Bubbles & Gondola

Meditația de vis a lui Renaud Dillies asupra imaginației, precum și descoperirea valorii în viață nu este înțeleasă atât de mult decât a cedat.

Charlie The Mouse este un scriitor, precum și chitarist, precum și cum se deschide cartea, ne spune exact cât de minunată este viața lui solitară. Este la fel de protestat la fel de mult, de parcă ar încerca să se convingă pe lângă noi. Orașul său se pregătește pentru un carnaval, precum și acel eveniment îl scoate din garta sa pentru a interacționa cu un muncitor de girafă.

Charlie este blocată în scrisul său, ceea ce duce la o trecere de către un albastru care se numește Mister Solitude, care se angajează să apară ori de câte ori Charlie se simte singur. Evenimentele în spirală rapidă și mai ciudat, pe măsură ce o călătorie cu roata Ferris se transformă într -o călătorie care mi -a amintit de munca lui Winsor McCay în logica sa de vis.

Mai târziu, merge la o cină de gospodărie, caută un costum pentru festivități, precum și lupte cu el însuși. Cercurile albe ale capului lui Charlie sunt simple, oricât de atrăgătoare, atrăgând viziunea cititorului pentru a menține personajul ca punct vizual central. Cercurile sunt un stil pe tot parcursul, de la bule de săpun până la călătoria la soare până la fereastra asemănătoare cu portul pe care o privește.

Paginile Bubbles & Gondola sunt în principal grile cu șase panouri, ceea ce face ca pagina ocazională cu un singur panouri să fie cu atât mai impresionantă pentru metoda pe care o deschid, precum și pentru imaginile cheie prezente. Preferința mea este cerul nocturn plin de artificii în timpul sărbătorii. În alte momente, combinația (culorile sunt de Christophe Bouchard) este în principal trandafir, rugină, portocaliu, precum și maro, oferind o altă senzație de lume (aproape marțiană) amestecată cu un semnificant al memoriei decolorate.

În mod normal, o poveste despre exact modul în care un artist ameliorează este blocat este la fel de bine auto-indulgent pentru gusturile mele, cu toate acestea, aceasta devine ceva alternativ la o călătorie cu medicamente. Citind cu aceste imagini, mă simt de parcă există un nivel întreg de sens pe care nu îl primesc, sau poate că sunt de așteptat să aduc propria mea interpretare la câteva dintre aceste imagini, precum și la întâlniri. Aceasta nu este o reacție slabă; Nu sunt eliminat de asta. În schimb, poate este doar cel mai mult pentru artistul însuși, precum și dacă împărtășim câteva dintre aceleași emoții, bine sau, dacă nu, bine, un mouse de animație este amuzant.

NBM a publicat o scurtă previzualizare. (Editorul a furnizat o copie de evaluare.)

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Tumblr

Postări asemănatoare:

Vrăjitoarea Boymolly Knox Ostertag oferă o poveste în timp util într -un cadru fantezist. Ea a ilustrat anterior Războinicul Shattered, cu toate acestea, cred că aceasta este prima sa lucrare de formare lungă atât compunând, cât și desen. Băiatul vrăjitoare ne arată exact cum adolescentul Aster nu se formează. În gospodăria lui de magi, femeile sunt vrăjitoare și …

Heartstopperalice Oseman Heartstopper este o romantică absolut minunată de vârstă între școlarii britanici. Charlie este un alergător, precum și bateristul, înțeles a fi gay. Nick este echivalentul uman al unui Golden Retriever, un jucător de rugby, precum și al unui tip zilnic. Ei satisfac atunci când sunt repartizați împreună în clasă, precum și stabilesc un neașteptat …

Gemma Boveryposy Simmonds a luat complotul Madame Bovary, precum și a reimaginat-o la sfârșitul anilor 90, folosind personajele ei pentru a comenta nemulțumirea, manipularea emoțională, precum și confruntarea cu cultura. După cum se deschide Gemma Bovery, Raymond Joubert, regional Normandy Baker, ne spune că Gemma Bovery este mort. Apoi povestește viața ei prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Digital Manga solicită fanilor să-și cumpere în prealabil pentru avansarea copiilor YAOI
Next post Action Lab Indicații Nou Contract de distribuție cu Diamond