Digital Manga solicită fanilor să-și cumpere în prealabil pentru avansarea copiilor YAOI

Publicarea digitală a manga a dezvăluit o „precomandă/cerere pentru publicare Web-a-thon”. Practic, fanii pot primi copii de avansare ale titlurilor YAOI alese, angajându -se să cumpere luni în avans, plătind eficient cheltuielile de tipărire ale DMP pentru aceștia.

Singurul titlu dezvăluit până acum este cartea pe care o cerință este iubirea. Este aranjat pentru lansare la sfârșitul lunii ianuarie 2010, cu toate acestea, dacă DMP primește 3.500 de dolari înainte de sfârșitul lunii septembrie, acei pre-cumpărători vor primi cartea la sfârșitul lunii octombrie.

Dacă vor primi banii mai devreme, „cartea va fi tipărită, precum și copii vor fi trimise celor care au luat parte imediat la acest program.” Dacă nu primesc banii până la termen, atunci cartea păstrează data inițială a lansării, precum și cei care au comandat în prealabil sunt trimise cartea atunci.

Toate acestea sunt tratate prin PayPal, ceea ce mă face nervos. Există specifice asigură că protejarea clientului, cu toate acestea, acestea sunt frecvent limitate de timp, precum și cu o astfel de calendar de avansare, cumpărătorul poate pierde aceste valori mobiliare dacă ceva nu merge bine. Se pare că nu se menționează rambursări dacă cumpărătorul își modifică mintea. Sau dacă cineva se mișcă înainte ca cărțile să fie expediate? Brigid are câteva puncte suplimentare, despre fanii Yaoi fiind cel mai bun grup cu care să înceapă de la dedicația lor, precum și să se întrebe dacă calitatea înaltă va diferi.

DMP are motive să motiveze comanda directă de la ei – obțin costul complet de acoperire în loc să fie nevoiți să ofere jumătate din acesta distribuitorilor. La fel ca și presupunând că fanii dedicați ar putea descoperi că obținerea unei cărți preferate cu trei luni mai devreme merită să le legați banii pentru acea perioadă. Pe de altă parte, acest lucru pare un alt exemplu de impulsare a obligației asupra clientului: „Vrei? Pune -ți banii acolo unde îți este gura. ”

Ați fi pregătit să precomantați o carte anticipată în acest fel?

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

VIZ anunță sublimul Yaoi Manga Linethe cel mai mare editor de manga în limba engleză, Viz Media, a dezvăluit că introduc o linie (nu o amprentă, cu toate acestea un parteneriat) pentru a acoperi un singur gen de manga pe care nu le-au abordat încă: Yaoi (Boys ‘ dragoste). În parteneriat cu Libre Publishing, cel mai semnificativ editor japonez al Băieților Like Titles, precum și al …

Sublime Manga, linia Yaoi a lui Viz, oferă primele titluri pentru Salethe, primele patru cărți sunt acum oferite de la Sublime Manga, Viz’s Yaoi Manga Partnership dezvăluit în noiembrie. Două dintre seriale, soțul, luna de miere de Haruka Minami (anterior dezvăluită ca Dannasama la Mitsugetsuchu), precum și Pistols de Tarako Kotobuki, au al doilea volume în februarie (împreună cu un alt titlu, fără legătură, făcând …

Noile licențe de manga ale lui Kodansha au anunțat că acest weekend a fost Anime Expo, așa că Kodansha a făcut o serie de anunțuri. Vor scoate primul lor Yaoi (Love Boys ‘), precum și seria Yuri (fetele de dragoste), cu trei titluri care vin în ianuarie. 10 Dance de Satoh Inoue este despre „Regii Sala de Ball”, rivali atrași în fiecare altul. Hitorijime …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Action Lab Entertainment December 2014 Solicitări
Next post Bubbles & Gondola