Aspen Comics expune Bubblegun#2 SDCC 2013 Cover Special Cover

Release Media – Aspen Comics și -a expus cel de -al doilea Comic Con International: San Diego 2013 Special Item, o copertă Bubblegun#2 de Pasquale Qualano, precum și Peter Steigerwald, oferit doar de Pasquale Qualano, precum și Peter Steigerwald, oferit doar de Pasquale Qualano, precum și Peter Steigerwald, oferit doar de Pasquale Qualano, precum și Peter Steigerwald, oferit doar de Pasquale Qualano, precum și Peter Steigerwald, oferit doar de Pasquale Qualano, precum și Peter Steigerwald, oferit doar de Pasquale Qualano, precum și de Peter Steigerwald, oferit doar de Pasquale Qualano, precum și de Peter Steigerwald, oferit doar de Pasquale Qualano La Aspen Comics Booth #2321, precum și restricționat la 200 de exemplare, cu quanitite făcute și pe Aspenstore.com. Designerul Bubblegun, precum și scriitorul Mark Roslan vor apărea la Aspen Comics Booth toată săptămâna în timpul Con. Copie de solicitare pentru Bubblegun #2 citește:
Când gașca și-a dat seama că „pachetul” pe care l-au preluat cu atenție ar putea fi cel mai mare producător de performanță de ultimă generație de pe planetă-și mult mai important, un băiat cibernetic tânăr, răpit-greutatea infracțiunii lor vine rapid în focalizare. Trucurile sunt dezvăluite, alianțele spulberate, precum și una dintre echipe ar putea să nu -și recupereze niciodată psihicul, deoarece mizele au crescut mult mai sus decât și -ar fi imaginat vreodată!

Aspen Comics și -a expus recent primul produs special SDCC, A Fathom: The Elite Saga #1 Cover de Joe Benitez, precum și Peter Steigerwald, oferit doar la Aspen Comics Booth #2321, cu cantități făcute oferite pe Aspenstore.com, de asemenea . Această copertă specială de benzi desenate pentru evenimentul obișnuit de la Aspen, onorarea a 15 ani de Fathom, va fi limitată la 250 de exemplare, precum și editorul va prezenta apariții atât de Benitez, cât și de Steigerwald la Aspen Comics Booth pe tot parcursul weekendului.

Editorul va dezvălui mult mai multe exclusivități SDCC de -a lungul săptămânii, pe lângă unele anunțuri majore referitoare la lucrările lor viitoare care vor fi afișate la panoul „Zece ani de Aspen Comics”, vineri, la Comic Con.

#Aspen10

Facebook.com/aspencomics

twitter.com/aspencomics

Instagram: Aspencomics

Despre Aspen Comics:

Aspen MLT, Inc. este o afacere de publicare de plăcere înființată în ianuarie 2003 de artistul comic Superstar Michael Turner. Privind în crearea de proprietăți de plăcere ale celor mai mari aspecte vizuale de înaltă calitate, precum și de povestire, împreună cu propriile proprietăți de succes, cum ar fi Fathom, Soulfire, asistent executiv: iris, charismagic, piese deteriorate, precum și multe altele. De asemenea, Aspen colaborează cu o mulțime de activități de succes ale industriei de benzi desenate, precum și cu eforturi, inclusiv Marvel Comics, precum și DC Entertainment. Aspen a lucrat împreună cu Marvel pentru diferite proiecte de succes, inclusiv lucrări de acoperire pentru evenimentele foarte populare Civil War, World War Hulk, precum și Ultimatum. Aspen a lucrat împreună cu DC Comics pentru a furniza copertine pentru titluri atât de populare precum Superman/Batman: The Return of Supergirl, Justice League of America, precum și copertine nominalizate la Eisner pentru seria de identitate de identitate apreciată critică. În 2006, Aspen și -a unit forțele cu Televiziunea Gigantic NBC pentru a produce adaptările pe internet comic pentru hitul serial de televiziune Heroes. În 2012, Aspen a făcut echipă cu plăcerea lui Valhalla a lui Gale Anne Hurd, pentru a crea seria de aventură horror Dead Man’s Run, pe lângă faptul că lucrează împreună cu zgomotul Wonderland al regizorului McG, precum și viziunea pentru a crea horror Comic Haunted City. De asemenea, Aspen a creat cartea grafică digitală unică Anarchy pentru compania proeminentă de spray pentru corp, Ax. În prezent, Aspen își sărbătorește a zecea aniversare pe piață cu efortul „10 pentru 10”, precum și cu mult mai multe proprietăți originale care urmează mai târziu în an.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Aspen Sprinkle 2013 SDCC Exclusives a dezvăluit lansarea – Aspen Comics a expus două noi exclusive Aspen Sprinkle 2013 pentru Comic Con International: San Diego 2013 astăzi. Editorul va funcționa un Michael Turner special, precum și coperta lui Peter Steigerwald SDCC, restricționată la 250 de exemplare, pe lângă un …
10 iulie 2013 „benzi desenate”

Aspen Comics Unleashes Fathom #1 SDCC 2013 ExclusivesMedia Release – Aspen Comics continuă să dezvăluie mult mai mult Comic Con International: San Diego 2013 Exclusive, precum și astăzi a dezvăluit premiera mondială a celui de -al șaselea lor „10 pentru 10”, Titlul lui Michael Turner, Săptămâna viitoare la convenție. Editorul va fi …
12 iulie 2013 „benzi desenate”

Aspen Comics participă la Heroes Con pentru extrem de primii lansare Timemedia – Aspen Comics este încântat să meargă la Eroii Con pentru prima dată, deoarece editorul continuă să -și sărbătorească a zecea aniversare, precum și inițiativa „10 pentru 10”. În acest weekend, pe 7 – 9 iunie la Charlotte, creatorii Aspen Frank M …
4 iunie 2013 „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Alex Ross se întoarce la Marvel pentru a atrage copertele de 75 de ani de la aniversare
Next post Arms by Bell X1