Noua serie în desfășurare mozaic se învârte din Marvel acum! Inițiativa

Release Media – Venind în această toamnă, Marvel Comics continuă să spargă un teren nou, deoarece salutăm cel mai nou personaj în Fold -ul Marvel. Lansarea ca parte a viitoarei Marvel acum! Inițiativa, suntem încântați să anunțăm Mosaic #1-o serie nouă în curs de desfășurare a scenaristului și romancierului american, Geoffrey Thorne (Marvel’s Suprem Spider-Man) și artistul extraordinaire, Khary Randolph (Deadpool: The Gauntlet, Tech Jacket)!
„A spune că Morris va avea un drum lung și greu pentru a călători pentru a deveni erou este o subestimare”, spune redactorul șef al Marvel, Axel Alonso. „Într -un minut, Mosaic ține lumea în palma mâinii sale, următorul, el nu are absolut nimic, cu excepția puterilor care îl vor transforma într -unul dintre numeroasele personaje complexe ale Universului Marvel – puteri care, dacă nu sunt realizate corect, vor simți mult mai mult ca un blestem. ”

Mosaic se concentrează pe Morris Sackett – jucător de baschet profesionist și celebritate. Iubit de milioane, urât de coechipierii săi. Doar Morris este în secret altceva – ceva inuman. Intrarea în contact cu Mists Terrigen transformatoare a oferit lui Morris abilități noi spectaculoase. Implicat de capacitatea de a sari de la persoană la persoană ca o fantomă, Morris poate controla corpurile și amintirile celor pe care îi locuiește. Dar aceste noi abilități minunate vin cu un cost serios. Recunoscut ca un sportiv All-Star, Morris și-a lucrat întreaga viață de adult pentru a-și ridica corpul la forma fizică de vârf, dar după transformarea sa, corpul său viu nu mai este, iar Morris ar trebui să se bazeze acum pe alte corpuri pentru a supraviețui.

„Morris trece de la a fi unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume la a fi nimeni”, spune editorul executiv Nick Lowe. „Acum nu numai că trebuie să facă timp în trupurile oamenilor pe care nici măcar nu l -ar fi observat, ci și adânc în evenimentele Universului Marvel!”

Fanii dornici să se întâlnească cu Mosaic nu va trebui să aștepte mult – întrucât prima apariție a personajului se referă la magazinele de benzi desenate săptămâna viitoare în Inhumans #11. În plus, înaintea seriei sale în desfășurare, fanii pot experimenta o poveste de origine mozaică de 10 pagini de la Thorne și Randolph, care va fi disponibilă complet gratuită pe 6 august, în orice caz, Barnes & Noble Stores la nivel național, ca parte a evenimentului lor pop-culturat.

Mosaic #1 se referă la magazine de benzi desenate și dispozitive digitale din tot acest octombrie! Pentru mult mai multe despre Mosaic și Marvel acum!, Consultați Marvel.com.

Mosaic #1
Scris de Geoffrey Thorne
Artă de Khary Randolph
Cover de Stuart Immonen
Variant Cover de Khary Randolph
Vânzare în octombrie!

Pentru a găsi un magazin de benzi desenate lângă dvs., consultați www.comicshoplocator.com sau sunați la 1-888-comicbook.

Despre Marvel: Marvel Entertainment, LLC, o filială deținută integral a companiei Walt Disney, este una dintre numeroasele companii populare de divertisment din lume, dezvoltate pe o bibliotecă dovedită de mult de 8.000 de personaje prezentate într-o varietate de media Peste șaptezeci de ani. Marvel își folosește francizele de personaje în divertisment, licențiere și publicare. Pentru mai multe informații, consultați www.marvel.com

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Star Wars: The High Republic câștigă două noi serii, puteți acum să consultați copertele și să aflați mult mai multe despre Star Wars: The High Republic și Star Wars: The High Republic – The Blade, lansat la sfârșitul acestui an. Comunicatul de presă urmează: lansarea media – mai devreme astăzi la Star Wars Celebration Anaheim, fanii au aruncat o privire interesantă la ce este …
31 mai 2022in „Comiclist”

Noii mutanți vor sărbători 40 de ani de la septembrie, în septembrie, New Mutants #30 va sărbători cea de-a 40-a aniversare a echipei cu o problemă de dimensiuni uriașe. Urmează comunicatul de presă: lansarea media-În 1982, vizionarul X-Men, Chris Claremont și legendarul artist de benzi desenate Bob McLeod au lărgit miturile mutante cu prima dintre numeroasele cărți de spinoff X-Men: New Mutants. Introducand…
7 iunie 2022in „Comiclist”

Scarlet Witch este eroul de care avem nevoie în acest ianuariewanda Maximoff își deblochează potențialul maxim ca erou în noua sa serie în curs de desfășurare din ianuarie. Urmează comunicatul de presă: Release media-Vrăjitoarea Scarlet va reveni în ianuarie într-o serie de nouă seriale solo în desfășurare! Un nou capitol de ultimă generație pentru unul dintre numeroasele personaje iubite ale Marvel Comics, Scarlet Witch …
16 septembrie 2022in „Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Comiclist: Dark Equine Comics Noile versiuni pentru 01/02/2019
Next post Înveselește-te! Love and pom poms