Privește drept înainte

Apreciez romanele grafice care îmi oferă o altă experiență, una pe care altfel nu aș putea să o probez sau să o înțeleg. Aceasta este puterea de a privi drept înainte, povestea luptei lui Jeremy Knowles cu problema și tratamentul sănătății mintale (colectate de pe un webcomic pe care l -am menționat anterior).

Viața lui Jeremy pare normală pentru un protagonist de benzi desenate – este un artist, fără mulți prieteni, ales de bătăușii populari, cu o zdrobire asupra prietenei prietenului său, căreia este prea timid să -i spună chiar „salut”. Nu poate dormi și în curând începe să vadă lucrurile. Apoi alunecă peste linia dintre „deprimat” sau „deranjat” în „a avea nevoie de tratament profesional”.

Paginile sunt extrem de detaliate. Este genul de artă care spune povestea prin realism, stratificat cu simbolism care folosește calitățile speciale ale mediului pentru a ne arăta cum vede Jeremy lumea. Arta și viziunile sale se împletesc, ceea ce duce la conflictul artistului clasic: îngrijorarea pentru dacă tratarea problemelor sale va ucide și ceea ce îl face special, creativitatea sa.

Folosind explozia ocazională de culoare într-o carte în cea mai mare parte alb-negru, Elaine va adăuga un alt strat la temă. Halucinațiile lui Jeremy sunt într -adevăr mult mai interesante și mai vii decât orice altceva pe care îl vede (și noi prin el). Cu toate acestea, sunt și alte lumi. Uneori am fost pierdut, nu sunt sigur că am primit tot ceea ce intenționa autorul, un fel de anti, pe care puteam să -l simpatizez cu luptele lui Jeremy.

Nimic în afară de benzi desenate nu ar putea prezenta un astfel de portret autentic și simpatic, folosind mediul în sine – cum ar fi granițele panoului zimțat – pentru a indica starea sufletească (în schimbare) a lui Jeremy. Privește drept înainte poate fi cumpărat acum din magazinul dvs. de benzi desenate locale cu cod de diamante Aug13 0935. Se datorează la sfârșitul lunii octombrie. (Editorul a furnizat o copie de recenzie.)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Privește drept înainte abordează problema sănătății mintale în Graphic Novellook online direct înainte face ceva puțin diferit pentru webcomics-abordează o poveste dramatică de formă lungă, cu implicații din viața reală. Elaine Will a început Fâșia în urmă cu șase luni, iar ea descrie seria ei după cum urmează: Povestea se îngrijorează un elev de liceu pe nume Jeremy Knowles și își urmărește călătoria prin …

Ce ai mancat ieri? Volumul 14, nu mă grăbesc să țin pasul cu Fumi Yoshinaga’s Ce ai mâncat ieri? Seria – dar având în vedere că suntem într -un moment în care avem norocul să obținem un volum pe an, cred că este mai bine să -l salvez pentru a savura. La fel ca o mulțime de mese delicioase care sună Shiro pentru …

Explorarea Solfegemy a titlurilor de manga ale lui Fumi Yoshinaga și Shonen-AI continuă cu acest volum de sine stătător. Nu mi -a plăcut Solfege la fel de mult ca și Luna și sandalele, deoarece este mult mai standard în structură și personaje – un om gay mai vechi, bine stabilit, educă o persoană mult mai tânără în felul în care …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Clubul de carte: The Motion Picture
Next post Black Crown anunță noua serie Eutanauts și House Amok