Înveselește-te! Love and pom poms

înveseliți -vă! Love and Pom Poms este cel mai bun roman grafic pentru fanii Cult Classic Motion Picture, dar sunt un majorete.

Așa cum este scris de Crystal Fraiser și ilustrat de Val Wise, înveseliți -vă! este o romantică adolescentă dulce. Rezultatul nu este o surpriză; Nu vă faceți griji, există sfârșitul încântat. Abia acum, mulțumesc bunătate, nu este singura poveste despre o majoretă lesbiană. Sau singurul cu un personaj trans. Am parcurs un drum lung, în special în benzi desenate.

Annie este un singur geniu al cărui mamă o pune în echipa de majorete pentru a -și îmbunătăți aplicațiile de colegiu. Ea trebuie să învețe să lucreze cu ceilalți. Palul ei Beatrice (Bebe) este o fată trans care se luptă cu așteptările ridicate ale părinților și presiunea pe care o simte a fi cea mai bună reprezentantă a sexului ei. Trebuie să învețe să se ridice pentru ea însăși.

Există mai multe conversații idealizate, deoarece cei cu atitudine greșită sunt corectate, de obicei de obicei de Bebe. Chiar și mama lui Annie susține un discurs despre faptul că nu stereotipând majorete. O mare parte din acest comic este povestitor, nu arată, deoarece arta prezintă pur și simplu personaje vorbind. Pentru un comic despre un sport activ, există un număr neobișnuit de pagini care nu sunt altceva decât conversație.

De asemenea, mi -aș dori să avem mult mai multă idee despre cum se simte Bebe. Vorbește despre temerile ei, odată ce s -a încheiat suficient, dar nu am avut niciodată o idee despre ceea ce se întâmpla cu adevărat în cap. Cititorul este poziționat ca un observator, ca și cum ar fi savurați un film. Totul se mișcă atât de repede încât nu există prea mult timp pentru momente mai liniștite, reflectoare, interesante.

Asta duce la cea mai mare problemă a mea despre carte: nu este suficient de lung. La 120 de pagini, nu există suficient spațiu de departe pentru a se dezvolta treptat. Multe continuă, dar am vrut să petrec mult mai mult timp cu aceste personaje. Totuși, aceasta este o carte care își va găsi absolut publicul, cei care se vor bucura de o vârstă pufoasă, unde totul funcționează întotdeauna pentru cei mai buni. Cheerleading este o alegere grozavă a subiectului din acest motiv, deoarece este vorba despre încurajare și pozitivitate (în ciuda a ceea ce s -ar putea întâmpla în altă parte pe teren).

Înveselește-te! Love and Pom Poms urmează să fie pe 10 august în tipar (și pot fi precomandate acum de la magazinul dvs. de benzi desenate locale cu cod de diamante APR21 1831). Există un set de pagini de previzualizare postate la Comics Beat. (Editorul a furnizat o copie de revizuire digitală de dezvoltare.)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Amelia Reguli!: Indicarea vieții … și alte chestii de chestii se gândeau la a doua zi cât de greu este să păstrezi o serie de benzi desenate independente bune. Există lupte creative – cum te topi? Cum continuați să veniți cu idei bune? – și atitudinea publicului natural. adesea făcând „doar” un altul constant bun …

Crăciunul în Connecticutchristmas în Connecticut este filmul meu preferat de vacanță. Ori de câte ori o văd, îmi place mai mult. Din 1945, Barbara Stanwyck o interpretează pe Martha Stewart a generației, o scriitoare populară de revistă care își descrie întotdeauna ferma, delicioasele ei mese gourmet și soțul și copilul ei iubitor. Problema este că ea nu are …

Zilele uriașe nr. 23 Zona că fetele, în al doilea an de facultate, trăiesc în afara campusului, poveștile lui John Allison, Max Sarin și Liz Fleming sunt mai puțin despre hijinks de la colegiu și multe altele despre încercarea de a crește. Așa cum se arată aici de acea teroare a vârstei adulte, petrecerea de cină. Susan este bolnav și refuză …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Noua serie în desfășurare mozaic se învârte din Marvel acum! Inițiativa
Next post 12 motive pentru care o iubesc