Aclam de la Maximum Carnage#1

Plătește să colectezi acele benzi desenate promoționale gratuite, mai ales dacă ai egalitatea maximă a jocului video#1.

Începând cu anii ’70, companiile s -au asociat cu comic editori pentru a -și comercializa produsele. Au existat reimprimări ale benzilor desenate de acțiune #1 care au venit odată cu achiziționarea unui sac de dormit sau a unui borcan cu unt de arahide. Asta nu mai vorbim de comicul Spider-Man pe care l-ai fi putut obține cu tot detergentul de rufe.

Unul dintre cele mai dorite dintre toate benzile desenate promoționale este carnavalul maxim #1. Publicat în 1994, aceasta a făcut parte din campania de marketing pentru jocul video maxim de Carnage de aclamare. Comicul a reimprimat povestea de la Spider-Man Nerestrict #1 și a fost inclusă la achiziționarea jocului.

În anii 90, nu a fost neobișnuit să avem un cadou de benzi desenate promoționale, așa că a fost ușor să ignorați reimprimarea Spider-Man a lui Aclaim. Avea o rulare cu imprimeu relativ scăzută, iar legendarul artist Bill Sienkiewicz a atras uimitoarea artă de copertă. Cu toate acestea, toate aceste aspecte sunt ceea ce face ca aceasta să fie o descoperire atât de rară, în special într -un grad ridicat.

O descoperire rară

Conform datelor de recensământ ale CGC, există doar 69 de exemplare înregistrate la CGC. Aceasta include șase exemplare semnate și doar 63 de note universale. Ceea ce este și mai rar este un Mint-Plus 9.8 aproape, deoarece sunt enumerate doar șase exemplare gradate.

Având doar o jumătate de duzină de 9,8, care au fost clasificate de CGC, descrie prețurile ridicate pentru carnavalul maxim #1.

Din 2008, au existat doar trei vânzări online pentru un gradat 9.8. Acum doisprezece ani, unul a adus 250 de dolari. Cine a avut previziunea de a investi acea sumă mică în acest comic, recoltează recompensele. După peste un deceniu fără o vânzare înregistrată, două 9.8 au tranzacționat mâinile în acest an. Pe 28 ianuarie, unul a vândut pentru 3.524 USD. Numărul a fost eclipsat pe 29 martie, când alte 9,8 au adus un record de 4.000 de dolari.

9.6

În timp ce cei 9.6 nu sunt la fel de rari ca cei 9.8, nu sunt din abundență. Recensământul CGC se referă la doar 12 probleme la acea clasă, toate cu eticheta Blue Universal. Totuși, nu avem multe 9,6 ani tranzacționate online.

Din 2007, doar cinci exemplare gradate au fost obținute online. Cu toate acestea, având de două ori mai multe copii în circulație reduce prețul destul de mult. Până în 2011, acesta a fost un comic de 100 de dolari, dar în 2018 două probleme au depășit această marcă. Prima a fost o vânzare din 11 octombrie pentru 360 USD. A doua și ultima vânzare înregistrată a fost pe 11 noiembrie 2018 și a adus 625 de dolari.

9.4

Dintre toate notele pentru carnavalul maxim #1, 9.4 s -a dovedit a fi cel mai popular. Datând din 2006, nouă exemplare la acest grad au tranzacționat mâinile online. Sigur că a fost acum 14 ani, dar trebuie menționat că un 9.4 vândut pentru doar 23 de dolari atunci. Având în vedere că 2016, acesta a fost un comic mult mai colectabil. În ultimii patru ani, nu s -a vândut cu mai puțin de 115 USD. În februarie trecut, unul dintre acei 9,4s a adus 600 de dolari.

Gânduri finale

Cu tot hype -ul din jurul filmului Venom 2 al lui Sony, nu este un mister de ce totul carnavalul a fost fierbinte în ultimii ani. Fanii și-au pierdut mințile colective când Woody Harrelson a apărut ca Cletus Kasady în scena post-credite din filmul original. Pe măsură ce ne apropiem de o remorcă completă, cu carnaval în toată gloria sa simbiotică, carnavalul maxim #1 va deveni mult mai scump.

Actualizați la GoCollect Premium pentru doar 5,99 USD pe lună

Imparte asta:
Acțiune

Reddit
Stare de nervozitate

LinkedIn
Tumblr

Telegramă
Pinterest47

Facebook
Buzunar

WhatsApp

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Previzualizări ale comiclistului: Carnage Black White and Blood #3 (din 4) Faceți o plimbare pe banda de memorie cu scribul Spider -Man Dan Slott și Ilustratorul Savage Avengers, Greg Smallwood – deoarece dezlănțuiesc o poveste despre teroarea psihologică pe fundalul carnajului maxim care „ Te -am văzut pe roșu! Carnage Negru alb și sânge #3 (din 4) Marvel Comics Mar210578 (W) Dan …
6 mai 2021in „Comiclist”

Carnaj minim, eliberare maximă de relief – carnaval minim! Aflați mult mai multe duminică, 15 iulie la remarcabilul panou Spider-Man, ora 12:30 PST, în timpul Comic Con International 2012! Nu puteți ajunge la convenție? Urmăriți pe aplicația și evenimentele Marvel Events.marvel.com, …
6 iulie 2012in „benzi desenate”

Carnavalul maxim pe ecranele de filmare și problemele pentru WatchCarnage vor obține o companie în continuarea Venomului Sony și se pare că se va juca un mare carnaval pe ecranul mare. Iată problemele pentru care doriți să vă bucurați. Sony a anunțat recent că Scream se va alătura fracasului din Venom 2. Adăugarea ei la mix …
29 octombrie 2019in „benzi desenate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Copertine pe Fridaze: All Beats Edition
Next post Parkas/două ore de trafic!