Gail Simone, precum și partener de acoperire a asigurărilor pentru călători pentru comic de conducere distrasă

Gail Simone a scris o serie de cărți de benzi desenate esențiale. Cu toate acestea, puțini au o motivație la fel de esențială ca una pe care a dezvăluit -o anul trecut. În timp ce se cuprinde într-un fir de Twitter, Gail Simone, precum și acoperirea de asigurare a călătorilor s-au reunit pentru a crea „povestea neterminată” a lui Zaadii Tso, aka Z-Hawk.

Gail Simone, precum și călătorii Acoperire de asigurare Comic despre conducerea distrasă

În 2015, Zaaditozhon „Zaadii” TSO a fost într-o eroare de cumpărare cu mama sa Rachel, precum și cu fratele său de 8 ani Bahozhoni. În timp ce trio -ul mergea înapoi la mașină, un șofer distras i -a lovit. Neplărierea a declanșat răni majore atât la Rachel, cât și la Bahozhoni. Cu toate acestea, Zaadii, în vârstă de 3 ani, a fost tras sub roți. Paramedicii l -au grăbit spre UCI pediatrică, unde a murit ulterior tânărul băiat.

Dar asta este doar o parte din povestea lui Zaadii. Nu este începutul sau mijlocul, în care un băiat tânăr plin de spirit îi place să joace supererou. La fel ca și pentru familia sa, Gail Simone (care a compus ceea ce am crezut că a fost cea mai bună alergare Batgirl), precum și asigurarea călătorilor, nu este sfârșitul. Cu seria lor „povestea neterminată”, activitatea de acoperire a asigurărilor își propune să spună povestea oamenilor ale căror vieți au fost scurtate de conducerea distrasă. Acești oameni au avut mult mai multă viață la online, precum și atât de mult pe care l -ar fi putut face. Cu Parteneriatul călătorilor cu artiști precum Simone, afacerea aduce acele povești pierdute la viață. Funcția generală a videoclipurilor, precum și arta, pe lângă memorializarea celor luate, este să se precizeze împotriva pericolelor conducerii distrase.

X

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 secunde de 12 minute, 40 de secunde

Trăi
00:00
12:40
12:40

În infinit, Zaadii devine Z-Hawk: Superhero noaptea, avocat de mediu de zi

Fiecare supererou are nevoie de o poveste de origine (imagine prin asigurarea călătorilor)

Cu contribuția din familia lui Zaadii, călătorii „au decis să spună o poveste Zaadii, povestea lui neterminată, în stilul pe care i -a plăcut atât de mult … o poveste de supereroi”, așa cum a spus Simone. Apoi, afacerea s -a apropiat de Simone, care a fost de acord să compună povestea după ce a vorbit cu Rachel. După cum afirmă Simone în firul ei de Twitter, a avut un simț al băiatului. Se simțea ca și cum ar fi înțeles practic. Sau cel puțin, l -a înțeles suficient pentru a -și compune povestea. (Jim Calafiore a desenat arta, apropo, pentru comic.)

Deci, într -un viitor nelimitat, Bit Zaadii crește la fel de mult ca un erou în mult mai multe metode decât una. Băiatul tânăr căruia îi plăcea supereroii, precum Batman, devine unul. Cu toate acestea, nu i -a plăcut doar supereroii. Îi plăceau animalele, precum și lumea naturală, așa că în acest viitor prevăzut, este un avocat de mediu. Nu încetează niciodată să combată pentru oamenii săi sau pentru ceea ce este corect. Nu este viitorul pe care Zaadii l -a obținut, însă este unul pe care l -a meritat.

Puteți verifica întregul Zaadii: The Legend of Z-Hawk Comic pentru total gratuit pe site-ul călătorilor. De asemenea, puteți vedea site -ul pentru Fundația Zaadii, precum și să luați gajul de a încheia conducerea distrasă.

Imagine prezentată prin asigurarea călătorilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Interviu: John Arcudi pe Dark Horse’s Dead Inside
Next post Se pare că Gemma Chan izvorăște etern Landing necunoscut în filmul Big MCU