Coloana KC: Astăzi! Sau în timp ce portofelul meu plânge ușor …

, acest post este depus sub:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri și coloane

KC cosmic. Artă de Stuart Immonen.

de KC Carlson

Acest lucru se întâmplă întotdeauna: oricât de mult încearcă diverșii editori să spaționeze lucrurile, din când în când, portofelul tău este lovit doar în ziua de benzi desenate. Și singura dată când puteți prezice cu adevărat că se va întâmpla sunt cele două săptămâni chiar înainte de San Diego Con și câteva săptămâni înainte de Crăciun (și apoi practic nimic pentru o săptămână sau trei). Nu există nimic asemănător unei industrii previzibile – desigur, ci doar cinci săptămâni din 52 …

Am una dintre acele săptămâni săptămâna aceasta. Kilometrajul dvs. poate varia.

Acei #&@$*%$ mutanți!

Volumul Uncanny X-Men Omnibus 2. Cover de John Byrne & Terry Austin.

Aștept cu nerăbdare să citesc Volumul 2 Uncanny X-Men Omnibus, care colectează (Uncanny) X-Men #132-153 și mână de ciudăți legate de mutant, inclusiv X-anuali, Avengers anual #10 (Michael Golden Art Art !), Marvel Fanfare #1-4 (Art by Golden, Dave Cockrum și Paul Smith), Marvel Team-Up #100 (curios dacă colectează ambele povești, una desenată de Frank Miller-cu viitoarele personaje New Mutants- și celălalt de John Byrne), Bizarre Adventures #27 (numărul All-Men) și Phoenix: The Untold Story. Dacă știți care este ultimul lucru, atunci știți și ce poveste clasică în acest moment din acest onmibus. ) Amorțirea „Zilele viitorului trecut”, baza pentru filmul mutant din această vară cu același nume.

Volumul Omnibus X-Men Uncanny 2. Acoperire de Stuart Immonen.

Alte lucruri interesante aici: Kitty Pryde! Emma Frost! Prima aventură solo a lui Wolverine! Debutul Frăției Mystique a mutanților răi! Și o poveste cu două finaluri diferite, una publicată oficial și una nu! Și motivele pentru care! Cea mai mare parte a cărții este de Chris Claremont, John Byrne și Dave Cockrum, cu o mulțime de surprize artistice. Disponibil cu două coperte diferite, una cu coperta clasică originală pentru Uncanny X-Men #137-originalul de John Byrne și Terry Austin-sau remake-ul din 2014 de actualul artiști all-men X-Men Stuart Immonen și Wade von Grawbadger. (Votez Stuart! Am deja o mulțime de copertă originală din colecția mea.)

Vrei să spui că au publicat un comic al Justice League care nu s -a concentrat pe Superman și Batman?!?

Justice League of America Omnibus Volumul 1

Greu de crezut în zilele noastre, dar adevărat. Cele mai vechi aventuri ale Justice League of America – colectate săptămâna aceasta în Justice League of America Omnibus Volumul 1 – prezintă foarte mic Om of Steel sau Darknight Detective, deoarece, respectiv, editorii lor (Mort Weisinger și Jack Schiff) nu le -au dorit să fie supraexpuse. Imaginează -ți … în acel moment al istoriei, Superman a apărut în cinci titluri de benzi desenate (șapte dacă contați Superboy) și Batman doar trei. ) Universul clasic Silver Age DC. Acestea sunt poveștile – mai mult decât majoritatea – care ne arată cum funcționează cu adevărat universul DC, prin modul în care personajele sale (în special Flash, Green Lantern, Wonder Woman, Aquaman și Martian Manhunter) lucrează împreună.

Prima apariție a Justice League of America din Brave and the Bold #28.

Editat de legendarul Julie Schwartz, aceste 33 de povești cu lungime completă (de la The Brave and the Bold #28-30 și Justice League of America #1-30, publicate inițial din 1959 până în 1964) sunt scrise de Gardner Fox și creionate de Mike Sekowsky cu cerneluri de Bernard Sachs, din zilele în care creatorii s -au blocat cu seria lor! Fanii artei vor dori să studieze numeroasele copertine iconice JLA de Sekowsky și mereu remarcabil Murphy Anderson, care i -a certat pe toți, precum și creionul aproximativ jumătate dintre ei. (Acestea sunt cele care trebuie să studieze cu adevărat!)

