Filmele preferate ale lui Berkeley Place din 2014 (și cele mai puțin preferate ale mele!)

Am enumerat deja filmele mele preferate de benzi desenate, dar văd o mulțime de filme. Deci, de ce să nu vă recomand favoritele mele, cititorii mei?

Nu mă pot gândi la un singur motiv pentru care nu.

Deci, să facem asta …

Primele zece filme din 2014 în conformitate cu mine și doar eu

10. The Homesman.

Un mic film cu Tommy Lee Jones și Hillary Swank. Este oribil de trist, dar oh atât de bine făcut.

9. Snowpiercer.

Un film puțin văzut, care are loc în întregime pe un tren de glonț în care săracii se confruntă împotriva celor bogați într-o orgie non-stop de violență și arte marțiale.

8. Nightcrawler.

Un film pentru fanii actorului, dar fiți avertizați: personajul principal este la fel de slimey pe cât o persoană poate obține și înfiorătoare ca iadul. Filmul se strecoară de -a lungul, la fel ca numele său, întunecat, vile și convingător.

6. Joe.

Tocmai mergeam nevinovat și apoi BAM! Nic Cage a dovedit încă o dată că poate acționa de fapt când vrea.

5. Top Five.

Da, a greșit foarte mult acest film (Chris Rock încă nu este un actor grozav), dar atât de mult a fost corect. Trebuie să treci de primele treizeci de minute, astfel încât să poți fi cufundat în ea și vei lăsa să fi văzut o poveste de dragoste cu adevărat dulce și hilară.

4. Gemenii scheletului. Acesta a fost genul de film despre care vedeți cu cineva și vorbiți ore întregi după aceea.

3. Birdman. Acesta ar putea fi aproape un film de benzi desenate, dacă nu ar fi atât de plin de referințe de teatru-un amestec uimitor de viață reală și fantezie care rezumă tot ceea ce este în neregulă cu actualul climat al filmelor cu acțiune bugetară.

2. Gardienii Galaxiei. Și acesta a fost un film de benzi desenate care rezumă tot ceea ce este corect și minunat cu închinarea actuală la box-office a supereroilor.

1. Boyhood. Acest film a durat 12 ani la film și a trecut trei ore și nu m -am uitat o singură dată la ceas. A fost cel mai precis film pe care l -am văzut vreodată despre ce înseamnă să crești și ce înseamnă să -ți urmărești propriii copii să crească.

Câteva filme care ar fi putut fi mai rele

Lucy. Povestea a fost ridicolă, dar m -a ținut să mă uit.

Edge of Tomorrow. Dovadă că Tom Cruise poate încă să facă o acțiune bună, iar acesta a fost de fapt destul de al naibii de inteligent.

Și unul care nu ar fi putut fi mai rău

Godzilla. Așteptam cu nerăbdare acest lucru, dar a fost gunoi complet.

Și cele mai supraevaluate filme ale anului au fost …

Foxcatcher. Da, actoria a fost foarte bună – și nu doar Steve Carrel, apropo, ci și Channing Tatum (!), DAR ca film nu avea sens. Nu a existat nicio perspectivă, nici o explicație și nici o acumulare reală – în final, evenimentele păreau întâmplătoare. Nu spun că a fost rău, spun doar că nu a fost un „film”.

Hotel Grand Budapesta. Nu mă înțelegeți greșit: îmi plac filmele Wes Anderson. Moonrise Kingdom este unul dintre filmele mele preferate vreodată. Dar acesta s-a simțit ca un hodge-podge de idei rămase din filmele anterioare ale lui Anderson. S -a simțit ca cineva care face un film în stilul lui Wes Anderson, mai degrabă decât o poveste originală Wes. Din nou, nu spun că a fost rău – dar ar fi trebuit să fie mult mai bun.

Fată dispărută. Acum, acesta spun că a fost rău. Prost și prost, cu o răsucire de complot pe care ar fi putut vedea că orice tânăr de cinci ani ar fi putut să vină. Și ne putem opri cu filmele care prezintă acuzații false de viol? Cel puțin până când noi, ca societate, ne confruntăm cu realitatea violului?

Interstelar. Oh, și 2014 poate fi anul în care toți încetăm să ne prefacem că Matthew McConaughey este un actor bun?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Sango-da Rocinha 2
Next post Hood zvonit pentru „Ironheart”