Styfe Back

Ați auzit cele mai recente zvonuri despre X-Force? Rob Liefeld a aruncat un indiciu considerabil pe care Stryfe ar putea să -l privească pe ecranul de argint, așa că veți dori să urmăriți unele probleme esențiale.

San Diego Comic Con niciodată nu reușește să mențină urechile lumii comice. Anul acesta nu a avut anunțuri sau innuendo -uri din trecut din trecutul anului, dar nu este lipsit de completările sale de remarcat. În timp ce se afla pe scenă la SDCC, Liefeld a fost întrebat despre faptul că Stryfe este folosit în filmele viitoare, el a făcut aluzie la actorul Josh Brolin jucând atât Stryfe, cât și nemesisul său, Cable. Puteți citi articolul scurt pe scurt aici.

Nu este clar dacă Liefeld se referă la filmul autonom X-Force sau Deadpool 3, dar cu siguranță ne face să credem că Stryfe vine. Desigur, nu putem fi siguri de planurile anterioare de vulpe. Dacă nu ați auzit, acordul Disney/Twenty-First Century Fox este finalizat și asta implică că va trebui să așteptăm ca Disney să ne ofere un cuvânt oficial pe care proiecte sunt încă pe masă și care vor fi anulate. Deadpool 3 este cel mai probabil candidat, având în vedere succesul în masă al primelor două tranșe, iar portretizarea lui Brolin despre televiziunea prin cablu a fost atât de bine primită încât nu pot imagina rolul reformat. Adăugați toate acestea și se pare că Brolin va aduce Stryfe la viață.

Vorbind despre Cable, Deadpool 2 a avut deja un impact vizibil pe piață pentru New Mutants #87, dar nu uitați că televiziunea prin cablu nu a fost singurul personaj care a debutat în acele pagini; Stryfe a făcut și prima sa apariție completă în această problemă.

De la lansarea Deadpool 2 în mai, NM #87 a fost unul dintre cele mai tari benzi desenate de pe eBay. Au fost tranzacționate 249 de exemplare de 9,6 ani gradate CGC au fost tranzacționate pe eBay în ultimul an, iar 164 dintre acestea au fost vândute pentru că ianuarie. În ultimele 90 de zile, acel 9.6 a înregistrat o medie de 271 USD, ceea ce a crescut față de cei 254 USD pe care i -a înregistrat în medie anul trecut. Cu zvonul Stryfe care lovește internetul, vă puteți aștepta ca aceste numere să crească. Acordat, Stryfe nu este un plus la fel de popular pentru industria Deadpool din X-Universe, el este încă un personaj recunoscut, iar acest lucru face ca NM #87 să fie mult mai colectabil.

Acum ajungem să reînviem acea dezbatere veche: aspectul cameo față de aspectul complet și care este prima primă apariție. Având în vedere că Stryfe este clona cablului, este logic că primele sale apariții oglindește cablul; Ambele personaje și -au făcut debutele cameo în New Mutants #86. La fel ca multe prime cameo, nu este aproape la fel de important ca prima apariție completă, dar televiziunea prin cablu și fanii Stryfe mai doresc acest lucru în colecțiile lor. Mulți colecționari caută acel aproape 9.8, iar 11 dintre cei vândute în 2017 pentru până la 164 de dolari, ceea ce se întâmplă să fie cel mai mult un NM #86 a vândut vreodată.

În acest moment, New Mutants #87 (și într -o măsură mai mică NM #86) este o piață a vânzătorului. Creșterea recentă a popularității cablului este în continuare în sus, iar acum este un moment bun pentru a vinde. Cu toate acestea, dacă sunteți cumpărător, aș sugera să așteptați ca valul să moară.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Previzualizări ale comiclistului: X-Force Killshot Anniversary Special #1Celebration la cea de-a 30-a aniversare a renumitului echipă, dezvoltatorul Rob Liefeld se întoarce la personajele pe care le-a introdus în urmă cu trei decenii pentru a spune o aventură nouă, cu acești eroi care lovesc greu! În această problemă specială, bărbatul numit Televiziune prin cablu asamblează puterea combinată a cinci escadrile diferite de forță, fiecare adunată pe diverse …
23 noiembrie 2021in „Comiclist”

X-Force de Rob Liefeld: Killshot ajunge în noiembrierob Liefeld va reveni la X-Force în a 30-a aniversare specială X-Force: Killshot. Urmează comunicatul de presă: lansarea media-În această zi acum 30 de ani, X-Force #1 a debutat și a luat industria de benzi desenate de Storm! Creat de Rob Liefeld, X-Force #1 a fost un succes blockbuster, vânzând peste 5 …
25 iunie 2021in „Comiclist”

Prima privire la lansarea Uncanny X-Force #17Media-în luna ianuarie, Vendetta ajunge la concluzia sa epică în paginile Uncanny X-Force #17-de la scriitorul blockbuster Sam Humphries și artiștii roșii Harvey Tolibao și Dexter Soy! Classic X-Force Villain Stryfe s-a întors și este de …
2 ianuarie 2014 „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Previzualizări ale comiclistului: pentru mai bine sau în rău, biblioteca completă Volumul 2 HC
Next post Pentru luarea în considerare: DC’s Shazam: The Monster Society of Evil