Justice League se luptă cu sindicatul crimei în Justice League of America #30

În cadrul cărții, veți întâlni legendarul revenire a Societății de Justiție din anii 1940 (care, lumea reală, a inspirat crearea JLA) și puteți citi primele două dintre poveștile anuale ale echipei din 2 părți ale echipei (una dintre Cele mai îndrăgite părți ale epocii de argint). Mulți dintre răufăcătorii memorabili și iconici ai DC apar și în acest volum, printre care Aliens Despero, Kanjar Ro, Starro cu aspect prost, dar minunat, Conqueror și extratereștrii de la Appelax (care figurează în mod proeminent în prima serie de lungă durată de JLA povești de origine); oameni de știință răi profesor Ivo (cu Amapo), Doctor Destiny și Amos Fortune; și vrăjitorul Felix Faust. Multe dintre supraveghetorii obișnuiți ai membrilor JLA din propria serie OCCasional provoacă probleme, dar echipa câștigă, de asemenea, o parte din dușmani costumiți cu introducerea Dr. Light, Queen Bee și sindicatul crimei de pe Earth-3 (Evil Dopplegangers of the JLA „Big 5”-Superman, Batman, Flash, Flash , Green Lantern și Wonder Woman). Majoritatea acestor dușmani temători apar încă din când în când după toți acești ani!

Justice League of America #14

Stabilind o altă nouă tradiție, noii membri se alătură periodic echipei, cu Green Arrow în numărul 4 și Atomul în numărul 14. Personajele nu au la fel de multă personalitate aici ca în benzi desenate moderne, dar veți fi fascinați să priviți înapoi la modul în care Fox și Schwartz creează perechi interesante de personaje și puteri atunci când echipa trebuie să se împartă în grupuri mai mici pentru a acoperi mai mult teren. La un moment dat, există o femeie ciudată Batman/Wonder Woman pentru a urmări mai ales.

La aproape 900 de pagini (și aproape 6 kilograme!) Din cele mai iconice super-eroice ale DC, pentru mulți cititori, Universul DC a început aici! Dacă nu vedeți această carte în magazinul dvs. de benzi desenate – cereți -o!

Familiat … dar diferit!

Superman: ziarul din epoca argintii Volumul 2 Volumul 2

În această săptămână este, de asemenea, al doilea volum remarcabil al Superman: ziarul Silver Age Dailies Volume 2, care acoperă anii 1961-1963. Această carte este un plus fascinant pentru Superman Lore, deoarece aceste povești sunt versiuni diferite ale celor inițial în benzile desenate – cu excepția scrisului și desenat de diferiți creatori și produse în stilul și formatul benzilor de ziare Daily (adică, trei sau patru panouri A a zi). Co-creatorul Jerry Siegel face re-scrierile și Wayne Boring, iar Stan Kaye sunt noii artiști, reluând povești de la benzi desenate inițial de Bill Finger, Edmund Hamilton, Leo Dorfman, Curt Swan, Al Plastino, Kurt Schaffenberger și Siegel și Boring pe ei înșiși ! Este o valoare completă de doi ani de povestiri alternative Superman! cat de tare e asta! 288 de pagini, de la oamenii minunați de la IDW și Biblioteca de benzi desenate americane.

Doar faptele, doamnă!

Fișiere de fapt Marvel #34

De asemenea, primesc o mulțime de probleme ale fișierelor de fapt Marvel. Aceasta este o publicație britanică de la Eaglemoss – aceiași oameni care publică colecția clasică Marvel Figurine și colecția de șah DC. Este o revistă destul de interesantă, deoarece este concepută pentru a fi despărțită și asamblată într-un liant cu trei inele. În ceea ce privește conținutul, este o combinație de bios și pagini de fapt pe toate personajele Marvel, echipe, puteri, gadgeturi și istorie (adesea explicate de ERAS). În plus, există informații despre Marvel „Lumea reală”, cum ar fi medii despre artiștii și scriitorii benzilor desenate, precum și discuțiile despre continuitatea benzilor desenate.

