Valiant, precum și Groupees, dezvăluie Valiant World Digital Bundle

Release Media-Valiant Entertainment este încântat să dezvăluie că și-a unit forțele cu Groupees, un unic pe internet, precum și platforma mobilă pentru distribuirea media cu social în timp real Caracteristici, pentru introducerea unui nou pachet digital, fără DRM, Pay-What You-Want-Want, de benzi desenate Valiant-cel mai mare oferit vreodată în istoria lui Valiant!
Începând de astăzi, pe 16 octombrie, numeroase titluri apreciate critic ale lui Valiant – de la creatori inspirați precum Joshua Dysart (soldat necunoscut), Matt Kindt (Mind Mgmt), Paolo Rivera (Daredevil), Jody Houser (Doctor Who), Robert Gill (Batgirl), Roberto, Roberto De la Torre (Iron Man), precum și multe altele-vor fi oferite pentru achiziționare pe site-ul Groupees pentru următoarele două săptămâni la prețuri de plată-ce-vă place! O parte din veniturile din toate vânzările vor sprijini Fondul de apărare legală de benzi desenate, o organizație non-profit care protejează drepturile de la Primul amendament ale persoanelor care fac, citesc, vând, precum și predau benzi desenate.

Clienții pot plăti minimum 5 dolari sau mai mult pentru a debloca nivelul originilor benzilor desenate, care include volumul 1 Tranzacții de credință, Bloodshot (2012), Harbinger, Unity, precum și Shadowman (2012), plus Valiant, precum și Book of Death !

Plătirea la nivelul nivelului fundamental de 10 dolari va debloca încă o nouă recoltă de prim-volume apreciate critic, precum și probleme unice, inclusiv Harbinger Renegade, X-O Manowar (2017), mânia eternă a războinicului, medicul care defensă de moarte Mirage, armele truc #0, Harbinger Wars 2: Prelude #1, precum și mai multe – plus orice este deblocat în nivelul originilor pentru o valoare de vânzare cu amănuntul integrată de 172 USD!

La nivelul următor, clienții pot debloca valabilul nivel pentru cel puțin 20 de dolari, precum și achiziționarea întregi de credință, Harbinger, Unity, Wrath of the Eternal Warrior, precum și multe altele – plus orice de la origini, precum și fundamentele fundamentale Tier, pentru o valoare integrată de 526 USD!

Și apoi, pentru 500 de dolari la World Tier, fanii pot bloca un set complet de întreaga colecție de benzi desenate Digital a lui Valiant – o valoare de vânzare cu amănuntul de 1.812 USD pentru puțin peste o treime din cost!

Cel mai mare contribuitor la pachetul Groupees va primi o pasă VIP Valiant gratuită la New York Comic Con 2019 – inclusiv două ecusoane din NYCC, locuri favorizate la toate prezentările de panou Valiant pe tot parcursul weekendului, un tur de lux al Valiant Sediul, precum și la cină cu Membri ai personalului harnic al lui Valiant, precum și al personalului calificat! (Călătoria, precum și costurile de cazare nu sunt incluse.)

În plus: Pe măsură ce se vând mai multe pachete, campania va funcționa, de asemenea, obiectivele Surprise Perk Stretch care deblochează și mai mult material gratuit pentru contribuitori la fiecare nivel!

„Suntem încântați să facem parteneriat cu Valiant Entertainment pentru a oferi această ofertă remarcabilă fanilor de benzi desenate”, a declarat Thomas Brooke, creatorul Groupees. „Ne place să credem despre promoțiile noastre de pachete ca evenimente unice pentru cartierul nostru, precum și fanii benzi desenate, precum și acest pachet Valiant World este un exemplu remarcabil, precum și un omagiu pentru angajamentul lui Valiant de a oferi înapoi fanilor săi, precum și a fanilor săi, precum și a fanilor săi, precum și a fanilor săi, precum și industrie.”

Valiant World Groupees Bundle va funcționa timp de două săptămâni, precum și se va încheia pe 30 octombrie, așa că nu ratați – mergeți la Groupees.com/ValiantUniverse pentru o linie remarcabilă de benzi desenate!

Despre Valiant Entertainment

Valiant Entertainment, o filială a DMG Entertainment, este o afacere de divertisment bazată pe personaje, care are, precum și controlează a treia cea mai mare bibliotecă de supereroi din spatele lui Marvel, precum și DC. Cu peste 80 de milioane de probleme oferite, precum și o bibliotecă de peste 2.000 de personaje, inclusiv X-O Manowar, Bloodshot, Harbinger, Shadowman, Archer și Armstrong, precum și multe altele, Valiant este unul dintre cei mai de succes editori din istoria istoriei Mediu de benzi desenate. Valiant creează în mod constant câteva dintre cele mai apreciate benzi desenate de pe piață, precum și a primit numeroase premii de piață, precum și premii, inclusiv un premiu Diamond Gem pentru editorul de benzi desenate ale anului. Pentru mai multe informații, consultați Valiant pe Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram, precum și Valiantantentertainment.com. Pentru produsul Valiant, precum și mai multe, consultați Valiantstore.com.

Despre Groupees

Groupees este un unic pe internet, precum și pe platforma mobilă pentru distribuirea media digitală, inclusiv jocuri, benzi desenate, cărți electronice, precum și muzică, cu caracteristici sociale în timp real, astfel încât indivizii să își poată împărtăși entuziasmul cu oameni cu gânduri similare din întreaga lume . Cu sediul în Portland, OR, SUA, echipa Groupees se întinde pe continente, precum și include experți pasionați cu fundaluri în jocuri, muzică, rețea socială, precum și tehnologie.

Despre Fondul de apărare legală a benzilor desenate

Fondul de apărare legală pentru benzi desenate este o organizație non-profit care protejează flexibilitatea la benzi desenate verificate! Munca noastră protejează cititorii, creatorii, bibliotecarii, comercianții cu amănuntul, editorii, precum și educatorii care se ocupă de amenințarea de cenzură. Ne ecranizăm reglementările, precum și dificultățile legislatnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Asta, asta și un alt lucru!
Next post Interviu: Erin Mehlos în următorul oraș