Se pare că Gemma Chan izvorăște etern Landing necunoscut în filmul Big MCU

Conform rapoartelor, Crazy Beautiful Gemma Chan, mulți cunoscuți pentru rolurile sale în oamenii AMC/Channel 4 și asiatici bogați, este în discuții pentru a se alătura Eternalilor lui Marvel ale lui Marvel (anunțat în faza 4 Marvel). Acesta este, desigur, următorul film bazat pe seria de benzi desenate cu același nume. (Sunt un expert veșnic, AMA și puteți citi mult mai multe despre istoria Eternalilor.) Iată tot ceea ce știm până acum.

Stai, nu este Gemma Chan deja în MCU?

Chan nu este cu siguranță un nume necunoscut pentru fanii Marvel Cinematic Univers, deoarece a apărut deja într -un film Marvel. În cazul în care ai uitat, ea a jucat Minn-Erva în căpitanul Marvel. ) Cu toate acestea, nimeni nu știe în acest moment, așa că există și șansa ca ea să poată juca un rol cu ​​totul diferit.

Imagine prin AMC

X

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 secunde de 12 minute, 40 de secunde

Trăi
00:00
12:40
12:40

Desigur, asta ar fi puțin neobișnuit, dar nu complet necunoscut. Mai mulți actori au jucat mai multe roluri în MCU. De obicei, însă, cel puțin unul dintre rolurile lor este un pic sau o parte ascunsă. Un bun exemplu ar fi cineva ca Sean Gunn, care a jucat Kraglin în The Guardians of the Galaxy Films, dar, de asemenea, lucrează la captura de mișcare pentru racheta Rocket Raccoon. În unele cazuri, părțile sunt separate de mediu. Alfre Woodard l -a jucat pe Mariah în Luke Cage pe Netflix, apoi a jucat personajul responsabil pentru a da startul de război al căpitanului America: Civil War. Dacă rolul etern al lui Chan este substanțial, atunci va marca o îndepărtare de la modul tipic în care MCU gestionează mai multe roluri.

Ce altceva știm

Sincer, nu prea mult. După cum am raportat anterior, filmul este prevăzut pentru lansare la 6 noiembrie 2020. Chloe Zhao va regiza, iar Matthew și Ryan FiRpo au scris scenariul. Dincolo de asta, informațiile sunt scăzute în acest moment, deși avem câteva detalii mult mai multe despre distribuție. Așa cum am spus anterior, Angelina Jolie, Richard Madden și Salma Hayek s -au alăturat. Distribuția include, de asemenea, Bryan Tyree Henry, Kumail Nanjiani și Don Lee, așa cum a fost anunțat la Comic-Con luna trecută. Pentru că atunci, Barry Keoghan, cunoscut pentru Dunkirk și scenele pe care le-am transmis rapid în succesul emisiunii HBO Chernobyl, s-a alăturat și distribuției, deși rolul său este în prezent necunoscut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Gail Simone, precum și partener de acoperire a asigurărilor pentru călători pentru comic de conducere distrasă
Next post Știrile lui Bob despre lucruri !!!