Publicul, fanii și marketingul pentru femei

Întrebarea, „Pentru ce audiență are obiectivul de benzi desenate de supereroi?”, A fost de multe discuții (cel puțin, în jurul casei mele) săptămâna aceasta. Brian Hibbs, după ce a povestit o poveste iubitoare despre copilul său care face o capcană de leprechaun, pornește lucrurile să se gândească la ce fel de divertisment la domiciliu este potrivit pentru tânărul său de 7 ani.

În ciuda naturii eventual nechibzuite a unora dintre [plângerile lui Buddy Saunders], o cantitate remarcabilă din ceea ce a spus el a ajuns să devină rezonabil de adevărat – benzile desenate „mainstream” sunt cu adevărat inacceptabile pentru copii în aceste zile; În mod literal, nu pot să-l privesc pe copilul meu la cărțile noi din această săptămână până când nu le voi face pe deplin pe deplin și aceasta este o schimbare destul de drastică a mării din 1980-ceva și, probabil, nu este una în bine.

El continuă să vorbească despre specificul cu recentele DC Justice League și Green Arrow Comics:

Omoară grafică și dezmembrare grafică pe ecran, cu pulverizare de sânge peste tot … în mod clar, materialul avansat de „Justiție” nu mai este potrivit pentru copii, dar nu știu niciun adult care spun că asta doresc sau trebuie să vadă.

Nici eu. Aș dori să citesc mult mai multe benzi desenate de supereroi decât mine, dar toate sunt atât de violente, deprimante, lipsite de sens și de bucurie și lipsită de speranță. Dar atunci, sunt femeie, așa că asta mă face să mă facă ceva de neentitate atunci când se referă la numeroși editori de benzi desenate și la publicul pentru care își obiectivează. Valerie D’Orazio subliniază (link -ul nu mai este disponibil) De ce este o prostie, cu patru principii esențiale ale companiei care ilustrează modul în care femeile ar trebui să facă parte din piața dvs. țintă, dintre care două sunt: ​​controlează marea majoritate a cheltuielilor din SUA, Și „seducător”, vânzarea sexy le oprește.

Dar rețineți că sunt cumpărători inteligenți și, în unele cazuri, valoarea benzilor desenate nu este aparentă (linkul nu mai este disponibil). Kelly se gândește la această problemă, la timpul petrecut versus preț:

Voi arunca un roman grafic de 18 dolari sau voi tranzacționa în câteva ore și în timp ce sunt distrat, dintr -o dată am această carte în mână și o gaură de 18 dolari în buzunarul meu, fie din buzunarul prietenului Cine l -a cumpărat pentru mine. Am adus câteva dintre meseriile Buffy cu mine într-o escapadă de o săptămână și a trebuit să nu mai citesc, așa că nu voi fi făcut până la sfârșitul primei nopți. … Oricât de aproape pot spune că fiecare problemă nu este un „episod” complet și mă confrunt cu o săptămână sau o pauză comercială de o săptămână sau o lună. Sunt nerăbdător și am o atenție scurtă. … cu cărți sau probleme unice, mă simt „terminat” cu mult înainte să simt că este timpul să fiu terminat.

Nici măcar nu am discutat despre abuzul pe care îl confruntă adesea fanii, întrucât Melinda Beasi îi ia pe abuzatori la sarcină:

Cineva, vă rog să -mi discutați cum – într -un univers fannish plin de lucruri precum Lolicon, Yaoi, lenjerie de replică și truc fierbinte, toate venerate cu niveluri de obsesie atât de mare încât au un cuvânt special pentru asta – poate fi ceva în neregulă cu Fanii amurgului. Sunt prea obsedați? Sunt prea vocale? Sunt prea ciudate? Serios, oamenii te -ai uitat în jur la propriul tău fandom în ultima vreme?

Sigur, fetele adolescente se obosesc peste lucruri pe care le iubesc. La fel și băieții tineri adolescenți și adulți de toate vârstele și tipurile. Poate că am putea găsi cu toții confort în asemănările noastre, în loc să încercăm să ne facem să ne simțim mai bine, urând pe altcineva?

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Fetele descoperă vrăjitorul sexual, o grămadă de comentatori online au vorbit despre modul în care ghidul despre cum să-și obiecteze femeile. La început, tot acest hoo-hah mi s-a părut mai degrabă ca personajul lui Claude Rains din Casablanca: „Sunt șocat, șocat să aflu că jocurile de noroc se întâmplă aici!” Cine nu știe că vrăjitorul este vizat …

Superhero Comic Reader Statswhen Am lucrat la DC Comics la mijlocul anilor 90, am avut acces la studiile cititorilor pe care i-au comandat. Înainte de a ajunge la date, iată avertismentele. 1. Aceste cifre datează din 1995. multe s -au schimbat pentru că atunci. Au făcut studii anterioare în 1990 și 1992 și s -au bazat pe …

Wolverine: Prodigal Sonwolverine, super -eroul Marvel Comics cu trecutul misterios și factorul de vindecare magică, a fost reinventat ca un artist marțial adolescent singur în Wolverine: Prodigal Son. Această adaptare în stil manga are povestea lui Antony Johnston și Art de Wilson Tortosa. Logan este cel mai bun din clasa sa la telecomandă …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Petrecerile de lansare Avengers vs X-Men Start Tomorrow
Next post Dincolo de hype … Noile benzi desenate din epoca bronzului care se deplasează pe piață