Ulises Fariñas și Magnetic Press anunță o nouă amprentă de publicare Buño

Release Media – Magnetic Press & Star Comic Writer/Artist Ulises Fariñas a anunțat Buño, o nouă amprentă distinctă de benzi desenate la Magnetic Press. Amprenta este operată în mod independent și curată de Ulises Farinas și Storme Smith.
Primele 3 titluri care vor fi publicate de Buño vor fi: Light (scris și ilustrat de Rob Cham), Cloudia & Rex (scris de Ulises Fariñas & Erick Freitas, ilustrat de Daniel Irizarri) și manualul de design al Forței Guardian (scris și ilustrat de Ulises Fariñas, cernut de Mike Prezzato).

„Am început Buño pentru că vrem să îmbunătățim această industrie”, a spus Fariñas. „Sunt un creator latin, sunt cuban american, sunt cubanez/afro-cuban, sunt o mulțime de lucruri și vreau să nu aud doar editori vorbind despre diversitate, vreau să fiu acea diversitate, Și vreau să fac asta posibil și pentru alții.

„Buño este un editor indie și jumătate, dar am lucrat cu partenerii noștri cu minte similară, deoarece Buño va sări dincolo de modelul de auto-publicare la scară mică pentru a pune aceste cărți noi în mâinile publicului în jur lumea și nimeni nu face asta mai bine decât Magnetic Press. ”

Președintele și editorul Magnetic Press, Mike Kennedy, a declarat despre Buño: „Ulises a încurajat o comunitate uimitoare și eclectică de artiști și povestitori, cu o gamă atât de minunată de stil și viziune. Suntem încântați să vedem că aceste proiecte își fac drum spre lume și suntem încântați să oferim o oportunitate și un canal care să -l ajute să obțină aceste titluri fantastice acolo. ”

Primul titlu lansat de Buño este Light, un roman grafic tăcut, original, scris și ilustrat de Rob Cham. Lumina este un roman grafic tăcut care urmează o pereche de aventurieri dintr -o lume alb -negru, în timp ce se îmbarcă într -o căutare epică de a colecta cinci pietre magice de culoare din adâncime din interiorul Pământului și de a -i aduce la suprafață pentru a reveni culoarea în lume. Călătoria lor periculoasă prin întunericele luminate de torță le duce la caverne secrete dinamice, pasaje nelimitate, ape clare de cristal și întâlniri cu fiare neobișnuite, creaturi dăunătoare și pustnic misterios. Lumina va lovi rafturile septembrie 2016.

Cloudia & Rex, scris de Ulises Fariñas & Eric Freitas și ilustrat de Daniel Irizarri. Cloudia & Rex este o fantezie supranaturală luxuriantă, care urmează două fete și mama lor care se regăsesc în mijlocul unui vast exod supranatural. În călătoria lor, Cloudia este acordată puterilor a sute de zei diferiți, dar chiar și cei nu o ajută să se înțeleagă cu moartea tatălui ei.

Manualul de design al Guardian Force este o carte de artă și design meta-fictivă scrisă și desenată de Ulises Fariñas, cernută de Mike Prezzato. Ambalat cu stilul de semnătură al lui Fariñas de artă nesfârșită cuprinzătoare; Cartea prezintă o gamă uluitoare de tehnologii neobișnuite, monștri bizare și super-costume. Manualul de design al Forței Guardian îmbină perfect ficțiunea cu istoria designului din lumea reală, funcționând atât ca o cronologie artistică pentru o lume fictivă dinamică, cât și ca vitrină pentru linia designului din genurile Sentai și Tokusatsa.

„Buño este un cuvânt prost alcătuit și reflectă într-adevăr tipul de conținut pe care vrem să-l publicăm”, a spus Fariñas. „Vom publica benzi desenate proaspete și neașteptate. Vom face genul de cărți pe care le puteți face atunci când aveți o libertate creativă 100%. ”

Buño debutează cu Lumina lui Rob Cham, în magazinele septembrie 2016.

Despre presă magnetică

Magnetic Press este o etichetă de publicare construită pentru a ajuta creatorii din întreaga lume să își împărtășească poveștile cu o piață în limba engleză/nord-americană. Cu zeci de ani de experiență în producerea și eliberarea de materiale premiate pentru companii precum Archaia, Dark Horse, DC, Grow Studios, Viz Media, White Wolf, Electronic Arts, Namco, Microsoft, Fox și Lucasfilm, Magnetic redefinește relația dintre Creator, editor și cititor.

Site web: www.magnetic-press.com
Facebook: Facebook.com/MagneticPress
Twitter: www.twitter.com/MagneticPress
Instagram: www.instagram.com/magneticpress/

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Magnetic Press anunță cinci noi lansări de titluri de toamnă/iarnă – înainte de San Diego Comic Con 2016, Magnetic Press tocmai a anunțat cinci noi romane grafice pentru a -și încheia linia completă de publicare a toamnei/iernii din 2016. Fierbinte pe vindecarea presei magnetice, dezvăluirea noii lor amprente Buño cu ulise departe …
9 iulie 2016in „benzi desenate”

Comiclist Preview: Show Regular Show #34Media Release – New Story Arc, cu scriitori invitați Ulises Farinas și Erick Freitas de la judecătorul Dredd! Rigby și Mordecai încep un concurs pentru a vedea cine poate deveni mult mai eroic. Show obișnuit #34 Impresiune: Kaboom! Scriitori: Ulises Farinas și Erick F …
6 aprilie 2016in „benzi desenate”

Comiclist Preview: Motro #2Media Release – Aventurile tânărului băiat care ar fi regele continull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Previzualizări ale comiclistului: Optimus Prime#17
Next post O scrisoare deschisă de la Image Comics cu privire la lansarea media Saga#7