Amazon Studios introduce noul comic digital Blackburn Burrow

Amazon Studios, Materialul original al Amazon.com, Inc., introduce astăzi o nouă carte de benzi desenate digitale-Blackburn Burrow, o poveste setată în războiul civil America în care ororile supranaturale infestează un mic oraș Appalachian în nordul Georgiei. Blackburn Burrow s -a referit mai întâi la studiourile Amazon în tipul unui scenariu de film funcțional de la scriitorul Jay Levy. Feedback -ul de vecinătate, adunat din modelul de crowdsourcing al Amazon Studios, a declanșat conceptul pentru ca jobul proeminent să fie adaptat într -un comic digital care ar fi arătat publicului pentru comentarii, precum și verificat pentru viabilitate ca o imagine majoră a mișcării. precum și citirile ca o carte standard, precum și este oferită pentru o serie de site -uri, precum și platforme, inclusiv furnizor de servicii de benzi desenate de top Digital Graphicly, pe lângă AmazonStudios.com, pagina de Facebook Amazon Studios, precum și magazinul Kindle. Pentru o mulțime de informații despre exact cum să obțineți benzi desenate, accesați www.amazonstudios.com sau navigați pentru Blackburn Burrow în magazinul Kindle.

Blackburn Burrow Digital Book de benzi desenate Blackburn Burrow este creat de 12 benzi desenate de calibru 12, care s-a alăturat cu scriitorul de benzi desenate Ron Marz (Silver Surfer, Eco-Friendly Lantern, Marvel vs. DC, Batman/Aliens), precum și ilustratorul profesionist Matthew Dow Smith ( Doctor Who, X-Men icoane, Oglinda’s Edge, Day of Judgment) pentru a modela povestea, precum și aspectul comicului.

„Aceasta este o nouă aventură extrem de interesantă pentru Amazon Studios. Dincolo de distracția ofertelor de fani de benzi desenate, vedem valoarea în benzi desenate digitale ca o nouă metodă de testare a scenariilor, precum și pentru a descoperi multe mai multe despre implicarea fanilor ”, a declarat Roy Price, directorul Amazon Studios. „Echipa de 12 ecartament a lucrat superb pe benzi desenate digitale Blackburn Burrow, precum și suntem încântați să o împărtășim cu publicul pentru a vedea exact cum reacționează la povestea lui Blackburn Burrow.”

La fel ca Motion Picture, precum și joburile din seria episodică care există în Amazon Studios, publicul va avea șansa de a furniza comentarii, precum și direcție pe Blackburn Burrow, pe măsură ce povestea continuă să se desfășoare. Întregul benzi desenate Blackburn Burrow va fi lansat pe o perioadă de patru luni, cu noi probleme care vor apărea la fiecare patru săptămâni. Fiecare versiune va fi plecată împreună cu un sondaj (www.blackburnburrowsurvey.com () asociat materialului din această problemă care încurajează vizitatorii să ofere comentarii, precum și comentarii de furnizare.

Despre Blackburn Burrow

În Blackburn Burrow, Mister este un concurent legendar zvonit că se ocupă de ciudat, precum și supranatural. Când un general al sindicatului își solicită asistența în investigarea dispariției unui grup de soldați săi dintr -un oraș mic din sud, Mister la început scade, refuzând să fie inclus în politica dintre nord, precum și sud. Cu toate acestea, interesul lui Mister este stârnit atunci când ultima contact cu acești soldați au făcut referire la The Walking Dead, precum și un tip pe care Mister a urmărit toată viața, tipul care l -a adus în această lume. Mister echipează cu Merrin, o tânără supraviețuitoare de sex feminin, pentru a opri o răscoală antică, precum și pentru a găsi trucul de gospodărie care leagă trecutul său de micul oraș Blackburn Burrow.

Despre Amazon Studios
Amazon Studios este divizia de avansare a materialelor Amazon care utilizează comentarii ale publicului pentru a stabili clienții de plăcere originali, originali, le vor plăcea. Având în vedere că introducerea sa în noiembrie 2010, au fost transmise mai mult de 10.000 de scripturi de film, precum și 1.800 de scripturi pilot din seria Amazon Studios. În prezent, 17 locuri de muncă de film, precum și nouă serii sunt în dezvoltare. Pentru o mulțime de informații despre Amazon Studios, accesați.

Despre Amazon.com

Amazon.com, Inc. (NASDAQ: AMZN), o tonă de bani 500 de bani cu sediul în Seattle, deschise pe Web -ul mare mondial în iulie 1995, precum și astăzi folosește cea mai mare selecție a Pământului. Amazon.com, Inc. încearcă să fie o mulțime de companii centrate pe client, unde clienții pot descoperi, precum și să găsească orice ar putea dori să obțină online, precum și eforturile de a oferi clienților săi cele mai mici prețuri posibile. Amazon.com, precum și alți vânzători oferă milioane de produse noi speciale, recondiționate, precum și produse utilizate în clasificări, cum ar fi cărți; Filme, muzică și jocuri; descărcări digitale; Electronică și calculatoare; casă & grădină; Jucării, tineri și bebeluși; Băcănie; Îmbrăcăminte, pantofi și bijuterii; Sănătate și wellness & frumusețe; sport și în aer liber; precum și instrumente, automobile și industriale. Amazon Web Services furnizează clienții de designeri Amazon cu acces la servicii de facilități din cloud, bazate pe propria platformă de inovare din Amazon, pe care designerii o pot utiliza pentru a permite în esență orice tip de afaceri. Kindle Paperwhite este cel mai avansat e-cititor construit vreodată cu 62% mult mai mulți pixeli, precum și cu 25% contrast sporit, o lumină frontală încorporată brevetată pentru citire în toate condițiile de iluminare, baterie extra-lungă Lnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post 10 motive pentru care am descoperit că le place din Montreal
Next post Batman, precum și DC World Deal With Dark Days