Regenerarea DC reexaminată remedial

Această publicație este depusă la:

Pagina principală evidențiază,
Interviuri, precum și coloane,
Recenzii despre produse

KC Carlson

O coloană KC de KC Carlson

DC World Rebirth: The Deluxe Edition

Versiunea recentă de copertă hard (altfel înțeleasă ca ediția de lux) a DC World Regeneration Special este o prezentare/pachet destul de bun „Deluxe”. Cu toate acestea, dacă doriți să judecați pentru dvs., iată o serie utilă a conținutului (dincolo de povestea fantastică de Geoff Johns, Gary Frank, Ethan Van Sciver, Ivan Reis, precum și Phil Jimenez, desigur):

O introducere a președintelui DC Home Entertainment Diane Nelson (prima sa pentru companie).

Reproduceri ale tuturor variantelor copertine, pe lângă opera de artă promoțională aleasă.

Adnotări care dezvăluie prevederea secretului major al poveștii.

Stiluri majore de personaje noi, introduse mai întâi chiar aici (cu adnotări), inclusiv:

Batman de Greg Capullo

Superman de Patrick Gleason

Wonder Lady de Tony S. Daniel

Nightwing de Javier Fernandez

Superboy de Jorge Jimenez

Donna Troy de Brett Booth

Wally West Flash de Brett Booth

Aquaman de Brad Walker

Săgeată verde de Otto Schmidt.

Stilul lui Brett Booth pentru Donna Troy.

Un plus ascuns este că cartea este tipărită pe hârtie cu un stoc mai greu decât comicul original, care este mult mai receptiv la colorarea fină de Brad Anderson, Jason Wright, Gabe Eltaeb, precum și Hi-Fi.

(Oarecum mult mai deranjant este adevărul că „Eltaeb” este „Beatle” scris înapoi. Ce se întâmplă cu asta? De asemenea, „Hi-Fi” este, de asemenea, un vechi sistem de zgomot pe care l-am folosit pentru a juca recorduri Beatles! Înțelegeți cine a îngropat Paul? … Nu există suficiente teorii ale conspirației la DC în aceste zile, fără asta …?)

Și atunci există povestea reală …

O acoperire a variantei de regenerare a lumii DC

Pentru cei care caută mult mai multe despre povestea reală, am examinat -o mai întâi în luna mai, precum și puteți verifica aici.

După ce am verificat cel puțin 100 de benzi desenate private private de regenerare a DC, deoarece atunci pot afirma sincer că am înțeles amândoi ceea ce se întâmplă acolo mult mai bine decât anterior, precum și sunt mulțumit că titlurile de curent continuu sunt atunci când sunt din nou în rutina mea Citirea Stack. În plus, citesc mult mai mult, la fel de mult mai multe dintre ele în aceeași săptămână în care sunt publicate (ceva ce nu am mai făcut în mod obișnuit de ani de zile), precum și să mă bucur de o mare parte din ei. Acordat, încă nu citesc 100% pe linie. (Prea numeroase titluri Batman încă mă fac să vreau să ies în pădure, precum și să pumniți cu adevărat lilieci – de când creatorii online, la fel de departe).

Dar nu orice este perfect … încă. Recuperarea regenerării DC World tocmai recent mi-a amintit de ceva ce cel mai probabil DC nu este încântat de mine. Au tachinat tot felul de lucruri nemaipomenite într-o singură lovitură originală pentru a ne face fără suflare în așteptare … Cu toate acestea, dacă nu am ratat ceva, nici măcar nu s-au apropiat să plătească niciun tip de indicii. Sunt destul de sigur că nu sunt singur în a crede că o plată (sau trei) ar trebui să apară relativ curând … precum și mult mai bine să merite așteptarea!

_______________________________________

KC Carlson Sez: Aaaaannnnnnndddddd … sunt (mai ales) chiar aici pentru 2016 !!! Roger, cel mai probabil, mă va face să fac un fel de piesă de an în revizuire pentru acea săptămână limbo între Crăciun, precum și Anul Nou (presupunând că o fac prin unitatea mea anuală de 2.000 de mile). Bună, Beau! mult mai bine pregătește -te pentru unul dintre acele prânzuri cu adevărat lungi …

Westfield Comics nu este responsabil pentru lucrurile mut pe care le spune KC. în special acel lucru care te -a iritat cu adevărat. Ca exact cum m -a iritat în principal 2016 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Weekend -urile sunt pentru single -uri cu Steve Earle, Depeche Mode, precum și Rosie Tucker!
Next post Markley’s Febned Brain: Past and Future