Action Lab Indicații Nou Contract de distribuție cu Diamond

Release Media-Diamond Comic Distribuitor (DCD), cel mai mare furnizor de benzi desenate din limba engleză, este încântat să dezvăluie contractul de furnizare semnat reînnoit cu benzi desenate, precum și carte grafică Editura Action Lab Entertainment. Contractul permite DCD drepturile de a continua să distribuie doar noile versiuni de benzi desenate ale Action Lab, precum și romane grafice către piețele de carte din întreaga lume, inclusiv magazine de benzi desenate, librării, biblioteci, precum și alte magazine de produse de masă.
„Ne uităm cu nerăbdare la un viitor de succes, în timp ce continuăm conexiunea noastră cu Action Lab Home Entertainment distribuind publicațiile lor în cartea noastră, precum și cu piețele directe din întreaga lume”, a declarat vicepreședintele Diamond de achiziție, John Wurzer. „Action Lab publică o serie de benzi desenate, precum și romane grafice pline de povești pentru care publicul de toate vârstele să se bucure, precum și că privim înainte să aducem aceste publicații la vânzători, precum și clienții lor.”

„Toți cei de la Action Lab ar dori să le mulțumească lui Diamond pentru sprijinul continuu pentru a pune cărțile noastre în mâinile fanilor din întreaga lume, precum și credința în obiectivul de acțiune de a publica titluri de înaltă calitate, precum și de înaltă calitate în toate genurile din industria benzi desenate ”, a declarat CEO -ul și editorul Bryan Seaton al Action Lab.

Clienții care doresc să precomandă titlurile de laborator de acțiune ar trebui să ia legătura cu retailerul lor regional sau să descopere un magazin de benzi desenate lângă ei pe www.comicshoplocator.com.

Despre Action Lab Entertainment- dezvoltat în 2010 cu funcția de a-și acumula talentele colective într-o singură entitate puternică, membrii Action Lab Home Entertainment au numeroși ani în publicarea multimedia, design, precum și afaceri. Prima lor lansare, Fracture, a fost finanțată efectiv cu Kickstarter, precum și pentru că atunci și-au continuat obiectivul de a crea divertisment de înaltă calitate, care se întinde pe genuri. Deoarece formarea sa, premiile pentru A.L.E continuă să se dezvolte zilnic. Printre titlurile sale mult mai proeminente se numără toate materialele de vârstă, precum Eisner, Glyph, Shel Dorf Premiul, serialul nominalizat la Princeless, NFL Rushzone (bazat pe serialul de televiziune Nickelodeon), Molly Danger al lui Jamal Igle, hitul de hit al artistului/ scriitorului Jeremy Dale, Skyward, la fel de bine În calitate de Gayle Middleton (My Bit Pony, cel mai mic magazin de animale de companie) vamplete monstruos. Vizitatorii maturi de la Action Lab Imprint Action Lab Risk Zone continuă să împingă plicul de benzi desenate Entertainment cu titluri la fel de diferite ca teoria EHMM, precum și Dan Mendoza, deasupra celei mai bune comedii de groază Zombie Tramp, Aflict final, precum și Bo, plushy gangsta.

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Frank Miller oferă indicații O ofertă de distribuție specială cu DiamondDiamond Comic Distribuitori a semnat un contract special de distribuție cu Frank Miller Presents. Urmează comunicatul de presă: Release Media-Diamond Comic Distribuitori, cel mai mare furnizor de benzi desenate în limba engleză, romane grafice, precum și mărfuri de cultură pop, este încântat să dezvăluie că a semnat un contract de distribuție cu Frank …
6 mai 2022in „Comiclist”

Autoritatea de clasificare colectabilă obținută de Diamond DistributionDiamond Comic Distribuitori a dezvăluit achiziționarea Autorității de Gradare Colectabilă (CGA). Urmează comunicatul de presă: Release Media-Diamond Comic Distribuitori (DCD), cel mai mare furnizor de benzi desenate în limba engleză, romane grafice, precum și mărfuri de cultură pop, a dezvăluit astăzi achiziționarea de autoritate de clasificare colectabilă (CGA), operator al operatorului binecunoscutul …
13 octombrie 2021in „Comiclist”

Rich Johnson lucrează acum pentru Diamond Book Distributorsrich Johnson s -a alăturat Diamond Book Distributors în calitate de vicepreședinte, Sales, precum și dezvoltarea companiei. Urmează comunicatul de presă: Release Media-Diamond Book Distribuitors (DBD), o divizie a Diamond Comic Distribuitor, cel mai mare furnizor de cărți de benzi desenate în limba engleză, romane grafice, precum și produsul asociat al culturii pop la nivel mondial, anunță astăzi că Rich Rich Johnson …
21 aprilie 2022in „Comiclist”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Bubbles & Gondola
Next post Albumul săptămânii: Somebody’s Knocking by Mark Lanegan