Fișiere de fapt Marvel #9

În cea mai recentă problemă pe care o am (#9), există articole de două pagini (față și spate) pe ambele văduve negre, Norman Osborn/Green Goblin (cu alte două pagini pe a fi directorul său Hammer, care a afectat întregul MU ), Reed Richards, anii 1990 Fantastic Four History Repere, linii de personaje ale Factorului X-Factor, condus de Forge și X-Men Blue and Gold Teams United, o istorie de publicare a vieții reale a Spider-Man Evolution II (The Clone Saga ), Alpha Flight, Frankencastle (The Punisher) și o parte a unei istorii a lui Wolverine cu X-Men. Lucruri tehnologice precum The Punisher War Van și Modok obțin pliuri cu două pagini pentru scheme și istorie. Sunt prezentate și mici reflectoare (și fotografii) ale lui Gil Kane, John Byrne și Rick Remender. Potrivit Eaglemoss, ei intenționează să publice 100 de probleme din seria obișnuită și vor oferi periodic noi lianți gratuit.

Marvel Fact Files Thor Special

Toate aceste pagini pot fi eliminate cu ușurință din legarea de lipici a revistei, pentru a fi organizate într-una dintre cele șase categorii majore din Binder: Avengers, X-Men, Fantastic Four, Spider-Man, Marvel Knights și Real Marvel. Capacul frontal interior explică în detaliu unde aceste pagini merg în liant, în relație cu alte pagini. Întregul pachet este cam la fel de geek și cool – mai ales dacă îți place să cercetezi fapte Marvel. În plus, din moment ce Eaglemoss este deja cunoscut pentru cifrele lor impresionante, există ocazional probleme speciale care evidențiază un singur personaj (Thor, Wolverine și Captain America au anunțat până acum), iar fiecare număr (deși mai scump) include o figurină a personajului prezentat .

Fișiere de fapt Marvel #22

În Marea Britanie (unde este publicată această revistă), este disponibilă săptămânal, dar aici, în state, se pare că este livrat în bandă, așa că, de obicei, obținem aproximativ patru probleme în aceeași săptămână aproximativ o dată pe lună. Cu excepția faptului că nu am primit probleme de ceva vreme. Așadar, sosirea în caseta mea de reținere săptămâna aceasta (se presupune) sunt douăsprezece probleme ale revistei (#11-22), toate ajungând în aceeași zi. După cum puteți ghici, nu sunt prea mulțumit de acest lucru, deoarece acestea au un preț de acoperire la 6,00 USD fiecare. (Mulțumesc bunătate că sunt reduse prin Westfield.) Sper de fapt că voi primi cu adevărat paisprezece probleme în această săptămână, întrucât Diamond ne-a scurtat pe numărul 10, iar numărul 1 a fost ordonat înapoi de la Diamond încă de la începutul anului și a promis să ajungă din martie. (I„Mi s-a spus că problema vine cu foile de liant și divizor cu trei inele special concepute pentru serie-deși site-ul Eaglemoss” indică faptul că liantul inițial a venit cu numărul 2, iar divizoarele au venit cu numărul 3, așa că nu știu Ce să mai crezi.)

Îmi imaginez că fișierele de fapt Marvel trebuie să fie mult mai distractive în Anglia, unde iese de fapt săptămânal. Obținerea de trei luni de probleme în aceeași zi nu este modalitatea ideală de a experimenta această publicație. În plus, datorită lipsei de urmărire a lui Diamond, s-ar putea să nu primesc niciodată problemele mele lipsă (sau liant). Este greu să ai o singură sursă de distribuție pentru aceștia în Statele Unite, EalMoss oferă abonamente la revistă (plus cadouri gratuite), dar nu în America.

Împușcat prin portofel și ești de vină …

Doar aceste patru articole totalizează peste 300 de dolari cu amănuntul. Și nici măcar nu am discutat despre floppii săptămânale … dar de fapt nu sunt atât de supărat, deoarece aceste articole vor fi frecvent privite și părți prețuite ale colecției mele, care a fost începută pentru prima dată când aveam cinci ani. Dar – oh, șocul autocolantului!

__________________________________

KC Carlson: Portofele mai slabe prin colectarea benzi desenate. Mă gândesc la tine, Mike McAvennie!

Westfield Comics nu este responsabil pentru lucrurile stupide pe care le spune KC. Mai ales acel lucru care te -a iritat cu adevărat.

Copertine de benzi desenate clasice din baza de date Grand Comics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Beauology 101: gospodărie sau uitată
Next post A Voice in the Dark Anulat