Hood zvonit pentru „Ironheart”

, zvonul fierbinte este că Ironheart se va împiedica cu capota din viitoarea sa serie Disney+. Pentru ce taste ar trebui să vă obiectivați? Sunt recunoscător că ai cerut.

Când se referă la Ironheart, Marvel Studios a dezvăluit puțin. Dominique Thorne a fost distribuită ca Riri Williams, care va face debutul MCU în Wakanda pentru totdeauna. Dincolo de asta, sunt în esență toate zvonurile și bârfele, așa că luați totul cu un bob de sare. Acest lucru ne conduce la capotă, pe care Marvel Insiders îl suspectează va fi principalul antagonist al emisiunii, punându -și mantia magică împotriva armurii avansate a lui Riri.

Cine este capota?

Bărbatul de sub capotă este Parker Robbins. Făcându-și viața ca hoț de nivel scăzut, a intrat într-un depozit într-o noapte fatidică. În timp ce căuta ceva important de furat, Parker a fost atacat de ceea ce credea că este un bărbat într -o mantie roșie. De fapt, a fost un demon mistic. Parker a ucis creatura și și -a luat mantia și cizmele. El a descoperit curând că cizmele i -au permis să leviteze, iar mantia îl putea transforma invizibil.

Ce ai face cu o mantie și cizme de invizibilitate magică care te lasă să mergi în aer? Cu toții ne -am începe propriile imperii criminale, fără îndoială. Exact asta a făcut Parker, iar poliția l -a numit „capota”. Pe măsură ce credibilitatea sa a crescut, el a recrutat ticăloși superploate și a urcat rândurile criminale ale orașului New York.

CHEILE

Deși nimic nu a fost confirmat, volumul de îmbunătățire a zvonurilor capotei va avea un impact inevitabil la problemele sale esențiale. Iată câteva probleme pe care ar trebui să le vizualizați îndeaproape în timp ce așteptăm mult mai multe știri Ironheart.

Hood #1

Creat de scriitorul de benzi desenate Superstar, Brian K. Vaughn, Parker a apărut pentru prima dată în seria sa auto-intitulată în 2002. Aceasta a fost publicată sub Marvel Max Banner. Similar cu Vertigo -ul DC, Marvel Max le -a oferit creatorilor mult mai multă libertate de a explora povești și personaje, fără a adera neapărat la comploturile și evenimentele din principalele titluri. De asemenea, a fost destinat unui public adult cu teme mature și violență grafică.

În limitele Disney prietenoase cu PG, capota va fi redusă în comparație cu benzile desenate originale, dar ar trebui să-și păstreze în continuare caracteristicile de bază. Speculațiile sunt că omologul său MCU va fi conectat la ticălosul primului film Iron Man, Obadiah Stane.

Cu zvonurile vine un interes sporit pentru prima sa apariție. Înainte de a începe să se răspândească bârfele Ironheart, se zvonea că va apărea în Hawkeye. Acest lucru a inspirat prețuri mai mari pentru 9,8 gradate, vânzând până la 575 USD în ultimul an. Când nu făcea parte din acea serie de streaming, aceste valori au făcut un pas înapoi. În ultimele 90 de zile, a înregistrat o medie de 389 de dolari mult mai sensibili.

Invazie secretă #8

După ce și -a construit imperiul, capota a primit apartenența la versiunea malefică a Illuminati, Cabal, alături de Doctor Doom, Namor, Emma Frost, Norman Osborn și Loki. Aceste personaje și -au făcut prima apariție ca echipă în Secret Invasion #8 și ar juca în propriile titluri în timpul lui Dark Reign și Siege.

Dacă există chiar un indiciu că Cabal se dezvoltă în MCU, această problemă va fi adusă în fața liniei de colectare. Deoarece aproape nimeni nu urmărește Secret Invasion #8, 9.8 gradat a înregistrat o medie de doar 36 de dolari în ultimele 90 de zile.

Jefuind capotă

Nu există nicio garanție că Parker Robbins își va dona capota magică pentru Ironheart. Aparițiile sale comice nu se aliniază cu Riri Williams, iar cele două par a fi opuse. Acesta ar fi exact motivul pentru care Marvel Studios ar considera aruncarea capotei drept ticălosul emisiunii. În loc să aibă o altă versiune a Bătăliei CGI Iron Man/Iron Monger, capota ar oferi publicului ceva neașteptat. De asemenea, ar putea lega Riri de Doctor Strange, care a devenit eroul Linchpin în faza a patra.

Chiar dacă Hood nu se arată în Ironheart, el va ajunge în cele din urmă în MCU, așa că colectarea cheilor sale este o îndrumare solidă pentru investiții, indiferent.

Vrei mult mai multă acoperire Ironheart?

Să ne ocupăm de Ironheart

Confuzie cameo – Riri Williams

Ironheart: Următoarea vedetă a MCU

*Orice îndrumare de investiții percepută este cea a bloggerului independent și nu reprezintă îndrumări în numele GoCollect.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest1

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Să ne ocupăm de Ironheartwell, ce am spus? În urmă cu aproximativ un an, am scris o piesă despre Riri Williams/Ironheart, numindu -i „Următoarea vedetă a lui MCU”. Pentru că acea după -amiază fatidică din iunie 2020, nu numai că Ironheart a fost turnat în MCU (Dominique Thorne o va înfățișa), dar a fost și ea …
29 august 2021in „Benzi desenate”

Riri vs Kamala? Cine ai primit pentru viitor? Luna trecută, s -a confirmat că Riri Williams, cunoscut și sub numele de Ironheart, va primi propria sa emisiune de televiziune Disney+. Spectacolul este intitulat „Ironheart”. Nu există o dată de premieră confirmată pentru spectacol. Riri este binecunoscut pentru construirea propriului costum de fier și pentru a-l învârtinull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Filmele preferate ale lui Berkeley Place din 2014 (și cele mai puțin preferate ale mele!)
Next post Elementar, a verificat