitoarea ardezie a DC Comic Book Films este Suicide Squad, iar regizorul James Gunn este aproape terminat cu ea. Cel de -al zecelea film din DCEU a început cu Man of Steel, acest film este o continuare a echipei Suicide din 2016 de David Ayer. O serie de personaje care au apărut în acel film își vor reîncărca rolurile în acesta. Cu toate acestea, în timpul DC Fandome, am văzut și mai mult personaj în trailerul oficial al echipei Suicide. Aceasta include personaje precum The Thinker al lui Peter Capaldi și omul polka-dot al lui David Dastmalchian. Filmul este unul dintre mulți pe care Warner Bros. îl va lansa simultan în teatre și pe HBO Max. Este pregătit să aterizeze la sfârșitul verii 2021, dar datele de eliberare sunt mai fluide decât erau înainte.

Regizorul James Gunn este foarte activ pe rețelele de socializare și, de obicei, răspunde la întrebările fanilor atât despre acest film, cât și despre viitorii Guardians of the Galaxy. Desigur, el păstrează detaliile complotului vagi și nu dezvăluie nimic altceva decât să acorde atenție fanilor care sunt dornici să -și vadă munca. Luni, Gunn a răspuns unui fan care a cerut actualizări spunând că este „lățimea părului să fie complet terminată” cu filmul. El a răspuns, de asemenea, unui alt fan, îndemnându -i să aibă răbdare pentru un trailer oficial pentru film.

Sunt un păr de păr de la a fi complet terminat. #TheSuicidesquad

– James Gunn (@Jamesgunn) 18 ianuarie 2021

X

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 secunde de 12 minute, 40 de secunde

Trăi
00:00
12:40
12:40

El a scris:

“Știu, știu. Vrei trailerul. Sau teaserul. Sau mai multe știri. Sau cine este Baddie (toate sunt cei de la rău, dar și …), oricum va fi cu tine la timp, lucrez la lucruri uimitoare pentru tine, dar te rog să ai răbdare! ”

În timp ce poate fi aproape terminat cu echipa de suicid, James Gunn este încă greu la muncă. El a scris și lucrează la depunerea din seria Spin-Off Peacemaker, cu personajul lui John Cena. El va avea, de asemenea, un ocupat 2021 și 2011. Împreună cu producătorul de pace, va lucra la pre-producție pentru următorul film Guardians of the Galaxy. În timpul porțiunii MCU a Zilei Investitorului Disney, Kevin Feige a dezvăluit că Guardians of the Galaxy 3 este în prezent prevăzut pentru o lansare din 2023.

Suicide Squad debutează pe HBO Max și în teatre la 6 august 2021.

Tu ce crezi? Ești încântat că James Gunn este aproape terminat cu echipa de sinucidere? Pe cine ești cel mai încântat să vezi în film? Spune -ne în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Brainul febrh al lui Markley: atunci și acum
Next post Interviu: John Arcudi pe Dark Horse’s Dead Inside