Deadpool s -a terminat?

Când mi -am cumpărat copia New Mutants#98, am crezut că dețin cel puțin 300 de dolari în mâinile mele. Chiar aici am avut prima apariție de Deadpool cu ​​un nou film la orizont. Eram sigur că aș putea oferi asta oricând am ales.

De ce nu aș face? Am avut unul dintre cele mai proeminente benzi desenate de pe piață, deși la jumătatea clasei. În cadrul programului unui an, am adăugat semnăturile creatorilor Deadpool Rob Liefeld, precum și Fabian Nicieza. În ceea ce mă privește, am ridicat eticheta de costuri la cel puțin 500 de dolari.

Apoi, într -o zi fatidică, am decis să o pun pe eBay. La fel ca și luni mai târziu, încă nu am primit prima ofertă. Așa că am scăzut costurile, precum și chiar am pus -o pe paginile de vânzători de benzi desenate Facebook. Dacă ascultați îndeaproape, este posibil să auziți crichetele ciripind.

Am fost curios să -mi dau seama de problemă, precum și atunci când am făcut cercetările mele, mi -am dat seama că nu sunt singur în faptul că am un comic pe care se pare că nu îl pot vinde.

NUMERELE

Dacă inspectați statisticile de pe site -ul GPA pentru CGC Comics, veți vedea că toate notele de New Mutants #98 au scăzut în valoarea justă de piață în ultimii doi ani.

În 2015, un CGC 9.8 a înregistrat o medie de 800 de dolari. Un an mai târziu, acel tipic a scăzut la 769 USD. Chiar aici suntem la sfârșitul anului 2017, precum și tipicul a scăzut la 754 dolari.

Dar alte note? Un 9.6, care a fost în medie cu 434 de dolari în urmă cu doar doi ani, a pierdut și bani, precum și aduce 377 de dolari. De fapt, fiecare clasă în cadrul soiului extrem de fin, precum și aproape de mentă, au pierdut valoare doar în ultimul an.

La prima vedere, este posibil să credeți că unele note se descurcă bine, cu toate acestea, priviți mai aproape. Un 7,5 este de până la 205 USD în ultimele 12 luni, cu toate acestea, rețineți că valoarea sa de piață justă a fost de 241 USD în urmă cu doi ani. Dacă ați cumpărat un CGC 7.0 în 2015 pentru costul tipic de 256 USD, veți dori să evitați această parte – a pierdut o medie de 80 de dolari, ceea ce este cu adevărat de 2 dolari mult mai bine decât anul trecut.

AȘTEPTA. Nu sunt noi mutanți #98 întotdeauna un comic fierbinte?

Este adevărat că NM #98 este constant unul dintre cele mai vândute benzi desenate pe eBay. În fiecare săptămână, se situează în primele trei cele mai populare benzi desenate, precum și în mod regulat, ia poziția de vârf. De fapt, au existat 1.003 vânzări înregistrate de copii gradate ale New Mutants #98.

De duminică, 17 decembrie, există 44.040 de licitații eBay online pentru copii ale New Mutants #98, potrivit GPA pentru CGC Comics. La fel ca și acolo se află o parte a problemei – în vrac. Există doar atât de multe copii ale NM #98 disponibile. Este simplă ofertă, precum și cerere, precum și ceea ce vedem este că cererea pentru aceasta a scăzut în timp ce oferta este încă extrem de mare.

Cealaltă parte a ecuației poate fi învinovățită pe Disney/Marvel. Am văzut atât de mult Deadpool, precum și Schtick-ul său de a patra perete, încât fanii sunt, evident, obosiți de el. Poate că a venit momentul în care Marvel și -a redus campania Deadpool.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Deadpool în MCU: o piață de cabane de chei subevaluate? Pe călcâiele Deadpool 3 News, prima apariție a lui Deadpool în New Mutants #98 a continuat să urce spre 3k de dolari în CGC 9.8, ceea ce costă majoritatea dintre noi de pe piață pentru acea problemă cheie specifică. Dar, există și alte secrete trecute cu vederea, care au fost chiar sub nasurile noastre …
30 aprilie 2021in „benzi desenate”

Deadpool: Sânge sărac să se întoarcă ca două benzi desenate, această carte grafică a lui Apildeadpool, Poor Blood, este reimprimată ca două cărți de benzi desenate în luna aprilie. Urmează comunicatul de presă: Release media-În 2017, co-creatorul Superstar Deadpool, Rob Liefeld, a făcut echipă cu scriitorii Chris Sims, precum și Chad Bowers, pentru a spune o saga cu totul nouă, care a jucat cea mai mare dezvoltare a sa în prima dată a lui Deadpool …
20 ianuarie 2022in „Comiclist”

Previzualizări ale comiclistului: Deadpool de la Marvel În primii 30 de ani, HCDeadpool s-a dovedit a fi una dintre cele mai proeminente cărți de benzi desenate ale lui Marvel, amestecând un stil comic, comic, cu aventuri pline de acțiune, care nu sunt niciodată timide de partea mai întunecată de a fi un asasin. Aventurile lui Wade Wilson au prezentat în mod obișnuit alianțe improbabile, cu colegii de bază Marvel, precum Wolverine, Spider-Man, precum și căpitan …
10 septembrie 2022in „Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Aniversare fericită la diamante de la Sierra Leone de Kanye West, Jay-Z și Lupe Fiasco (2005)
Next post Muncie Girls-from Caplan până la Belsize