Elementar, a verificat

Nu există nimic nou despre misterele proprietarilor de librărie, cu toate acestea am fost atrasă de elementar, a verificat de la subtitrarea sa: „Un mister de librărie Sherlock Holmes”. La fel ca și am fost distrat exact de modul în care Vicki Delany oferă un set adecvat de caracteristici personajului ei principal.

Gemma Doyle este engleza, totuși, care trăiește în Cape Cod, astfel încât să poată face față librăriei Sherlock Holmes a unchiului ei, precum și emporium. Nu este un mare fan, cu toate acestea îi place orașul de pe litoral, precum și viața ei acolo, după ce a lăsat în urmă un fost soț. Ea a adăugat o mulțime de amintiri la stocul magazinului, atrăgând mai mulți clienți cu DVD -uri, precum și colecții, care reprezintă multe dintre referințele distractive ale Holmes făcute în trecere.

De asemenea, Gemma este extrem de observată, ceea ce o pune în dificultate. Ea are o capacitate asemănătoare cu Sherlock de a evalua oamenii dintr-o privire, cu toate acestea afectează conexiunile ei, precum și o declanșează pentru a ajunge să fie suspect de crimă. (Pare să înțeleagă la fel de mult, ceea ce îi face pe detectivi suspecți.) De aceea începe să încerce să -și dea seama ce s -a întâmplat de unul singur.

Secretul se învârte în jurul unei copii a primei apariții a lui Sherlock Holmes, anualul de Crăciun al Beeton care conținea un studiu de cercetare în Scarlet. Dacă este autentic, s -ar putea să merite peste o jumătate de milion de dolari. Cu toate acestea, doamna care a ascuns -o în librărie (copaci într -o pădure, nu?) Este descoperită moartă. Alți suspecți includ un dealer de carte neobișnuit, un colecționar care caută chilipiruri, precum și un număr de moștenitori litigioși cu probleme monetare.

Gemma este asistată de cel mai bun amic al ei Jayne Wilson, un brutar care conduce camera de ceai a doamnei Hudson alăturată, așa că există mâncare, precum și, desigur, după cum este necesar într -un mister confortabil, există un unghi fermecător. Fostul iubit al lui Gemma, Ryan, este detectivul principal până când colaboratorul său descoperă despre trecutul lor, precum și îl elimină din caz.

Mi-au plăcut detaliile care au surprins senzația orașului, precum și afacerea de vânzare cu amănuntul, precum și mi-a plăcut mai mult că Delany oferă Gemma elementele de observație ale unui personaj holmesian, fără piesele anti-emotion care merg atât de des împreună cu ele. La fel de frecvent, un detectiv Sherlockian este cel care crede că au permis să fie un prost. Oferind lui Gemma o viață emoțională, pe lângă una intelectuală, ea lucrează ca o aluzie la totuși nu o copie a fantasticului detectiv.

Oh, precum și există un câine numit Violet, precum și o felină numită Moriarty, precum și un accent plăcut pe exact cum să spună o adevărată colecție din lucruri care nu merită neapărat mult. Acesta este identificat un „debut în serie” – sunt încântat să -l verific deja pe următorul!

Autorul a publicat primul capitol pe site -ul ei. (Editorul a furnizat o copie de evaluare digitală.)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Sherlock Holmes: Jocul jocului (am început să revizuiesc cărțile Sherlock Holmes pentru site -ul aparținând lui I Hear of Sherlock de pretutindeni, podcast -ul premier Sherlock Holmes. Această evaluare a apărut inițial acolo.) Sherlockians înțelege că „jocul” înseamnă să se gândească la Arthur acolo. Funcția lui Conan Doyle ca agent literar al Dr. John Watson. Doyle nu ar fi putut fi …

Sherlock Holmes oficial oficial Public Domainyay! Unul dintre cele mai cunoscute personaje din întreaga lume este acum oficial în domeniul public. (Nu încerc să „fure” proprietăți rezidențiale sau comerciale de la moștenitorii literari, cu toate acestea cred că un personaj care a apărut pentru prima dată cu 126 de ani în urmă a avut mult timp sub proprietate.) Un judecător a decis ”, afirmând că Holmes , …

Caietul de truc al lui Sherlock Holmesthe Trick Notebook al lui Sherlock Holmes este scurt și prost distracție. Are aproape 30 de povești în aproximativ 90 de pagini, precum și după cum puteți vedea de la matematică, majoritatea sunt doar două sau trei pagini. Unele includ Holmes surprins sau nu se distinge cu exactitate în deducere, cu toate acestea glumele din jur …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hood zvonit pentru „Ironheart”
Next post Batman#21 primește copertă în relief, precum și lansarea media a lui Zero Year